• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar.
forumu okuyorum.komşumun evinden yazıyorum.durumumu kısaca özetleyeceğim. 1 hftadır hiç girmedim nete.
eşimle boşanıyoruz artık. bilgisayarımıda aldı gitti.daha bir sürü problem.dayak filan var.şuan işler çok karışık emniyetlik filan olduk. bu sebeplerden dolayı ve internet olmadığı için girip haber veremedim kusura bakmayın.
takım hakkında da girme imkanım olmayacak artık nete. ama imkan bulduğum zamanlarda merhaba derim. zayıflamaya devam ama. 80 kilo oldum. bu moral ve yaşadıklarımla bekliyordum zaten. henüz diskalifiye olup olmadığımı bilmiyorum.
desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
öpüyorum kızlar

slm kızlar.
forumu okuyorum.komşumun evinden yazıyorum.durumumu kısaca özetleyeceğim. 1 hftadır hiç girmedim nete.
eşimle boşanıyoruz artık. bilgisayarımıda aldı gitti.daha bir sürü problem.dayak filan var.şuan işler çok karışık emniyetlik filan olduk. bu sebeplerden dolayı ve internet olmadığı için girip haber veremedim kusura bakmayın.
takım hakkında da girme imkanım olmayacak artık nete. ama imkan bulduğum zamanlarda merhaba derim. zayıflamaya devam ama. 80 kilo oldum. bu moral ve yaşadıklarımla bekliyordum zaten. henüz diskalifiye olup olmadığımı bilmiyorum.
öpüyorum kızlar

ahh canım yaa ben emniyetteyim hangi ildesin bilmiyorum ama yardım edebileceğim bişii olursa ulaşırsın burdan özelden tlfnumu yollayabilirim dayak diyosun yaa allah nası biliyosa öle yapsın o herifi...o nemrut kaynananda mutlu olsun kına yaksın biyerlerinee.....ben dümdüz kaymandan çıkıyım en iyisi görüşürüz kızlarr:19:

slm kızlar.
öpüyorum kızlar

ahh canım benim yaa çok üzüldüm:( ama dayak fln varsa durulmaz artık.inşallah bundan sonra herşey senin adına yolunda gider.ya nasıl insanlık bu ya..birşey diyemiyorum şu an.Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

slm kızlar ben bugün giremedim hastalık arttı midemde bulanıyor artık kötüyüm anlayacağınız
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin salatalık bir bardak şekersiz çay
öğle portakal, havuç
akşam 2 kase çorba 2 dilim ekmek

merhaba kızlar sağolun.ben baya kötüledim ya ateşim falan vardı gece.şimdi de aynı cok halsizim bademciklerim şiş off:( ben neden kurtulamıyorum su gripten yhaaa...:50:

geçmiş olsun cnm kendine dikkat et:9:

slm kızlar.
öpüyorum kızlar

canım çok üzüldüm. inş bir an önce bu kötü günleri atlatırsın. eşinide allah bildiği gibi yapsın. diskalifiye olmadın. kendi isteğin ile ayrıldın takımdan. ilerde tekrar dönebilirsin.

çok çok özür dilerim kızlar affedin beni uyarımı aldım tabiki ama görev için deli götürdüm elazığa o yüzden giremedim internete zaten aynı kilodayımm:30: evim leş gibi yarın akşam kaynanam gelio bi mutluyum ki sormayın :33::62:

Ezgicim çok sevindim senin adına:D Ben bugün gezmekten öldüm.Sabah 9 dan beri alışverişteyim akşam 8:30 da evdeydim.ve hala gezesim vardı.Öldüm bittim anlayacağınız ayaklarıma kara sular indi..Ciciler aldım kendime:D Bugün biraz abartmıs olabilirim.Sabah yarım simit ayak üstü:D gezerken yani:D Saat 13:00 14:00 civarı bir dürüm bir ayran ama buranın dürümleri küçük oluyor..Akşam 8:30 da da kurufasulye yanına 2 kaşık pilav.Ezgi midem bayram etti bugün bakalım nolcak bu hafta:D Hee az önce de nescafe ve yanına azcık çikolata yedim. Bugünlük bu kadar:52: Ama yaklasık 12 saat gezdim yediklerim o kadar etkilememiştir kilomu muhtemelen.Bu hafta vermem gerek 100 gr versem kardır ya:59:

az önce akşam yemeğimi yedim. brokoli ile karnıbaharı birlikte haşladım sarımsaklı yoğurtla birlikte üstüne zeytinyağlı naneli pul biberli sos aptım yedim.
yarım dilim de kepek ekmeği
eşimin bitiremediği 3 dilim fırında patates.
1 kase yayla çorbası...

haaa yemekten öncede kedi yaptığım kabak tatlısından yedim 3 dilim az şekerli yaptım 1 gece beklettim az şekerde. sonra kendi suyuyla kaynattım yumuşayana kadar. hem hafif hemde tatlıcı biri için ideal benim gibi.

kızlar sabah herkes uyuyordu bende bir kaç bisküvi yedim. öğlen bir kaç çatal patates kızartması yedim şekersiz bir çayla. arada 3 tane çiğ köfte yedim çok severim :78:
akşam yemeği yemedim daha

şimdilik karbonhirat yüklü bir gün

selammm iyi pazarlarr herkese...
sabah bir dilim ekmek bir bardak çay üç sucuk birazda yumurta yedim
şimdide bir saat lesi 5 mil yaptım 50 mekik çektim geldim....:10:

maşallah spora devam...himeros düzenli spor yapıyordu, bayrağı sen devralmış gözüküyorsun, e tabi kilo vermeyi de hak ediyorsun. ben dün koşu bandında sadece 10 dk yürüyebildim.10 dk bile bazen eziyet gibi. bu hamilliğimde daha fazla yürüyüş yapmalıyım.

slm kızlar.
öpüyorum kızlar
geçmiş olsun himeros umarım kolayca atlatırsın bu durumu:5:

kızlar menülerini yazan arkadaşları genel olarak değerlendirecek olursak
-pinkcat haricinde çok fazla yiyip içen yok:1: onın yaptığı da epeydir aç gezdiği için kabul ...anladığım kadarıyla çok düzenli ve sağlıklı bir program uygulayan da yok.
-spor ve yürüyüş göremiyorum:20:
-ama bu hafta hepinizden umutluyum.

ben kendime bakacak olursam, benim de beslenme düzenim kalmadı. yoğurt ayran gibi şeyleri daha fazla tüketmeye çalışıyorum. tahin pekmezi çok severim hamilelik bahane oldu eve pekmez girdi ve ben abartmaktan korkuyorum. haftasonu iştahım iyiydi ama dengelediğimi düşünüyorum.
hadi bakalım bu hafta da kilomu koruyucam veya bir kaç yüz gram vericem...haydi kızlar sağlıklı beslenmeye ve spora...huuuwww:8:

bir de montinyak diyetinden bahsetmişsiniz. forumda bazı diyetler var ama karışık. montinyag diyetine benzer bir diyet var elimde. ankarada bir diyetisyen , arkadaşıma vermişti. 2 haftada 3-4 kilo verdiriyormuş bir de metabolizma diyete alıştığında şaşırtıyormuş. protein karbonhidrat dengesi biraz farklı bir diyet.

7 günlük diyet​

İlk 3 gün (karbonhidrat ağırlıklı beslenme)
Sabah 2 bardak ılık su
Kahvaltı: şekersiz çay
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin veya 1 tk tereyağ
Bol yeşillik
2-3 dilim kepekli ekmek

Araöğün saat 10: 1 meyve
4 form bisküvi

Öğlen ve akşam: 6-8 kaşık sebze yemeği
Yarım kase yoğurt
Bol yağsız salata
2 dilim kepekli ekmek

ikindi saat 4 : 1 meyve
4 form bisküvi

Gece araöğünü saat 8-9: 1 meyve
2 form bisküvi

Son 4 gün (protein ağırlıklı beslenme)

Sabah 2 bardak ılık su
Kahvaltı: şekersiz 1 su bardağı süt
1 dilim beyaz peynir veya 1 haş. yumurta
Bol yeşillik
1 dilim kepekli ekmek

Araöğün: 1 meyve
4-8 adet form bisküvi

Öğlen akşam: 3 köfte kadar et veya 3 dilim beyaz peynir
1 kase yoğurt
Bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

Araöğün: 1 meyve
4-8 form bisküvi

Gece araöğünü: 1 meyve
2-4 form bisküvi

*listedekiler dışında bişey yenmeyecek.
*diyetlerin tipik yasakları bu diyette de yasak:27:
*2,5 -3 litre su içilecek.
*yeşil çay 3 fincan içilecek.
*ekmek miktarları ve form bisküvi miktarları tam kesin değil. kilosu çok fazla olmayanlar az olan miktarı, 80 kilo üzeri olanlar çok olan miktarı uygulayacak
*7 gün sonunda tekrar başa dönülecek, 7 gün daha uygulanacak,14 gün sonunda hedef 3-4 kg vermek.
* herhangi bir sağlık problemi olmayanlar dahil (karaciğer kolesterol vs) bu diyeti en fazla 4 hafta uygulayabilirler.

en son bu diyeti uygulamaya kalktığımda 4.günde takılmıştım, etten başladım ben ilk sebze gününe geçince bozdum. umarım siz uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
selammmm
elifezgi cnm hayırlı olsun yeni bebişin....:emir_bebek:diyet listesi için sağol cnm uygulamaya çlışıcam bende.ben yine bir saatlik sporumu yaptımm ohhh rahatladım...:51:

slm kızlar nasılsınız

elifezgi o diyet listesindekiler fazla bence :52:

çok kötüyüm ya boğazım felaket geçsin şu hastalık artık :14:
leslie yapcam ama nefes almakta zorlanınca yapamıyom

selammmm
elifezgi cnm hayırlı olsun yeni bebişin....:emir_bebek:diyet listesi için sağol cnm uygulamaya çlışıcam bende.ben yine bir saatlik sporumu yaptımm ohhh rahatladım...:51:

tebrik ediyorum ben de yürüyüşe diye çıktım 5 dk uzaktaki mağazaya takıldım kaldım:( öğle arası 10 dk yürüdüm:86:

slm kızlar nasılsınız

elifezgi o diyet listesindekiler fazla bence :52:

çok kötüyüm ya boğazım felaket geçsin şu hastalık artık :14:
leslie yapcam ama nefes almakta zorlanınca yapamıyom

fayyy aynalar sen ve leslie:1: bu günleri de görecek miydik:33:
başlangıçta çok yüklenme zaten, sonra arttırırsın, bildiğim kadarıyla sporu pek sevmiyorsun, hamlamışsındır sen şimdi,hafif başla sonra yavaş yavaş arttırır

ayrıca o fazla dediğin diyetle ben doymuyorum:2:, neresi fazla, 3 köfte dişimin govuuuuuna da yetmiyo:125: ayrıca diyetin kalorisi sebzeli günlerde 1000 civarı et olunca maks. 1200. çok değil ki:53:
iyi ki kaptanların zorla diyet verip uygulatma rolü yok, yoksa açlıktan öldürürdün sen bizi:19:

fayyy aynalar sen ve leslie:1: bu günleri de görecek miydik:33:
başlangıçta çok yüklenme zaten, sonra arttırırsın, bildiğim kadarıyla sporu pek sevmiyorsun, hamlamışsındır sen şimdi,hafif başla sonra yavaş yavaş arttırır

ayrıca o fazla dediğin diyetle ben doymuyorum:2:, neresi fazla, 3 köfte dişimin govuuuuuna da yetmiyo:125: ayrıca diyetin kalorisi sebzeli günlerde 1000 civarı et olunca maks. 1200. çok değil ki:53:
iyi ki kaptanların zorla diyet verip uygulatma rolü yok, yoksa açlıktan öldürürdün sen bizi:19:

niye öyle diyon ya :14:
ben haftada 3 gün sporla ve senin verdiğin diyet menüsünün beşte biriyle 3 ayda 21 kilo vermiş biriyim. şuan kendimi toplayamadım sadece o

kaptancım geçmiş olsun bugün yediklerimi yazmadan önce lahana çorbası içmeye başladım sabah lahana çorbası 2 elma 1 kk peynir
öğle:lahana çorbası 1 dilim ekmek 1 portakal
akşam:lahana çorbası salata 2 elma ayran

kızlar süpersiniz ama benim kayınvalidem kayınbabam nnem akrdeşim geldi. ve 3 öğün yemek bulaşık vs. giremiyorum nete . bu hafta beni mazur görün idare edin olmaz mı.tartıyı kaldırdım haftada 1 tartılacam artık. ama bu hafta ya veririm tempodan çünkü yaşlıları hastaneye filan götürüyoruz.ya da onlara ikramlardan aşırdığım için alırım. yürüyüş de yapamıyorum. neyse kızlar. öpüyorum.

kızlar 3 gün üst üste paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktı. bunu cumadan cumaya takip edelim. bu hafta ben takip ediyorum.

29 Ocak Cumartesi
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi -
Eleven -
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +

30 Ocak Pazar
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi -
Eleven -
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +

31 Ocak Pazartesi
aynalar +
pinkcat87 -
elifezgi +
Eleven -
bitanesii +
triptofan +
julia_ -
anşaaa +

eleven bugünde gelmezse kurallara göre diskalifiye olcak. ona mesaj atacam şimdi

niye öyle diyon ya :14:
ben haftada 3 gün sporla ve senin verdiğin diyet menüsünün beşte biriyle 3 ayda 21 kilo vermiş biriyim. şuan kendimi toplayamadım sadece o
hadi bakalım spora başladığına göre aynı performansı bekliyoruz gene senden.

kaptancım geçmiş olsun bugün yediklerimi yazmadan önce lahana çorbası içmeye başladım sabah lahana çorbası 2 elma 1 kk peynir
öğle:lahana çorbası 1 dilim ekmek 1 portakal
akşam:lahana çorbası salata 2 elma ayran

bu lahana çorbası dediğin şey sulu lahana yemeği gibi bişey mi?ne kadar sürecek?

kızlar süpersiniz ama benim kayınvalidem kayınbabam nnem akrdeşim geldi. ve 3 öğün yemek bulaşık vs. giremiyorum nete . bu hafta beni mazur görün idare edin olmaz mı.tartıyı kaldırdım haftada 1 tartılacam artık. ama bu hafta ya veririm tempodan çünkü yaşlıları hastaneye filan götürüyoruz.ya da onlara ikramlardan aşırdığım için alırım. yürüyüş de yapamıyorum. neyse kızlar. öpüyorum.

gel bak 3 gün girmezsen nete :88: diskalifiye olursun...umarım bu misafir ağırlama süreci sana kilo verdirir, ama ben aksinin olacağını düşünüyorum:52:

kızlar ben dün dikkatli yedim, abartmadım ama sabah baskülde baya fazla çıktım, acaba diyorum gece su içmiştim o yüzden mi yoksa haftasonu abartmıştım kilo mu aldım? cumaya kadar dikkat edicem bu cumayı da kilo almadan kapatsam iyi olur.
dün sabah:1,5 dilim çavdar ekmeği ile kaşarlı yağsız tost
öğlen: sabahkinin aynısı+2 bardak ayran
ikindi :1 portakal
akşam:3 tavuk incik bol salata, 1,5 etimek, 2 kaşaık pilav,1 bardak ayran
1 portakal

sabah:1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 1,5 etimek, 1 portakal

günaydın kızlar :91::91:

bu sabah yarım poğaça ve 1 fincen şekersiz çay içtim :31::31:

slm kızlar ben sabah bir dilim kek yedim. öğlende şekersiz bir bardak çay. penir salatalık, zeytinden oluşan kahvaltı. bizimkiler kahvaltıyı öğlen yapıyorda :52:

gruba yeni geldim.. ve işler nasıl işliyor fazla bilgim yok.. kurallar falan?? bahsederseniz sevinirm.. ne yapıyoruz???takımızda kaç kişiyiz.. ben 27 yaşında bir öğretmenim ..bu da kendimi tanıtan yazım..

selam şu anda 87 kilodayım..

ben küçükken çok zayıftım..ortaokulda almaya başladım hafif..lisede en fazla 81 oldum.. yeme alışkanlıklarım değişti tabi çocukluğun hareketlilği de gidince 81 i gördüm..ünide 1. sınıfta kendi imkanlarımla 59 a kadar indim.. sonra uzun yıllar 64 65 aralığında kaldım..68lerdeydim uzunca bir müddet. 2009da evlendiğimde 73tüm.. sonra da anlamadan kendimi 87 de buldum..biraz evlilik rahatı biraz da sporu bırakmak.. ne bileyim.. şimdi spor salonuna başladım..diyetisyene gdiyordum ama maddi olarak bırakmak durumunda kaldım..ama listemden devam ediyorum..zayıflayıp sağlıklı olmak sağlıklı kiloda hamile kalmak istiyorum Allahın izniyle..

Back