Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar bi fikrim geldi her hafta takım birincimizi ilan edelim.% olarak en fazla kilo vermiş takım birincimiz diyetine uymayanlara veya katılımını beğenmediklerine ceza kessin. o kişi de cezasını yerine getirip gelsin buraya yazsın, yoksa atalım takımdan gitsin

sabah kahvaltım 1 kase k flex 2 bard şekersiz çay
öğle yemeğim ; 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt biraz yağsız tuzsuz salata

süper.. bişeler yapılmalı katılyorum.

kızlar ben cnm çok tatlı isteyimnce yeşil ekşi elma rendeliorum üstüne de bazen süt bazen de tarçın döküp yiyorum çok lezzetli ve kalorisi düşük oluo tavsiye ederim

bana gelen şikayetlerden kiminde paylaşımda bulunulmadığını kiminde de ne yediğini yazıp çıkmak paylaşım değil hiç sohbet ortamı olmuyor deniliyor. bu konuda önerilerinizi almak istiyorum.

Eleven en son 3 ocakta siteye girmiş.
Eleven sınavları yüzünden giremeyeceğini söylemişti. ona mesaj atmak mantıklı değil çünkü siteye girmiyo. siteye gelse zaten takıma uğrayacak. Eleven konusunda ne yapalım fikrinizi almak istiyorum.

akbulak 14 ocakta siteye girmiş. yanlış hatırlamıyorsam çocuğunu kaybetmişti. oda giremeyeceğini söylemişti. akbulak içinde fikrinizi almak isttiyorum.

bu arada ben isteyerek kaptan olmadım mecburiyettendi. isteyene seve seve kaptanlığı bırakırım.

Son düzenleme:

yoo ben adıma kaptanımdan çok memnunum kızlar inanın bu hafta hi,ç yoğun olmadığım kadar yoğundum yemek yemeğe dahi fırsatım olmadı kk da onlinedım ama iş yerimde net olduğu için sürekli açık hepinizden özür diliorum

sabah:1 mandalina
20 dk yürüyüş
1 çay,1 nescafe,2 mandalina
15 dk yürüyüş
öğle:1 aktiva yoğurt
1 çay,1 ıhlamur
20 dk yürüyüş
1 mandalina
akşam: henüz belli değil.

YÜRÜYÜŞ:
p.tesi:80 dk
salı:60 dk
çarşamba:60 dk
perşembe:55 dk
toplam:255 dk

tekrar kilo vermeye başladım. ohh be..bi yılbaşı kaçamağı beni ne hallere soktu.normale döndüğüm için sevinçliyim.

mandalina canavarı tebrik ediyorum seni.

önerilerinizi yazarsanız sevinirim

14. TAKIM 190. ETAP

aynalar ( 102,8 / / / % )
pinkcat87 ( 66,0 / / / % )
elifezgi ( 60,9 / / / % )
akbulak ( 71,7 / / / % )
himeros ( 85,4 / / / % )
Eleven ( 82,4 / / / % )
yamukprenses ( 63,7 / / / % )
bitanesii ( 76,5 / / / %)
triptofan ( 82,8 / / / %)
julia_ ( 60,7 / / / %)
anşaaa ( 91,9 / / / %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 844,8 / / / %)

akşam yemeğiim ; 1 tabak mercimek çorbası , 1 tabak yağsız tuzsuz salata 2 kaşık yoğurt

kilo bildirimimi de yarın yapacağım arkadaslar

kızlar bundan sonra herkes sadece kilo bildirimi yapmasın. kendi kilosunun hesaplamasınıda yapıp listeye eklesin.

kilo bildirimi nasıl hesaplanır anlatayım bilmeyenleriniz için;
mesela bir üyenin geçen haftaki kilosu 81.3 olsun. bu hafta ki kilosu 80.2 olsun.
ilk önce geçen hafta ile bu haftaki kilosu arasındaki fark bulunacak.
81,3 - 80,2 = 1,1
aradaki farkı 100 ile çarpın
1,1 * 100 = 110
çıkan sonucuda geçen haftaki yani başlangıç kilonuza bölün
110 / 81,3 = 1,3530...
çıkan sonuçun virgülden sonraki 2 basamak alınır gerisi kullanılmaz
1,3530... = 1,35
1,35 üyenin yüzdesi olur.
ve listede bu
geçen haftaki kilo / bu haftaki kilo / fark / yüzde - olarak gösterilir yani
(81,3 / 80,2 / 1,1 / 1,35%) şeklinde yüzdenizi hazırlayıp listeye ekleyeceksiniz.

eğer virgülden sonraki 3. basamak 5 ve yukarısı olursa virgülden sonraki 2. basamağı bir değer artırır
örnek yüzdeniz 1,3567... çıktı. burda virgülden sonraki 3. basamak 6 olduğu için virgülden sonraki 2. basamağı bir değer artırır yani 5 , 6 olur. yüzde o zaman 1,36 olarak alınır.

başka dikkat edeceğiniz konu kilo vermeyip aldıysanız aynı işlemler yapılır ama fark eksi olarak gösterilir. fark eksi olduğu için yüzdede eksi olur. yukardaki örnekte geçen haftaki kilo 80,2 bu haftaki kilo 81,3 olsun.
(80,2 / 81,3 / -1,1 / -1,35%) şeklinde gösterilir.

kızlarr uğrayamıyorum kusura bakmayın ama hafta sonu döncem inşallah aranıza ben bildirimimi yapıyım hemen çıkmam lazım sarhoş bir hayat kadını beni bekliyo başını bekliycem sabaha kadar allahım sen bana sabır ver sabaha kadar91,4 en azından kilo almadım da çok da vermemişim ama olsun hiç yoktan iyidir dimii

14. TAKIM 190. ETAP

aynalar ( 102,8 / / / % )
pinkcat87 ( 66,0 / / / % )
elifezgi ( 60,9 / / / % )
akbulak ( 71,7 / / / % )
himeros ( 85,4 / 83,6 / 1,8 / 2,11% )
Eleven ( 82,4 / / / % )
yamukprenses ( 63,7 / / / % )
bitanesii ( 76,5 / / / %)
triptofan ( 82,8 / / / %)
julia_ ( 60,7 / / / %)
anşaaa ( 91,9 / 91,4 / 0,5 / 0,54%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 844,8 / / / %)

kızlar herkes kendi yüzdesini hesaplayıp listeye yazsın
sadece kendi yüzdenizi yazıp bırakmasın sonra toplamak zor olur.
herkes kendi yüzdesini yapmayı öğrenirse ben gidince zorluk çekmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…