• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pazartesi 75 salı 60 dk yürüyüşüm var.himerosun halley yedim diye verdiği 50 mekik cezam da yaptm.bugün yok öyle saçma şeyler yemek.:50:

süpersin triptofan.yaptın demek. iyi niyetli bir cezaydı..

sabah:1 mandalina
20 dk yürüyüş
2 çay,1 mandalina
10 dk yürüyüş
öğle:1 dilim incecik pizza,1 light kola
10 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay
akşam: çorba, brokoli salatası, kereviz salatası.
kızlar dün akşamda ekmek yemedim.ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum. bir erkek arkadaş var. önceden 100 küsur kilolardaydı. 130 filan varmıştır. şimdi incecik gi görseniz. nasıl oldu diye sordum.tek yolu var, YEMEYECEKSİN dedi. ekmek hamurişi hiç yemedim dedi. çok çok az yedim.günde 4 km koştum dedi.

YÜRÜYÜŞ:
p.tesi:80 dk
salı:60 dk
çarşamba:60 dk
toplam:200 dk

yarın akşam tartılcam bakalım.meraklardayım ve ticker ımı düzenlemek istiyorum artık..

bugünüöü yazıyım hemen
sabah çeyrek simit şekersiz çay kahvwe yeşilçay
öğle 2 dilim ekmek peynir
akşam yumurtalı köfte 1 bardak kolaa
kendime gelyorum yavaş yavaşş:51:

eleven nerelerdesin? arada bir gel.özletme kendini.
kaptan nerelerdesin...
paylaşım neden az bizim takımda yaa.
kızlar coşalım biraz...

akşam:1 kase çorba,brokoli salatası, kereviz salatası (yoğurtlu)
ekmek yemedim yine....

kahvaltı tost şekrsiz çay
ara 1 elma
öğle 2 kepçe sulu patates yemeği 1 dilim ekmek salata
ara 1 elma yarım paket çubuk kraker
akşam kıymalı patates püresi 3 kaşık
1 kase mercimek çorbası
ara 1 portakal
TATLI BİŞEY GÖRDÜNÜZ MÜ LİSTEDE BEN GÖRMEDİİİİİMMM:34:

Son düzenleme:
cezanın işe yaradığını gördün mü himeros.şimdi çocukalra karne notu girecem acaba 1 not aşağı mı versem 2. dönem rahatlamasınlar diye?

kızlar merhaba,bizim takımda toplam kaç kişiyiz acaba ama her akşam buraya yazan sadece birkaç kişi,herkes sadece cumaları bildirim yapıp gidiyor,böyle takım ruhu olmaz,kaptancım sende ne yediğini ne içtiğini yazsan hergün ne güzel olur,ayrıca bu çizelge ve leslie denen program için burada çok rica ettim ama bir arkadaş dışında kimse yardımcı olmadı,en azından kaptan yardımcı olmalıydı,lütfen herkes paylaşım yapsın arkadaşlar böylece birbirimizi daha iyi motive ederiz,ben kendi adama birileri beni motive etsin birşeyler desin istiyorum ama paylaşım çok az,daha fazla paylaşım dileğiyle...

bugün yediklerim:
sabah:1 bardak yeşil çay
öğlen:1 tabak nesfit,1 şekersiz nescafe,2 kare çikolata,1 bardak yeşilçay
akşam:1 sigara böreği,1 bardak çay,1 kase kısır,1 minik kek,1 bardak şekersiz vanilyalı nescafe
30 dk lesie(maalesef indiremedim ama bu sitede biryerde bulduğum yerden seyredip yapıyorum,fazlasını bulsam daha fazla yapıcam ama bulamıyorum)

iyi akşamlar kızlar:) Nasılsınız?Bugün kuzenle gezmeye gittik.Tabi kaçırdım ben bugün doğal olarak.:( Sabah birşey yemedim.Saat 3 gibi bir paket cubuk yedim.5 te falan burger kinge gittik.Menü yedim:( Sonrası da var daha bitmedi:( 1 küçük dilim pasta yedim..Off off...Yine benim boğazım açıldı yaa..:(:(

himeros bide sana brokoli salatasını nassıl yaptığını soracaktım .çıktın mı?

brokoliyi haşlıyorum canım. suya karbonat koyuyorum, yemyeşil kalıyor. tuz limon zeytinyağı ekliyorum. o kadar...

ceza işe yaramış. devamını beklerim. haftada 1 kez müsaade var tatlıya :))) takipteyim :D

Son düzenleme:
kızlar merhaba,bizim takımda toplam kaç kişiyiz acaba ama her akşam buraya yazan sadece birkaç kişi,herkes sadece cumaları bildirim yapıp gidiyor,böyle takım ruhu olmaz,kaptancım sende ne yediğini ne içtiğini yazsan hergün ne güzel olur,ayrıca bu çizelge ve leslie denen program için burada çok rica ettim ama bir arkadaş dışında kimse yardımcı olmadı,en azından kaptan yardımcı olmalıydı,lütfen herkes paylaşım yapsın arkadaşlar böylece birbirimizi daha iyi motive ederiz,ben kendi adama birileri beni motive etsin birşeyler desin istiyorum ama paylaşım çok az,daha fazla paylaşım dileğiyle...

bugün yediklerim:
akşam:1 sigara böreği,1 bardak çay,1 kase kısır,1 minik kek,1 bardak şekersiz vanilyalı nescafe
30 dk lesie(maalesef indiremedim ama bu sitede biryerde bulduğum yerden seyredip yapıyorum,fazlasını bulsam daha fazla yapıcam ama bulamıyorum)

kesinlikle düşüncene katılıyorum arkadaşım.

kaptan sadece 1 gün daha geçti dedin gittin. 2 kelime paylaşım olsun diyorsun gibime geldi. hani yediklerin nerede? yazmazsan aramızda toplanıp ceza vercez sana..tamammı kızlar???

canım takımda 11 kişiyiz Eleven sınavları var uğrayamayacağını haber vermişti. akbulakın yaşadığı sorunlar yüzünden uğrayamayacağını söyledi. son zamanlarda julia_ uğramıyor habersiz sadece.
pinkcat87 elifezgi himeros bitanesii triptofan anşaaa ise paylaşımda bulunuyorlar.

kilo çizelgesini aşağıdaki linkten yapabilirsin.
Weight Loss - Diet Ticker
ilk çıkan sayfada istediğin çizelgeyi işaretledikten sonra next tıkla
daha sonra çıkan sayfada çizelgenin üzerinde hareket eden ifadeyi işaretle sonra yine next tıkla
daha sonra çıkan sayfada
Choose a Password/Pin: buraya bir parola yaz herzaman kullanacağın
Privacy: Private Data Public Data burda Private Data yı işaretle
Track: Weight Change Weight Waist burdada Weight i şaretle
Weight Units: Kilograms burda Kilograms ı seçeceksin
Your target weight: buraya hedef kilon
Your starting weight: buraya başlangıç kilon
Your current weight: burayada şimdiki kilon yazılacak
Height Units: MetricS/I burada MetricS/I seçilecek
Your Height: burda boyun yazılacak 1 m 58 cm gibi
diğer yerleri boş bırak önemli değil sonra next i tıkla
yeni açılan sayfada çizelgeni göreceksin
sayfanın altında bbCode: yazan yerde kutunun içinde [/img] ..... [/img] olan yer var. bu aradaki yeri kopyala [/img] yi kopyalama sadece bunların arasında olan yer kopyalanacak.
kadınlar kulübünde kontrol panelinden profil düzenleyi tıkla çıkan sayfada çizelge yazan yere yapıştır değişiklikleri kaydet de sayfanın aşağısında yazıyo çizelgen hazır
ben daha önce çizelge hazırlamak için burda açılan topiğin linkini vermiştim ama gözden kaçmış demek yine takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.

lessi konusuna gelince bir çok arkadaş google da yazıp bulabilirsin diye mesaj attıklarını görmüştüm. googlede bulamadıysan aşağıdaki link yardımcı olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html
bu linkte ilk sayfada 4 tane part var onları indireceksin ama açma klasörleri sadece indir. daha sonra bunları video haline getirmen için bazı işlemler yapman gerekiyordu. bu verdiğim linkte bir sayfasında resimli anlatmıştı ben ordan yapmıştım ama şuan kaçıncı sayfa hatırlamıyorum ve nası yaptığımıda hatırlamıyorum. bilgisayardan anlayan birine anlatırsan o yapar. bunları indirdim nasıl video yapcam diye sorarsın.

benim paylaşımda bulunmama gelince diyet yapmadığımı söyledim. şuan kendimi toplama dönemindeyim ruhsal oalrak. ama şu böreği yedim bu cipsi yedim diye yazmamı istiyorsan yazarım. tabi bu beni ne kadar motive eder bilmiyorum. şimdi yediklerini görünce kendine gelirsin yardımcı olur diyeceksiniz ama olmaz ben kendimi tanıyorum çünkü.

canım takımda 11 kişiyiz Eleven sınavları var uğrayamayacağını haber vermişti. akbulakın yaşadığı sorunlar yüzünden uğrayamayacağını söyledi. son zamanlarda julia_ uğramıyor habersiz sadece.
pinkcat87 elifezgi himeros bitanesii triptofan anşaaa ise paylaşımda bulunuyorlar.

kilo çizelgesini aşağıdaki linkten yapabilirsin.
Weight Loss - Diet Ticker
ilk çıkan sayfada istediğin çizelgeyi işaretledikten sonra next tıkla
daha sonra çıkan sayfada çizelgenin üzerinde hareket eden ifadeyi işaretle sonra yine next tıkla
daha sonra çıkan sayfada
Choose a Password/Pin: buraya bir parola yaz herzaman kullanacağın
Privacy: Private Data Public Data burda Private Data yı işaretle
Track: Weight Change Weight Waist burdada Weight i şaretle
Weight Units: Kilograms burda Kilograms ı seçeceksin
Your target weight: buraya hedef kilon
Your starting weight: buraya başlangıç kilon
Your current weight: burayada şimdiki kilon yazılacak
Height Units: MetricS/I burada MetricS/I seçilecek
Your Height: burda boyun yazılacak 1 m 58 cm gibi
diğer yerleri boş bırak önemli değil sonra next i tıkla
yeni açılan sayfada çizelgeni göreceksin
sayfanın altında bbCode: yazan yerde kutunun içinde [/img] ..... [/img] olan yer var. bu aradaki yeri kopyala [/img] yi kopyalama sadece bunların arasında olan yer kopyalanacak.
kadınlar kulübünde kontrol panelinden profil düzenleyi tıkla çıkan sayfada çizelge yazan yere yapıştır değişiklikleri kaydet de sayfanın aşağısında yazıyo çizelgen hazır
ben daha önce çizelge hazırlamak için burda açılan topiğin linkini vermiştim ama gözden kaçmış demek yine takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.

lessi konusuna gelince bir çok arkadaş google da yazıp bulabilirsin diye mesaj attıklarını görmüştüm. googlede bulamadıysan aşağıdaki link yardımcı olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html
bu linkte ilk sayfada 4 tane part var onları indireceksin ama açma klasörleri sadece indir. daha sonra bunları video haline getirmen için bazı işlemler yapman gerekiyordu. bu verdiğim linkte bir sayfasında resimli anlatmıştı ben ordan yapmıştım ama şuan kaçıncı sayfa hatırlamıyorum ve nası yaptığımıda hatırlamıyorum. bilgisayardan anlayan birine anlatırsan o yapar. bunları indirdim nasıl video yapcam diye sorarsın.

benim paylaşımda bulunmama gelince diyet yapmadığımı söyledim. şuan kendimi toplama dönemindeyim ruhsal oalrak. ama şu böreği yedim bu cipsi yedim diye yazmamı istiyorsan yazarım. tabi bu beni ne kadar motive eder bilmiyorum. şimdi yediklerini görünce kendine gelirsin yardımcı olur diyeceksiniz ama olmaz ben kendimi tanıyorum çünkü.

eleven kaç haftadır gelmiyor canım,özeline mesaj yaz gelmiycekse başka bir arkadaşı alalım takıma,eleven gideli 3 hafta oldu,ayrıca aynı şekilde akbulak arkadaşımızada sor devam edecekmi diye,devam etmeyecekse onun yerinede başkasını alalım,o arkadaşı bekle bu arkadaşı bekle derken paylaşım azalıyor,julia sürekli kk da sanırım ama onada sor neden paylaşım yapmıyor,kaptan sensin canım,herkesi toplamak,bu takımı disipline etmen gerektiğini düşünüyorum artık,ayrıca bana kırılma ve yanlış anlama ama diyet yapmıyorum ne yazayım diyorsun ama burası diyet topiği değilmi,sen yaz yediğini belki kulağını biz çekersek yemeği azaltırsın ve seninde çizelgende yavaş yavaş düşüşleri görür mutlu oluruz hepbirlikte.lütfen kaptan takıma çekidüzen ver artık:71:

Son düzenleme:
kimseyi kırmak istemiyorum ama. çok kızdığımı belirtmek istiyorum.
yamukprenses sonuna kadar haklı.
diyet topiğindeyiz...

Kızlar:(:( 20 dk önce fln burda deprem oldu.Merkez üssü değirmendere yani benim yasadıgım yer.Ben uyumuyodum ve tamamen duydum çok korkuyorum:(:( Bugün bana uyku yok...

bugün yediklerim:

yamuk prensen az yiyorsun düşük kalori aldığın için kilo da verirsin ama çok sağlıksız değil mi yediklerin?Kahvaltı atlanmış, öğlen geçiştirilmiş akşam ise abur cubur yenilmiş:20: nani sebze , meyve, yoğurt vb?
Leslieiçin ise googl'a Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler yaz karşına diyet ile ilgili bir site çıkacak, 5 tane link veriyor orda 5 millik tavsiye olunur, rapid...den dosy aolarak indiriyorsun sonrasında

kesinlikle düşüncene katılıyorum arkadaşım.

kaptan sadece 1 gün daha geçti dedin gittin. 2 kelime paylaşım olsun diyorsun gibime geldi. hani yediklerin nerede? yazmazsan aramızda toplanıp ceza vercez sana..tamammı kızlar???

bence triptofana verilen ceza güzelidi, aynalara da spor cezası verelim.

Kızlar:(:( 20 dk önce fln burda deprem oldu.Merkez üssü değirmendere yani benim yasadıgım yer.Ben uyumuyodum ve tamamen duydum çok korkuyorum:(:( Bugün bana uyku yok...

geçmiş olsun pinkcat. umarım sabaha kadar bir daha olmamıştır.

ben nohut detoksunu dün akşamki pilava dayanamyınca bıraktım:59: bi sürü haşlanmış nohutum ve bulgurum var ama keyfim yok...

elifezgicim sağol canım birşey olmadı daha Allah'a şükür.Ama çok fenaydı.Bir anda insan 12 sene öncesine gidiyor.17 Ağustosa gittim geldim.Allah'ım yaşatmasın bir daha o günleri..

selammm cicişlerrr...
sabah elma sirkeli bi su bardağı ılık su
öğle bir dilim ekmek 4 zeytin birdilim peynir
ara bir elma
akşama bende brokoli salatası yiyem bariii...
lesimi de yaptım bir saat ohhh gitsin kilolar....:66:

sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım dilim krem peynir

öğlen::27: 6 köfte+8-10 parça patates kızartması(1er tatlı kaşığı kadar ketçap mayonez)+1 biber kızartması+4 kaşık pilav+1 dilim kepekli ekmeğin dışı
300 ml ayran

araöğün: gözlemeden 1 lokma

akşama ilahana yemeğenden başka bişi paklamaz beni, ama nohutum ve bulgurum haşlanmış olarak beni bekliyor ayrıca kociş ile oğluma da bişey pişirmem gerekiyor

kızlar callaneticse mi başlasam diyorum, fotoğraflar süper ya ben de 19 satte o kadar sıkılaşsam süper olur. biraz daha araştırıcam. benim basen-kalça problemim var 67 kilodan 61 e kadar düşmeyle bel ve göğüsve göbekten 10ar cm küçüldüm, ama kalça 2 cm basen 3 cm küçüldü, o bölgelerimin küçülmesi lazım. umarım callan teyze derdime çare olur:5:
bu arada diyete yeni başlayanlara veya daha en 8-10 kg hedefi olanlara vücut ölçülerini alıp bir köşeye not etmelerini tavsiye ederim, hiç bu kadar somut veriler elde edeceğim aklıma gelmezdi keşkem 74 kiloya çıktığımda ölçülerimi not etseymişim

Back