- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.181
üşüdüm üşüdüm daldan elma düşürdüm :120:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimeka altta görüyorum seni hoşgeldin
gruba yeni geldim.. ve işler nasıl işliyor fazla bilgim yok.. kurallar falan?? bahsederseniz sevinirm.. ne yapıyoruz???takımızda kaç kişiyiz.. ben 27 yaşında bir öğretmenim ..bu da kendimi tanıtan yazım..
selam şu anda 87 kilodayım..
ben küçükken çok zayıftım..ortaokulda almaya başladım hafif..lisede en fazla 81 oldum.. yeme alışkanlıklarım değişti tabi çocukluğun hareketlilği de gidince 81 i gördüm..ünide 1. sınıfta kendi imkanlarımla 59 a kadar indim.. sonra uzun yıllar 64 65 aralığında kaldım..68lerdeydim uzunca bir müddet. 2009da evlendiğimde 73tüm.. sonra da anlamadan kendimi 87 de buldum..biraz evlilik rahatı biraz da sporu bırakmak.. ne bileyim.. şimdi spor salonuna başladım..diyetisyene gdiyordum ama maddi olarak bırakmak durumunda kaldım..ama listemden devam ediyorum..zayıflayıp sağlıklı olmak sağlıklı kiloda hamile kalmak istiyorum Allahın izniyle..
bende 25 kilo verdim 6 ayda
saol canımsüpersin valla canım tebrik edrm
saol canım
benim diyetimde karbonhitrat çok azdı
hiç spor yapmadım
canım hoşgeldin. ben de öğretmenim meslektaşız demek ne güzel.
şuan takımda 9 kişiyiz. belli kuralalrımız var. aşağıda kuaralalrımızı yazcam. inş birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız. tekrar hoşgeldin aramıza
KURALLAR
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)
2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.
5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.
6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.
çok zor kurallara benzemiyor. 9 kişi olduğumuz için şanslıyız.. peki diğer takımlar bizi nasıl etkleyecek onlarla yarış içindeyiz değil mi??son öğünden sonra menü bildirmi yapmayı düşünüyorum olur değil mi??kilo bildirmi cumadan cumaya..cumadan önce söylemek yasak mı??cuma yine bildirim yapmak şartıyla.. ben ingilizce öğretmeniyim sen??
evet canım diğer takımlarla yarış halindeyiz. cumadan önce söyleyebilirsin tabi kilonu bunda sorun yok ama durmadan tartılmakda iyi değil çünkü gün içinde ve günlere göre değişiyor kilolar bazen moral bozabiliyor. bir günde yediklerininin hepsini akşam söyleyebilirsin her öğünü ayrı ayrı söylemene gerek yok canım. ben sınıf öğretmeniyim. sivasta görev yapıyorum şuan ankarada ailemin yanındayım sen nerdesin
anlaşıldı.. iy bir takım arkadaşı olacağıma inanıyorum..bir soru daha takım öncümüz gibi biri var mı ??ben batmandayım.evliyim çocuğumuz yok.. tatilde de gitmedik bi yere. evimizde dinleniyoruz.. bu arada izmirliyim. 6. yılın içndeym meslekte.. 3 yıldır batmandayım..
selam kızlar nasılsınız?Ben hiç vakit kaybetmeden dün yediklerimi yazayım.Sabah 1 kase çorba 1 açma.Akşam etli nohut yanına bir kaşık pilav.
Bugün daha hiçbişey yemedim.kardeşimin d.günü akşam kutlucaz pasta fln kescez.Onu yemek için gn boyunca bişey yemedim.yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım.Hoşgeldiniz:
kardeşinin doğum gününü kutlarım canım nice mutlu yıllara. 2 gün sonra da benim doğum günüm bende pasta istiyom
sağol canım benim:) o gün serbest günün olabilir mesela. sonucta kendi doğum günün abartmadan dilediğini ye iç bence sonra tekrar rejim
abartmadan demi
neyse canım ben şimdilik çıkıyorum gelirim sonra kızlar kendinize çok iyi bakın