• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yürüyüş bandı var.2 yıl önce aldıydım. bu hafta okadar yürümeycem günde 45 yürüycem bu hafta.

aman maşallah maşallah sen beni yürüyüş konusunda denetlesene akşamları 45 dk bende senle yürüyüm bacım yaa kocişe bırakıyım kızı takıyım kulaklığımı gideyim spor salonuna...ya olmuycak böle otur otur bu kadar az yemeye çok az veriyorumm...hareket istiyo artık vucut durma noktasına geldi galiba:63:

ben onu yapıcam diye ne uğraştım anlatamam şimdiden başarılarr....:27:

anşacım bende çok denedim olmamıştı ama en sonunda linki iyice okudum ve sıkkullanılanlara kaydettim sayfayı değiştireceğim zaman oraya şifremi girip yaptım. ayşegülcüm bence bida dene çünkü hem bizim görmemiz hemde kendi motivasyonumuz için çok iyi oluyor.

aman maşallah maşallah sen beni yürüyüş konusunda denetlesene akşamları 45 dk bende senle yürüyüm bacım yaa kocişe bırakıyım kızı takıyım kulaklığımı gideyim spor salonuna...ya olmuycak böle otur otur bu kadar az yemeye çok az veriyorumm...hareket istiyo artık vucut durma noktasına geldi galiba:63:

tamam artık birbirimizi dentleyelim o zaman. şimdi biraz muhabbet edelim sonrda kalkıp yabancı hareketli müzik eşliğinde aerobik yapalım 45 dk.

ayşegül bende şu yazmışın ya şişkoyumda şişkoyum diye onun nereye yazıldığını bilemiyorum. nasıl yaptın nereye yazdın?

Son düzenleme:
oldumu kiiii ne zormuş ya :47:

olmuş hemde süper olmuş. ama hedef az değil mi. aslında kısa vadede daha motive edici . bende hedefimi biraz üste çekmeyi düşündüm ama değiştirebilir miyim KAPTAANN HEDEFİMİ DEĞİŞTİREBİLİR MİYİİİM? 70 yapsam az kaldı diye heveslenirim ama şimdi 55 çoook imkansız görünüyor.:50:

bende o yüzden yaptım kısa tuttum hedefi bugune kadar hep bir anda vermek istedim :43: ama hiç olmadı
belki 5 10 kilo verirsem zamanla sevinç yaşarım gaza gelirim :)

aynalar inşallah canımm yaa sen artık çok kararlısın ya o yeter bana iki haftaya kalmaz aynı kiloda oluruz inşallah...ben lahana çorbasına mahkumum bu hafta:1:mahkumum diyorum ama ben seviyorum yaa limonlu sıcak sıcak kışın iyi gidiyo...lahana çorbasını haftaya bitiririm katılıcam bende size ama spor yapmıyorum yaa...bide onu kursam kafamda 10 dk bisiklet sürdüm sıkıldım napıcam bilmiyorum vallaa leslie yapıyodum onuda bıraktım sabah mekik çekiyodum o da iptal oldu benim kendime gelmem lazım mayısın son haftası kaynımın düğünü var ankarada 75 olmak istiyorum o zamana kadar ama yeni hedef 85 şuan...

bende spor yapamıyorum lessi ile yürüsem yeter ama :14:

ben lahana çorbasını geçen yıl yemiştim midem bulanmıştı 2. tencerede.belkide ebn güzel yapamamıştım. bende lahanayı kapuska yapsam nasıl olur? aynı etkii göstermez mi zayıflatmaz mı.

kapuska olmaz galiba

bende şimdi çizelge yapıcam bakayım yapabilicemmi :32:

yapmışsın canım hedefin 85 olmak mı

Back