Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gelince dövecem seni

bu gün gelmeseydin ücretsiz zorunlu izne çıkartılacaktın bu konuda kulis yapmaya başlamıştım
ama geldin madem atmayak da ceza verek

14. TAKIM 190. ETAP

aynalar ( 102,8 / 102,7 / 0,1 / 0,10% )
pinkcat87 ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 60,9 / 60,9 / 0,0 / 0,00% )
akbulak ( 71,7 / 71,7 / 0,0 / 0,00% )
himeros ( 85,4 / 83,6 / 1,8 / 2,11% )
Eleven ( 82,4 / 82,2 / 0,2 / 0,24% )
yamukprenses ( 63,7 / 62,9 / 0,8 / 1,26% )
bitanesii ( 76,5 / 76,8 / -0,3 / -0,39% )
triptofan ( 82,8 / 82,4/ 0,4 / 0,48% )
julia_ ( 60,7 /59,9 / 0,8 / 1,32% )
anşaaa ( 91,9 / 91,4 / 0,5 / 0,54% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 844,8 /840,5 /4,3 / 0,51% )

kızlar akbulakı aynı yazdım sorduğum soruya bir cevap vermedi daha bugün eş durumu açıklanacakmış. belli olur sonuç. ona göre devam etme kararı mı alır yoksa takımdan mı ayrılır kesinleşir

kızlar ben sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1dilim peynir yedim
araöğün 1 lokma kek, 1 form bisküvi
öğlen:2 avuç içi kadar su böreği
ara:1 mandalina, 1 susamlı tatlı simit bisküvi

akşama yemem gereken bütün ekmek haklarımı yedim bile. kermeseten 5 dilim su böreee aldım, 2 sini yedim geriye kaldı 3 sorun bana pazartesiye , yediysem her türlü cezaya razıyım demektir
akşama ne ysek...
bir de bu hafta sadece 45 dk yürümüşüm, iyi kilo lamadım haa. neyse umarım önümüzdeki hafta daha kazançlı bir hafta olur( kazanç=kilo kaybı)

kızlar ben de kurstan yeni geldm..Sabah bir kaşarlı açma yedim.3 gibi 1 kek ve kahve içtim.Akşama ne var bilmiyorum:) Ama ben kilo veremiyorum.Bu hafta kendimi sıkcam baya bakalım nolcak..

tamam diploma aldıktan sonra yeni ticker yapcam.hedef 65 olacak bu sefer.diplama vereceksen anlaştık kaptan...

söylediklerine katılıyorum arkadaşım.

elevencim özledim seni yaa.gel artık. dün kilo bildirimim 83,6 dı ama bugün tartıldım 82,8 çıktım. 600 gramcık fark kaldı aramızda.yetiştim sana bak :))) keşke işyerinde internete girebilsem. hep cumaları daha düşük çıkıyor kilom.
82 yi gördüm yaa nasıl sevindirici bişey. hele elevencim sana yetiştim ya.
birlikte yarışacaz bak geri dön

tamam buraya kadar arkadaşlar,herkese teşekkürler,aynalar ben ayrılmak ve başka takıma geçmek istiyorum,hoşçakalın.

arkadaşlar herkesin problemleri oluyor.ben sanki çokmu mutluyumda bu kadar kilo veriyorum.çabalıyorum. içimi dökecem dayanamıyorum artık.,

bilirsiniz daha bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu. tüm yazı yatarak geçirdim ve bir tatil bile yapmadan, ki onu bırakın 2 adım dışarı çıkmadan işe başladım. psikolojim berbattı.bebeğimi hala çok özlüyorum ve daima özleyeceğim.bazı geceler karnıma tekme attığını hissediyorum. sabahlara kadar uyumadığım oluyor.ama pes etmedim.
karalar bağladım ama devam ettim paylaşıma.
eşimle problemlerim var.boşanacağız belkide.1 haftadır 1 kelime bile konuşmadık. buzdolabı gibi. öldü içimde bişeyler. 3 hafta önce boşanma dilekçesi filan hazırlandı. her konuda anlaştık. bi tek bana git dedi. evden benim çıkmamı istedi.bende bu kışta ev taşıyamam deyince ertelendi ama durum hala aynı.
oğlumu kaybettim.evliliğim bitme noktasında.
inanın dayanacak gücüm yok.kendimden nefret ediyorum. neden ben diyorum.
eşim sadece alışkanlık artık benim için, onun içinde ben aynıyım. bakmayın burda eşim yemek hazırladı demelerime.işin iç yüzü hiç öyle değil.
tek bir hamle kaldı.eğer ev tutup taşınırsam bitecek herşey. cesaret istiyorum kendime.. bunca acıya dayandım bunada dayanır ayakta kalırım nasılsa.ya kalamazsam....
aşk yok heyecan yok destek yok güven yok huzur yok
kendi ailemle yaşadıklarımı hiç saymıyorum bile.

bunlara rağmen kopmadım sizden. hangi gün görmediniz beni burda?
kilo verme olayına bağlamıyorum bunu yanlış anlamayın. hep dediğim gibi bende çakılıp kalcam bi kiloda veremicem.paylaşımdır asıl sözünü ettiğim.dertleşeceğim kimsem olmasada hep içime içime atsamda görev bildim takımdaki yerimi.

tek söyleyeceğim.azimlisin diyorsunuz ya arkadaşlarım, azimliyim evet ama keşke hayatımdada bu kadar istikrarlı olsam keşke.
benim kafamı dağıtacağım yer burası.iyiki varsınız.hayata tutunmaya çabalıyorum. hadi ha gayret kızlar.dağıtalım paylaşalım aksın sayfalar...

İSYAN VAR canım. dayanamıyorum artık...

sabah: 1 mandalina
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle: yarım poğaça,1 aktiva yoğurt,1 çay
1 çay,1 yeşilçay
30 dk yürüyüş
1 mandalina
2 saat sonra 1 mandalina
akşam: henüz yok.

dün akşam:3 yaprak marul 2 galeta yedim.

255 dk yürüyüş vardı.cuma yeni baştan başlıyoduk

yürüyüş
cuma:50 dk

kaptancım bende takımdan çıkmak isiyorum. düşündüğüm bir konuydu zaten. 80 e kadar geleyim dedim ama olmayacak.
geçen günler için teşekkürü borç bilirim.

tamam buraya kadar arkadaşlar,herkese teşekkürler,aynalar ben ayrılmak ve başka takıma geçmek istiyorum,hoşçakalın.

ya yapmayın noluyo allah aşkına yamuğum prensesim nereye gidiyomuşun bakimm yaa neler olmuş bölee:26:himerosss dağılnayın kızlar nazar mı değdi bize yaa ikinizde bu takımın gözbebeğisinizz olmaz yapmayın lütfennn

üzüldüm vallaaa

kaptancım bende takımdan çıkmak isiyorum. düşündüğüm bir konuydu zaten. 80 e kadar geleyim dedim ama olmayacak.
geçen günler için teşekkürü borç bilirim.

himeros nereye ya.sırf sana cevap yazmak için açtım neti bide ne göreyim çıkmak istiyosun. Allah allah. bu arada kaçıncı olduk.

arkadaşlar bazen böyle sancılı zamanlarda sorunlar halledilirse ondan sonra herşey daha süper olur.himeros sen olmazsan ben ne yaparım ya. bir sürü mandalina aldım bugüüün. kaptan bişeler yap. bir buluşma saati belirleyelim herkes o dakişka burda olsun ve ne düşündüğümüzü istediğimizi yazalım son noktayı koyalım. ve pazartesi yepyenilenmiş şeklilde başlayalım olmaz ı?

Son düzenleme:
himeros sen çıkarsan bende çıkarım yaaa(

kahvaltı :kepekli ekmekten tost 2 büyük dilimlehani hazır poşetli yuvarlak ekmekler varya onlardan 5i biryerde çayı
ara 1 bardak süt
öğlee: pırasa yemeği 1 dilim ekmek 3 küçük dilim kabak tatlısı
ara yoğurt 2 kase ve biraz pekmez
akşam:sabahki kepekli tostun yarısı kadar tost yani 1 dilim ekmekle yapılmış
yanında freşa ve muz
ara 1 mandalina bir muz 5 kestane
yeidm bugün.
kabak tatlısı çok hafif bişeymiş ya uzun zamandır yememiştim. tatlı krizinde yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…