- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.161
olabilir bence çoğunluğu sağlayalım hemen yarın başlayalımm
bende kabul ediorum başlayabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir bence çoğunluğu sağlayalım hemen yarın başlayalımm
slm kızlar.
forumu okuyorum.komşumun evinden yazıyorum.durumumu kısaca özetleyeceğim. 1 hftadır hiç girmedim nete.
eşimle boşanıyoruz artık. bilgisayarımıda aldı gitti.daha bir sürü problem.dayak filan var.şuan işler çok karışık emniyetlik filan olduk. bu sebeplerden dolayı ve internet olmadığı için girip haber veremedim kusura bakmayın.
takım hakkında da girme imkanım olmayacak artık nete. ama imkan bulduğum zamanlarda merhaba derim. zayıflamaya devam ama. 80 kilo oldum. bu moral ve yaşadıklarımla bekliyordum zaten. henüz diskalifiye olup olmadığımı bilmiyorum.
desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
öpüyorum kızlar
slm kızlar.
forumu okuyorum.komşumun evinden yazıyorum.durumumu kısaca özetleyeceğim. 1 hftadır hiç girmedim nete.
eşimle boşanıyoruz artık. bilgisayarımıda aldı gitti.daha bir sürü problem.dayak filan var.şuan işler çok karışık emniyetlik filan olduk. bu sebeplerden dolayı ve internet olmadığı için girip haber veremedim kusura bakmayın.
takım hakkında da girme imkanım olmayacak artık nete. ama imkan bulduğum zamanlarda merhaba derim. zayıflamaya devam ama. 80 kilo oldum. bu moral ve yaşadıklarımla bekliyordum zaten. henüz diskalifiye olup olmadığımı bilmiyorum.
öpüyorum kızlar
merhaba kızlar sağolun.ben baya kötüledim ya ateşim falan vardı gece.şimdi de aynı cok halsizim bademciklerim şiş off ben neden kurtulamıyorum su gripten yhaaa...
slm kızlar.
öpüyorum kızlar
çok çok özür dilerim kızlar affedin beni uyarımı aldım tabiki ama görev için deli götürdüm elazığa o yüzden giremedim internete zaten aynı kilodayımm evim leş gibi yarın akşam kaynanam gelio bi mutluyum ki sormayın
Ezgicim çok sevindim senin adına Ben bugün gezmekten öldüm.Sabah 9 dan beri alışverişteyim akşam 8:30 da evdeydim.ve hala gezesim vardı.Öldüm bittim anlayacağınız ayaklarıma kara sular indi..Ciciler aldım kendime Bugün biraz abartmıs olabilirim.Sabah yarım simit ayak üstü gezerken yani Saat 13:00 14:00 civarı bir dürüm bir ayran ama buranın dürümleri küçük oluyor..Akşam 8:30 da da kurufasulye yanına 2 kaşık pilav.Ezgi midem bayram etti bugün bakalım nolcak bu hafta Hee az önce de nescafe ve yanına azcık çikolata yedim. Bugünlük bu kadar Ama yaklasık 12 saat gezdim yediklerim o kadar etkilememiştir kilomu muhtemelen.Bu hafta vermem gerek 100 gr versem kardır ya
az önce akşam yemeğimi yedim. brokoli ile karnıbaharı birlikte haşladım sarımsaklı yoğurtla birlikte üstüne zeytinyağlı naneli pul biberli sos aptım yedim.
yarım dilim de kepek ekmeği
eşimin bitiremediği 3 dilim fırında patates.
1 kase yayla çorbası...
haaa yemekten öncede kedi yaptığım kabak tatlısından yedim 3 dilim az şekerli yaptım 1 gece beklettim az şekerde. sonra kendi suyuyla kaynattım yumuşayana kadar. hem hafif hemde tatlıcı biri için ideal benim gibi.
kızlar sabah herkes uyuyordu bende bir kaç bisküvi yedim. öğlen bir kaç çatal patates kızartması yedim şekersiz bir çayla. arada 3 tane çiğ köfte yedim çok severim :78:
akşam yemeği yemedim daha
selammm iyi pazarlarr herkese...
sabah bir dilim ekmek bir bardak çay üç sucuk birazda yumurta yedim
şimdide bir saat lesi 5 mil yaptım 50 mekik çektim geldim....
geçmiş olsun himeros umarım kolayca atlatırsın bu durumuslm kızlar.
öpüyorum kızlar
selammmm
elifezgi cnm hayırlı olsun yeni bebişin....diyet listesi için sağol cnm uygulamaya çlışıcam bende.ben yine bir saatlik sporumu yaptımm ohhh rahatladım...
slm kızlar nasılsınız
elifezgi o diyet listesindekiler fazla bence
çok kötüyüm ya boğazım felaket geçsin şu hastalık artık
leslie yapcam ama nefes almakta zorlanınca yapamıyom
fayyy aynalar sen ve leslie bu günleri de görecek miydik
başlangıçta çok yüklenme zaten, sonra arttırırsın, bildiğim kadarıyla sporu pek sevmiyorsun, hamlamışsındır sen şimdi,hafif başla sonra yavaş yavaş arttırır
ayrıca o fazla dediğin diyetle ben doymuyorum:2:, neresi fazla, 3 köfte dişimin govuuuuuna da yetmiyo:125: ayrıca diyetin kalorisi sebzeli günlerde 1000 civarı et olunca maks. 1200. çok değil ki
iyi ki kaptanların zorla diyet verip uygulatma rolü yok, yoksa açlıktan öldürürdün sen bizi
hadi bakalım spora başladığına göre aynı performansı bekliyoruz gene senden.niye öyle diyon ya
ben haftada 3 gün sporla ve senin verdiğin diyet menüsünün beşte biriyle 3 ayda 21 kilo vermiş biriyim. şuan kendimi toplayamadım sadece o
kaptancım geçmiş olsun bugün yediklerimi yazmadan önce lahana çorbası içmeye başladım sabah lahana çorbası 2 elma 1 kk peynir
öğle:lahana çorbası 1 dilim ekmek 1 portakal
akşam:lahana çorbası salata 2 elma ayran
kızlar süpersiniz ama benim kayınvalidem kayınbabam nnem akrdeşim geldi. ve 3 öğün yemek bulaşık vs. giremiyorum nete . bu hafta beni mazur görün idare edin olmaz mı.tartıyı kaldırdım haftada 1 tartılacam artık. ama bu hafta ya veririm tempodan çünkü yaşlıları hastaneye filan götürüyoruz.ya da onlara ikramlardan aşırdığım için alırım. yürüyüş de yapamıyorum. neyse kızlar. öpüyorum.
slm kızlar ben sabah bir dilim kek yedim. öğlende şekersiz bir bardak çay. penir salatalık, zeytinden oluşan kahvaltı. bizimkiler kahvaltıyı öğlen yapıyorda