- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.801
bizden de iyilik nolsun, düşe kalka gidiyoruz... Griple az yemenin şöyle bir alakası var: çevremizde hatta vücudumuzda halihazırda mikroplar var ama onlar bizi hasta edemiyor ama direncimiz düşünce hasta oluyoruz. o yüzden yemek lazım ama sağlıklı şeyleri
burada da havalar soğudu, ben de üşütücem de hasta olucam diye korkuyorum...
pinkcat'im sana geçmiş olsun, bak kendine aramıza dön, atalım şu yağları
bu arada stepten bahsetmez oldu , kursun bitti mi?
Canım benim :) Valla bugün de midemi bozmusum çok kötüydüm zar zor yemekten.midem kabul etmiyo artık.Akşam sodalar nane limonlar içtim ancak geçti.
Elifcim stebe kuzenim hastaneden çıktığından beri gitmiyoruz.Benim diğer kurslarla çakışıyor ne yazık ki.Zaten faydasını göremedim.Sen de iyi bak kendine sakın grip olayım deme çok fena.Bende grip olmadan önce halsizlikler vardı.Her tarafım acıyo agrıyodu.Bir de bende sinüzit var.Başım hep ağrır.Ama buna da şükür.Daha iyiyim ya:) Özlemişi sizleri yazdıkca yazasım geliyor valla.Yarın kursum var İngilizce ve muhasebe kendii iyi hissedersem gidicem artık.1 den 8 e kadar
Bugün sabah biraz bisküvi yedim.Gün içinde de 2 kase corba içtim.
kızlar ben bugün öyle böyle abartmadım :84:
yerli malı haftasında biz kutlamamıştık. çocuklara bütün harfler bitsin ondan sonra kutlayacağız demiştim. geçen hafta değilde ondan önceki hafta harfler bitti. eeee benimkiler durur mu geçen hafta kafamın etini yediler harfler bitti ne zaman kutluycaz diye. bende pazartesi yapalım dedim. bugün çocukların getirdiklerini okulda bir güzel yedik. eve geldim. komşu gözleme yapmış sıcacık bizede getirdi onuda yedim. bitti mi yoooo ev arkadaşımın günü vardı akşam onlarıda yedimhepsi aynı güne toplandı ya cuma gelmesin :18:
selammmm bacularrrrr
sabah elma sirkeli ılık su bir su bardağı
öğle bir dilim ekmek 5 adet sucuk bir dilim peynir
bir fincan çay...
75 dk yürüyüşüm var bugün. her gün 45 dk yürüyecem demiştim. yürümediğim günleri telafi ediyorum üstüne ekleyerek.iyi geceler. bu arada öğlen çokonat yedim himeros cezama razıyım.bana light tatlı tarifi verin kızlar ya yoksa ben alışana kadar zorlanacam. gerçi baya azalttım önceden hergün birsürü şey yerdim
kahvaltı 1 tost
ara 1 bardk süt
öğle karnıbahar haşlanmış 3 parça ve salata
ara 1 halley biraz sonra 2 elma
akşamım belli değil.
Himi kız sen nerdesin mandalina ağacı filan.adanada mı yoksa? Ben orda okudum üniv. Mandalina ağacı görünce şaşırmıştım bir iç anadolu çocuğu olaraktan.
ayy pinkcim sende 80 lerden düşmüşsün ne güzel.darısı bana hiç motivasyon yok. yapamayacam gibi geliyo.geçmiş olsun bu arada.
Himeroscum valla ya ben acayip aburcuburcuydum yine buna şükür sen bana bakma yavaş yavaş azaltıyorum:) bugün 1 halley olur yarın hiç olmaz inşallah. Tamam 50 mekik ve 1 litre su cezama başlıyorum birazdan. Zaten su içiyorum artık bol bol. Okula 2 şişe su götürüyorum bitiyo.osman başlayana kadar spor yapim bari.karolin gerizekalısı vuruyor osmana bu hafta. Saçını dolayacan eline. Bak tepem attı yine. Akşam ne yediğimi yazmamıştım yaziym:
1 paçanga börek(kızartma değil)
6 kaşık yeşil mercimekli çorba
yoğurt 1 kase
ya ben kendimi kaybettim biri beni durdursun kızlar annemler geldi tren raydan çıktı çıkacak sormayın kendimi kastıkça coşuyorummmm:26:
merhaba kızlar,bu hafta bakıyorumda millet kekler,çikolatalar,iyi götürüyor valla,kızlar zayıflayıncaya kadar gayret edin,sonrasında nasıl olsa yiyeceğiz(tabii aşırıya kaçmadan)kızlar bu ara kilo vermem durdu sadece kilomu koruyabiliyorum o kadar,bugün yediklerimse şöyle;
sabah:1 dilim kızarmış ekmek,1 bardak süt,2 tane közlenmiş biber,az peynir,2 tane zeytin,1 dilim pastırma ve 1 haşlanmış yumurta,3 ceviz
öğlen:1 tane aktivia yoğurt ve 1 bardak yeşil çay
akşam:2 kepçe sebze çorbası,1 tane karnıyarık,az yoğurt ve avakado salatası
yemekten sonra:1 bardak çay,çok az patlamış mısır.
bu hafta yine yürüyüşü bıraktım ama yarın bunun acısını çıkartıp çok yürümek istiyorum fakat akşama misafirlerim gelecek,yemekti,pasta börekti hazırlıycam derken bakalım yürümeye vakit bulabilecekmiyim.
pazartesi 75 salı 60 dk yürüyüşüm var.himerosun halley yedim diye verdiği 50 mekik cezam da yaptm.bugün yok öyle saçma şeyler yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?