- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.921
himeros ve yamuk prenses ses verin yaa bu takım sizsiz olmaz kiminle muhabbet etcez yaaa....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anşaaa gördüm aşşadasın. sende çıkıyom deme şuracıkta bayılırım.
slm kızlar ortalık karışmış bende üstelik iyi değilim bugün kızlara mesaj atacam inş sorun çözülür
canım inş tayinin çıkar tayinin çıkarsa ancak cuma bildirim yapabilirim diyorsun. o zaman seni kendi isteği ile ayrıldı yazalım. düzenini kurup her gün paylaşım yapacağın zaman takımdada yer varsa hep oluyo zaten seni geri takıma alırız. oldu mu canım
ama allah vermesin tayinin çıkmadı. o zaman devam edecek misin
mesajımızı aynı anda yazdık ben de bunu demek istiyorum.
Akbulak umarım tayin işlerin hallolur ama halledilemsi gereken tek şey tayin değil kendi sağlığın bebek düşünmeden önce sağlıklı kiloya ulaşmak, sağlıklı beslenmek bunları da aklından çıkarma..
haklısın ezgicim.ama o an insnaın aklında bi konu oluyo..ki benim için gerçekten çok önemli.eşimle geçen yıl nisanda evlendik.ben eylülde buraya geldim.ehala bekar gibiyim..düzenli bir yaşa,ruh sağlığınıda çok etkiliyo..burda yalnız çok şey atlattım..bebeğimi düşürdüğümde yalnızdim((ailemden hiç kimse yoktu yanımda..ki eşim benim hamile olduğumu bile göremedi yaa...(((o yüzden atamam benim için çok önemliydi..heleki 2 gündür gözümü kırpmadımm açıklanana kdr..çok şükür açıkladılar..ve oldu:))))inş hayırlısı olmuştur dua edinnn..kararımı kaptana bildirdim..yeniden görüşmek üzere..Allaha Emanet olun...görüşrüzzz
kızlar bu yaşananların olmamasını isterdim ama malesef oldu. hatta takımdan ayrılmayı bile düşündüm ama ben bu takımdan mezun olmadıkça gitmeyecem. kendime gelmem lazım. karar verdim. bu kilo işini çözecem. sizde göreceksiniz. en kısa zamanda.
bu yaşananlardan ders çıkardım. kesin kurallar olcak. ve bunlar kim olursa olsun uygulanacak. aldığım kurallar şunlar. eğer sizlerde kabul ediyorsanız uygulayalım. lütfen cevabınızı yazın.
KURALLAR
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)
2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.
5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.
6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.
7. ortak bir saat belirlenecek. her gün herkes o saatte takımda olup sohbet ortamı oluşturulacak.
günaydın hanımlar.. nasılsınız?
yeni kalktım sıcak suyumu içip kahvaltı yapcam. bide son durma bakmak istedim. prenses ve himerosa ulasabıldın mı aynalar? geri gelsinler ya onlarla başladık onlarla devam edelim
bende sabah kalktım limonlu sıcak su içtim bir bardak. bir tanede portakal yedim.
kahvaltıyla öğle yemeğini bir yapmayı düşünüyorum. biraz kendime geleyim leslie yapmayı düşünüyorum. aksilik grip olacam gözüme vurdu.
bu arada kızlar belirlediğim kurallarda bir saat belirleyip o saatte herkes takımda olacaktı. sizin için hangi saatler uygun herkes yazsın. ortak bir zaman bulalım. ben 3 den sonra evde oluyorum.
Aynalar merhaba sizin takımdan ayrılan bir arkadaşı ben davet ettim 5 kişiyiz takımda kaptan da pek girmiyor biliyorsun senin için sorun olur mu bu durum
bizim takım bozuldu aynalar yaaa herkes çıkmak istio