- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.841
süper.. bişeler yapılmalı katılyorum.arkadaşlar bi fikrim geldi her hafta takım birincimizi ilan edelim.% olarak en fazla kilo vermiş takım birincimiz diyetine uymayanlara veya katılımını beğenmediklerine ceza kessin. o kişi de cezasını yerine getirip gelsin buraya yazsın, yoksa atalım takımdan gitsin
bana gelen şikayetlerden kiminde paylaşımda bulunulmadığını kiminde de ne yediğini yazıp çıkmak paylaşım değil hiç sohbet ortamı olmuyor deniliyor. bu konuda önerilerinizi almak istiyorum.
Eleven en son 3 ocakta siteye girmiş.
Eleven sınavları yüzünden giremeyeceğini söylemişti. ona mesaj atmak mantıklı değil çünkü siteye girmiyo. siteye gelse zaten takıma uğrayacak. Eleven konusunda ne yapalım fikrinizi almak istiyorum.
akbulak 14 ocakta siteye girmiş. yanlış hatırlamıyorsan çocuğunu kaybetmişti. oda giremeyeceğini söylemişti. akbulak içinde fikrinizi almak isttiyorum.
bu arada ben isteyerek kaptan olmadım mecburiyettendi. isteyene seve seve kaptanlığı bırakırım.
sabah:1 mandalina
20 dk yürüyüş
1 çay,1 nescafe,2 mandalina
15 dk yürüyüş
öğle:1 aktiva yoğurt
1 çay,1 ıhlamur
20 dk yürüyüş
1 mandalina
akşam: henüz belli değil.
YÜRÜYÜŞ:
p.tesi:80 dk
salı:60 dk
çarşamba:60 dk
perşembe:55 dk
toplam:255 dk
tekrar kilo vermeye başladım. ohh be..bi yılbaşı kaçamağı beni ne hallere soktu.normale döndüğüm için sevinçliyim.
bana gelen şikayetlerden kiminde paylaşımda bulunulmadığını kiminde de ne yediğini yazıp çıkmak paylaşım değil hiç sohbet ortamı olmuyor deniliyor. bu konuda önerilerinizi almak istiyorum.
Eleven en son 3 ocakta siteye girmiş.
Eleven sınavları yüzünden giremeyeceğini söylemişti. ona mesaj atmak mantıklı değil çünkü siteye girmiyo. siteye gelse zaten takıma uğrayacak. Eleven konusunda ne yapalım fikrinizi almak istiyorum.
akbulak 14 ocakta siteye girmiş. yanlış hatırlamıyorsam çocuğunu kaybetmişti. oda giremeyeceğini söylemişti. akbulak içinde fikrinizi almak isttiyorum.
bu arada ben isteyerek kaptan olmadım mecburiyettendi. isteyene seve seve kaptanlığı bırakırım.
mandalina canavarı tebrik ediyorum seni.
akşam yemeğiim ; 1 tabak mercimek çorbası , 1 tabak yağsız tuzsuz salata 2 kaşık yoğurt
kilo bildirimimi de yarın yapacağım arkadaslar
kilo bildirimidir : 83,6 kg
güzel bir akşam yemeği canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?