Kızlar
20 dk önce fln burda deprem oldu.Merkez üssü değirmendere yani benim yasadıgım yer.Ben uyumuyodum ve tamamen duydum çok korkuyorum
Bugün bana uyku yok...
canım çok büyük geçmiş olsun,çok zor,Allah birdaha o kötü anları yaşatmasın.
yamuk prensen az yiyorsun düşük kalori aldığın için kilo da verirsin ama çok sağlıksız değil mi yediklerin?Kahvaltı atlanmış, öğlen geçiştirilmiş akşam ise abur cubur yenilmiş
nani sebze , meyve, yoğurt vb?
Leslieiçin ise googl'a
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler yaz karşına diyet ile ilgili bir site çıkacak, 5 tane link veriyor orda 5 millik tavsiye olunur, rapid...den dosy aolarak indiriyorsun sonrasında
bence triptofana verilen ceza güzelidi, aynalara da spor cezası verelim.
geçmiş olsun pinkcat. umarım sabaha kadar bir daha olmamıştır.
ben nohut detoksunu dün akşamki pilava dayanamyınca bıraktım
bi sürü haşlanmış nohutum ve bulgurum var ama keyfim yok...
canım o sadece dün için öyleydi,akşama misafirim geleceği için akşam yemeğini es geçtim ve tüm iştahımı akşama bıraktım,sabahları genelde kahvaltı yapıyorum ama öğlenleri pek iştahım olmuyor.
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım dilim krem peynir
öğlen:
6 köfte+8-10 parça patates kızartması(1er tatlı kaşığı kadar ketçap mayonez)+1 biber kızartması+4 kaşık pilav+1 dilim kepekli ekmeğin dışı
300 ml ayran
araöğün: gözlemeden 1 lokma
akşama ilahana yemeğenden başka bişi paklamaz beni, ama nohutum ve bulgurum haşlanmış olarak beni bekliyor ayrıca kociş ile oğluma da bişey pişirmem gerekiyor
kızlar callaneticse mi başlasam diyorum, fotoğraflar süper ya ben de 19 satte o kadar sıkılaşsam süper olur. biraz daha araştırıcam. benim basen-kalça problemim var 67 kilodan 61 e kadar düşmeyle bel ve göğüsve göbekten 10ar cm küçüldüm, ama kalça 2 cm basen 3 cm küçüldü, o bölgelerimin küçülmesi lazım. umarım callan teyze derdime çare olur
bu arada diyete yeni başlayanlara veya daha en 8-10 kg hedefi olanlara vücut ölçülerini alıp bir köşeye not etmelerini tavsiye ederim, hiç bu kadar somut veriler elde edeceğim aklıma gelmezdi keşkem 74 kiloya çıktığımda ölçülerimi not etseymişim
canım öğle yemeğin seninde farkettiğin gibi biraz ağır olmuş,amaaan arada kaçamak yapmak iyi geliyor insana ama göbişlere pek yaramıyor.şu callanetic neyse bir araştırayım bakayım belki işe yarar,teşekkürler canım
arkadaşlar bi fikrim geldi her hafta takım birincimizi ilan edelim.% olarak en fazla kilo vermiş takım birincimiz diyetine uymayanlara veya katılımını beğenmediklerine ceza kessin. o kişi de cezasını yerine getirip gelsin buraya yazsın, yoksa atalım takımdan gitsin
evet canım güzel fikir aynısını uzun süredir bende düşünüyorum,4.takım bunu yapıyor,kendi gruplarını 1.sini avatarlarının yanına not olarak yazıyor,güzel ve motive edici bir fikir bence.ayrıca 2.hafta sebep ne olursa olsun kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlar takımdan çıkartılsın.benim fikrim bu.
kızlar ben cnm çok tatlı isteyimnce yeşil ekşi elma rendeliorum üstüne de bazen süt bazen de tarçın döküp yiyorum çok lezzetli ve kalorisi düşük oluo tavsiye ederim
deniycem canım,tarçına bayılırım zaten,teşekkürler.
bana gelen şikayetlerden kiminde paylaşımda bulunulmadığını kiminde de ne yediğini yazıp çıkmak paylaşım değil hiç sohbet ortamı olmuyor deniliyor. bu konuda önerilerinizi almak istiyorum.
Eleven en son 3 ocakta siteye girmiş.
Eleven sınavları yüzünden giremeyeceğini söylemişti. ona mesaj atmak mantıklı değil çünkü siteye girmiyo. siteye gelse zaten takıma uğrayacak. Eleven konusunda ne yapalım fikrinizi almak istiyorum.
akbulak 14 ocakta siteye girmiş. yanlış hatırlamıyorsam çocuğunu kaybetmişti. oda giremeyeceğini söylemişti. akbulak içinde fikrinizi almak isttiyorum.
bu arada ben isteyerek kaptan olmadım mecburiyettendi. isteyene seve seve kaptanlığı bırakırım.
canım belliki bana kızıp biraz alınmışsın ama kimse senden kaptanlığını bırakmanı istemiyor fakat madem kaptansın yada bunu geçelim madem diyet takımındasın seninde bizim gibi ne yiyip içtiğini yazmanı istiyoruz sanırım buda gayet doğal bir istek ama sen hiçbirşey yazmıyorsun,ayrıca eleven ve akbulak arkadaşların paylaşımları önemli benim için,öncede belirttiğim gibi o arkadaş sınava çalışıyor,bu arkadaşın şu sorunu var diye uzun süreli paylaşım yapılmaması rahatsız etti beni.ben yazdıklarımda bir yanlış görmüyorum ,sadece sende dahil olmak üzere diyet topiğinde olduğumuz ve bu bir yarışma olduğu için daha fazla paylaşım,paylaşım yapmayanların yerinede yeni istekli arkadaşların alınmasını istedim.ama sen kendi adına kaptanlık yapmak istemiyorsan orasını bilemem.
kilo bildirimidir : 83,6 kg
tebrikler canım,sende çok büyük ışık görüyorum,bence sen bu azimle 60 ları zorlarsın.
teşekküredrm kaptAn ama sadece 800 gr vermişim 59.9
julia süper gidiyorsun tatlım,nihayet başı 5 leri görmüşsün,kim tutar seni
evet arkadaşlar gelelim benim bugün yediklerime
sabah:şekersiz nescafe
öğlen:1 kase ezogelin çorbası
akşam:5 yemek kaşığı pirinç pilavı,5 kaşık taze fasülye,bol salata,az şekerli türk kahvesi,2 tane ceviz.
bugün spor yapmadım ama şimdi kalkıp lesie yapıcam yarım saat,bildirimimi yarın yapıcam arkadaşlar.