• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tuğbacım cidden bende rahatsızlığım bir yana giden gelenim okadr çokki yapamıyorum yoksa dikkat edince rahat veriyorum fakat biri gelince biryere gidince su içemiyorum kendimi tutamıyorum birde herkes çok kızıyor yemeyince okadar ısrar ediyorlarki anlatamm
yarın mesela dışarı çıkmam lazım oğlumla dişciye gidicez su içemem senin gibi su içmeyince zaten konsantre olamıyorum rejime yemek görüyorum ortalığı üstüne üstlük birde bu basur mahvetti kız beni
bende ciddi anlamda yarışmadan çıkmak istiyorum burda olucam yine sadece yarışma sorumluluğunu üzerimden atmak istiyorum kurallar çok sıkı bende sorumluluğu yerine getirmekte titizim ve stres yapıyorum

selam kızlar şöle bi göz attım geçmişe tam okumadım ama çok korktum sarı kart aldım diye
hakikatten çok agır kurallar
kızım rahatsız pc başına oturamıyorum şimdi gene aglıyo
akşam bol salata ve karalahana haşlaması yedim öğlende 2 galete ve 7-8 zeytin aradada 1 elma yedim
grip oluyorum galiba yutkunamıyorum hiç
neyse kızın yanına gitmem gerek
valla çok kalmak istiyorum ama malum başımda 3 insan varrr üfff
hee bu arada gündüz giremeye bilirim ablama gidicez çünkü öğlen haber veriyim kızlar

Kızlar yarım saat önce 2 kaysı çay içtim şimdide akşam yemegimi kıymalı kapuska yarım dilim ekmek yiyorum inş yatana kadar meyva ve suyla idare edrim
kapuska tamam da bari ekmek yemeseydin şeker
ayy nesliha n ne bu.her hafta kilomu vercez ne bu kızm.öyleyse ben yokum gerçekten.elimde olsa günde kilo vercem ama olmuyo işte.olmazsa ben yarışmadan çekileyim.yerime biri gelsin ben yarışma dışı bişeyler yazayım yani.sen nasılsan ben de öyleyim.babam var benimde durmadan bişeyler hazırlıyorum.bi yemiyorum iki yemiyorum 3 .de gidiyo şu sıralar.ben almadığıma şükrediyorum inana. yani haftaya veremezsek yani bucumaya diskalifiyemiyiz şimdi.ayyy ben öyle kovulmaya gelemem.şimdiden yüzüm kızardı benim bee.ne buuu.
:roflol:
Tuğbacım bencede kurallar çok ağır sonuçta biz yeni başlamadık eski tempo olmuyor sanki sıkboğaz oluyoruz kız
bende bu hafta kesin çıkaılırım tartı geçen haftadan fazla gösteriyor zaten bu hafta bayabi rahatsızlığım vardı kabızlık şişlik cumaya mümkün degil geçen haftadan az olmam asıl ben çıkıyım yediklerimi yazarım çok sıkı yapmak istemiyorum misafirsiz gün artık ekstra oluyor inanın çagırmamı bekliyen arkadaşlarım var korkumdan çağıramıyorum
oyyy kızlar cok yoruldum, komsumla bır yuruyuse cıktık 1,5 saat yurumusuz ama arada kostuk cok ıyı oldu, hergun boyle yurursem cok ıyı olcak...
aksam 1 tabak yogurt corbası ıcmıstım dahada bırsey yemedım bol su ıcıyorum bırazdanda meyve yerım bugunude boylelıkle kaparım...-tatlicadiarzu-
Neslıhan kız takımdakılerın yarısından cogu sarı kartlı nasıl olcak bu-tatlicadiarzu-
bu hafta herkes verdı verdı, veremedılaelaelaelaelae
ya nesrincim sen bu hafta veremezsen rahatsızlığından dolayı.sen zaten bizim medari iftarımızsın canım benim. ama ben gerçeketen her hafta kilo şöyle dursub gr veremiyorum.haftanın 4 günü kurstayım.toplam bi litreyi bulmuyo içitğim su.eee dolayısıyla vücutta ödem yapıyo.şahsen iki hafta üstüste sarı kart olayı bana ağır geldi. buhaftada gr veremezsem haftaya diskalifiyeyim.ozamn atılmadan ben kendim çıkayım.bide atılırsam çok üzülürüm.kimse kovmadan ben gideyim.en azından yine burda paylaşımlarda bulunmaya yazdıklarınızı okumaya yüzüm olur.dimi ama.
Tuğbacım cidden bende rahatsızlığım bir yana giden gelenim okadr çokki yapamıyorum yoksa dikkat edince rahat veriyorum fakat biri gelince biryere gidince su içemiyorum kendimi tutamıyorum birde herkes çok kızıyor yemeyince okadar ısrar ediyorlarki anlatamm
yarın mesela dışarı çıkmam lazım oğlumla dişciye gidicez su içemem senin gibi su içmeyince zaten konsantre olamıyorum rejime yemek görüyorum ortalığı üstüne üstlük birde bu basur mahvetti kız beni
bende ciddi anlamda yarışmadan çıkmak istiyorum burda olucam yine sadece yarışma sorumluluğunu üzerimden atmak istiyorum kurallar çok sıkı bende sorumluluğu yerine getirmekte titizim ve stres yapıyorum

neslihaaan kız bulaştırmışın iyice eline yüzüne
kız böyle kuralmı olur
sen dahil kimse kalmaz ki bu takımda
önce sen örnek ol sonrada kural koy
senin görevin toparlamak şeker dağıtmak değil
eee bu kilolarda margarin değilki sıcağı görünce hemen erisin bitsin
olmaz şeker böyle olmaz

[/COLOR:1closedeyes: bu kuralar guzel tabi motive amacli uyulursa bende bu hafta diskalifeyim o zaman.... bakalim ins verebilirim yuruyusede baslamisken bu isi basaracam baska caresi yokkkkkkkkkk]

hay allah razı olsun be akrepcim.demekki bitek bize göre değil bu kuralların ağırlığı.sağol yaa bize destek olduğun için.şu hemşona bişey de bee.bu gidişle başata ben sonrada kendisi olmak üzere her kes gidicek.dolayıosıyla 14.takım tarih olcak ..
neslihan yarın gel adam gibi kural koy.şimdi sen diycenki.aaa biraz fedakarlık yapın kızlar.burda amacımız kilo almak değil kilo vermek.böyle katı olmazsakta su koyuveriliyo. diyee.ama bukadar katı olursada inana çok stres yapıyo.
kim çıkarmıştı bu kartı.haticemiydi.
kız haatceeeeeeeeee nerdesin.gel şu işi temizlee.yoksa biz gidiyozz.

abbovvvv herkez koyvermiş bende cıkarım beeee
kuralsız eğitim istiyoruz nesli hanımmmm
adaşıma sibelime ve nesrinime katılıyorum
bende adat olucam 3-4 güne kadar karnım şiş ama inşallah gr bile olsa veririm
şöleki 68.9 yazsak vermişmi sayılıyorum en az 1 kilomu olması gerekiyo neslihancım
sabah cevabını bekliyoum yarışmacı arakadaşlarıma başarılar diliyorum
ulen biriniz diskalifiye olun ben kendime kırmızı kart variri diskalifiye ederim
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için yaşasın 14.takım
oley oley oley

byyy

napıyım kızımkötükedihüsodibinin suyu çok lezzetliydikafamçokkarıştı ekmek batırasım geldi yalanmı yazsaydım yedim işte laelaelaelaelae

:oklava:lem yalan söyle diyen mi var sana yeme ve yalanda söyleme
ne güzel kız :1hug:ben egzersizide koyverdim bir haftadır
:mymeka:bunu da marifetmiş gibi söylüyor şuna bak hele
hay allah razı olsun be akrepcim.demekki bitek bize göre değil bu kuralların ağırlığı.sağol yaa bize destek olduğun için.şu hemşona bişey de bee.bu gidişle başata ben sonrada kendisi olmak üzere her kes gidicek.dolayıosıyla 14.takım tarih olcak ..
neslihan yarın gel adam gibi kural koy.şimdi sen diycenki.aaa biraz fedakarlık yapın kızlar.burda amacımız kilo almak değil kilo vermek.böyle katı olmazsakta su koyuveriliyo. diyee.ama bukadar katı olursada inana çok stres yapıyo.
kim çıkarmıştı bu kartı.haticemiydi.
kız haatceeeeeeeeee nerdesin.gel şu işi temizlee.yoksa biz gidiyozz.
bi görebilsem nesliyi dicem bişiler de göremiyorum
hayırlı sabahlar canlara.s.

sirkem bitmişti unuttum almayı sıcak suyla kaysı yiyorum

hayırlı sabahlar şeker
kayısıyı önce yesende sonra sıcak suyunu içsen şeker daha iyi olur
haysem bu hafta gözüm üstünde anacııım ona göre sengözlerimebaksanab

13 - 20 ŞUBAT
bu hafta neler oldu​

akrep33 1,5
asi_deniz 0,3
husel 0 *
lubabe 1,4
LİLLYUM 0,1
hozlemk 0,1
tinkimi 2
azad 0,3
çitos -0,4 **
morkelebek 0,3

bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.çitos:oklava::mymeka:
2.husel:oklava::mymeka:
3. :lepi:

buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray::nazar:a.s.Şeniz
2.akrep33:nazar:a.s.Şeniz
3.lubabe:nazar:a.s.Şeniz​

not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler

buda benim koyduğum kurallar ve her hafta yayınlanan listemiz
ve çok şükür işe yarıyor artık takımların takımıyız
her ay dört yıldız alan diskalifiye
ve her ay değişiminde tekrar baştan olacak yani geçen ay üç yıldızlı da olsa arkadaş silinip yıldızları baştan başlanacak
nasıl çok şeker dimi

bu sabah
güzel bi kahvaltı yaptım
pates yapmaya çalıştım oğlanın çişi geldi kakası geldi telefon çaldı kapı çaldı
plates yaparken kesinlikle platese konsantre olmak gerekiyo

kızlar ben diyet yapamıyorum mesajlarıma hiç karşılık alamıyorum bütün motivasyonum kayboluyo dün çok güzeldi herşey gece bizim topiği okudum canım sıkıldı takımdan tahmin ettiğim beklediğim motivasyonu göremiyorum kendikendime yazıyorum kaç gündür bi ara benim yazdığım mesajlar görünmüyor zanneettim:delphin: gece 10 da patatesli omlet yedim kola içtim bütün gün aç gezdim egzersiz yaptım hepsi güme gitti :bbo::çok üzgünüm:

evet canım bu hafta kılo vermem sart-tatlicadiarzu-
bende hergun olmasada arada plates yapıyorum basta cok zor gelıyordu ama bıraz alıstım yapıyorum artık...
demek 1 cm ılcelmıssın cok ıyı canım ozaman bende hergun plates yapıyım..-tatlicadiarzu-

sibelcim platesi ihmal etme çok faydalı benim plateste ilk günüm hüsranla bitmişti ama şimdi çok güzel yapabiliyorum haraketleri devam paltese

mesajımı farkettiğin için ayrıca teşekkürler canımŞeniz

nukeray bugunde plates yaptım geldım gercekten cok ıyı rahatlatıyor canım bende aynen tam konsantre olamıyorum cocuklar durmuyor ama yapabıldıgım kadar yapıyorum...

sabah 1 dılım ekmek 1 yumurta yedım
platesımı yaptım bol bol su ıcıyorum

selam arkadaşlatr.ben az önce sularımı içtim.kahvaltımı yaptım.tere ve maydonozlu bi kahvaltı.akşam sadece haşlanmış brokoli yemiştim.

nuray niye seninle ilgilenmeyelim canım benim.sen maşallah çok güzel kilo verenler arsındasın.keşke bende sizler gibi olsam.şu paltese vaktim olsa bende bi deniycem ama malesef hiç vaktim yok.

bu sabah
güzel bi kahvaltı yaptım
pates yapmaya çalıştım oğlanın çişi geldi kakası geldi telefon çaldı kapı çaldı
plates yaparken kesinlikle platese konsantre olmak gerekiyo

kızlar ben diyet yapamıyorum mesajlarıma hiç karşılık alamıyorum bütün motivasyonum kayboluyo dün çok güzeldi herşey gece bizim topiği okudum canım sıkıldı takımdan tahmin ettiğim beklediğim motivasyonu göremiyorum kendikendime yazıyorum kaç gündür bi ara benim yazdığım mesajlar görünmüyor zanneettim:delphin: gece 10 da patatesli omlet yedim kola içtim bütün gün aç gezdim egzersiz yaptım hepsi güme gitti :bbo::çok üzgünüm:

canım dıyet yapamaman artık hedefıne az kaldıgın ıcındır ama en azından kılo alma koru..
mesajlarını okuyoruz tabıkı ama herzaman cevap yazamıyor olabılırız, canım gece yemen ıyı olmamıs ama bugun duzeltırsın ınsallah-tatlicadiarzu-

Back