- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.881
sadece sana sormadım ki yazdığım mesaja sadece sen cevap verdin ben o mesajı 3 kere yayınladım görmüşsündür. sende bu mesaja cevap yazıp, neden ne yapmalıyız konusunda yazmadığını sordum sadece
bu arkadaşlar hakkında ne yapacağımız konusunda öneride bulunmamışsın fikirlerini alabilir miyim kimse bişey yazmıyor şikayetçi olabilirsiniz doğal karşılıyorum ama kimse akbulak, eleven diskalifiye olsun ya da sorunları var biraz daha bekleyelim demiyor.
benimle ilgili düşüncelerini aldım
tamam o zaman ben cevabımı verdim,fikrim yukarıdaki yazılanlardır.
bekleyelim yarın gelsinler. onlara soralım. gelmezlerse yeni birilerini alalım.ben hedefe ulaşmak üzereyim. ben diploma alınca yerime geçerler.olurmu?
2 hafta bilemedin 3 haftaya mezunum inşallah
tartışmak yaerine birbirimize yardımcı olmak için burda deilmiyiz kızlar şimdiye kadar ne oldu ise oldu artık bundan soraaaa ;
1-) geçerli bi mazeretimiz olmadığı sürece hergün düzenli olarak yediklerimiz yazılsın ....mazereti olanda özel msj ile takım kaptanına bildirsin....
2-) kilo bildirimine 2 hafta üst üste gelmeyen direk takımdan atılsın çok önemli bi mazereti olan (sağlık sorunu vb...) takım kaptanına bildirsin o süre zarfında izinli yazılsın...
3_) ayrıca evde neti olanlarda paylaşıma gelsin sohbet ortamı olsun bence sohbet hiç yok bizde bu da takımı sıkıcı hale getirio bnm fikrim
4-) birbirimize destek olursak daha güzel lkilolar vereceğimizi düşünüyorum arkadaslar...
5-) eğer yarında gelmezlerse takımdan çıkaralım diğer arkadaşlarımızı da
hepimizin en kısa zamanda zayıflaması dileğiyleee
tamam canım sen 80 mi olmak istiyorsun
80 kiloya inince kilo verme bitecek mi senin için yoksa şimdilik kendine 80 hedefini mi koydun
ilk hedefim 80 di. onu başarırsam yeni hedef belirlerim demiştim. devam etmeyi düşünüyorum diyete.en azından 65 civarı olayım. arkadaşlarda 80 fazla dedi zaten geçen gün. devam etmeliyim.
ben şöyle düşündüm: 80 olunca mezun olurum.sonra yine başlarım yeni bir hedefle diye. hedef değişikliği yapılabiliyormu yarı yolda?
merhaba arkadaşalr..şikayetlerinizi okudum...haklısınız..fakat 27 aralıkta düşük yaptım..27 aralıkta da eş durumu atamaları başladı..ki o arada sağlığıma dikkat etmem gerektiği için.diyette yapmadım...bugüne kdr,hatta sanırım sabaha kdr 20 ocakta açıklayacaklarını söledikleri özür grubu atamlarını yapmadıkları için onu bekliyor olacağımm,aklımda bir o var...kaptanımmm,canım benim...bence sen elemanlarını koruyan,her zman onların yanında olan ii bir kaptansın...büyük ihtimal yarın sonuçlar belli olacak ve ben ayın 28ine kdr ev toplama,taşınma,ilişik kesme,yolluk derken yine hergün paylaşımda bulunamacağım.ayrıca memlekete dönüncede hemen netim olmayacak..ancakk tek yapabileceğim cumaları kilo bildiriminde bulunmak..arada belki,belki girersem nete o zman katılabilirim..şimdi kararı kaptanım sana bırakıyorum..buda benim elimde olan bişi değil...atarsanda takımdan sana kızmam,kırılmam..çünkü sende zor durumda kalıyosunnnn......cvp seninnnn????????
önerilerinizi yazarsanız sevinirim
canım inş tayinin çıkar tayinin çıkarsa ancak cuma bildirim yapabilirim diyorsun. o zaman seni kendi isteği ile ayrıldı yazalım. düzenini kurup her gün paylaşım yapacağın zaman takımdada yer varsa hep oluyo zaten seni geri takıma alırız. oldu mu canım
ama allah vermesin tayinin çıkmadı. o zaman devam edecek misin
aynlar kilom aynı. 60,9'um hala.
dün yazılanlara gelince
1- takım kaptanlığından memnunuz, birilerini dikalifiye etmek ise zor bir mesele, yani aynı şey bizim başımıza geldiğinde bu haksızlık diye düşüneceğimiz bir durum olmamalı
2- uzun süre takıma uğramadığı halde kadroda olmak hele ki bu şekilde bir kaç kiş varsa paylaşımı çok düşürüyor buna bir çare bulmak lazım.
3-takımdan giden kişi ' cumaya gelemezsem kilomu aynı yazarsınız 'diyip gidiyor , cumaya kadar paylaşım olmadığı gibi hangi cuma geleceği de belli değil. bir cuma iki cuma üç cuma...tabi aynı zamanda paylaşımsız bir hafta 2 hafta 3 hafta...bunun bi sınırı olmalı
4-bir süre koyalım, mazeretini bildirerek cuma günü bildirim yapamayacağını söyleyen kişi bir süre sonra zorunlu izne ayrılsın.bu süre bence '1 cuma' olasun. bence kişi geldi pazartesi dedi ki 'şu şu mazereteim var , cuma günü bildirim yapamayabilirim) o cuma kilosunu aynı yazalım, ama bir daha ki hafta gelmezse 2. cuma izine ayıralım yerine de başkasını alalım. önerim budur
5- çok büyük mazeretleri olan olabilir, işte biri ölmüştür kalmıştır (Allah korusun) insan bir hafta buraya hiç uğrayamıyor, tek satır yazı yazamıyorsa hakikaten o mesele büyüktür, bir haftada çözülmez... bu sebeple yanlış bir uygulama olacağını da düşünmüyorum. zaten diskalifiye de etmiyoruz. ve bence takım arkadaşlarımızın hepsi hedeflerinde inançlı olmalı, ay misafirim geldi diyet yapamadım, ay kuzenim intihar etti kendimi yemeğe verdim ( pinkcat öyle yapmadı), ay sınavlarım vardı hiç diyete miyete dikkat edemedim diyecek kişi de zorunlu izne ayrılmayı hak etmiştir bence. herkes kendini toparlayıp da dönsün izinlerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?