canım takımda 11 kişiyiz Eleven sınavları var uğrayamayacağını haber vermişti. akbulakın yaşadığı sorunlar yüzünden uğrayamayacağını söyledi. son zamanlarda julia_ uğramıyor habersiz sadece.
pinkcat87 elifezgi himeros bitanesii triptofan anşaaa ise paylaşımda bulunuyorlar.
kilo çizelgesini aşağıdaki linkten yapabilirsin.
Weight Loss - Diet Ticker ilk çıkan sayfada istediğin çizelgeyi işaretledikten sonra next tıkla
daha sonra çıkan sayfada çizelgenin üzerinde hareket eden ifadeyi işaretle sonra yine next tıkla
daha sonra çıkan sayfada
Choose a Password/Pin: buraya bir parola yaz herzaman kullanacağın
Privacy: Private Data Public Data burda Private Data yı işaretle
Track: Weight Change Weight Waist burdada Weight i şaretle
Weight Units: Kilograms burda Kilograms ı seçeceksin
Your target weight: buraya hedef kilon
Your starting weight: buraya başlangıç kilon
Your current weight: burayada şimdiki kilon yazılacak
Height Units: MetricS/I burada MetricS/I seçilecek
Your Height: burda boyun yazılacak 1 m 58 cm gibi
diğer yerleri boş bırak önemli değil sonra next i tıkla
yeni açılan sayfada çizelgeni göreceksin
sayfanın altında
bbCode: yazan yerde kutunun içinde [/img] ..... [/img] olan yer var. bu aradaki yeri kopyala [/img] yi kopyalama sadece bunların arasında olan yer kopyalanacak.
kadınlar kulübünde kontrol panelinden profil düzenleyi tıkla çıkan sayfada çizelge yazan yere yapıştır değişiklikleri kaydet de sayfanın aşağısında yazıyo çizelgen hazır
ben daha önce çizelge hazırlamak için burda açılan topiğin linkini vermiştim ama gözden kaçmış demek yine takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.
lessi konusuna gelince bir çok arkadaş google da yazıp bulabilirsin diye mesaj attıklarını görmüştüm. googlede bulamadıysan aşağıdaki link yardımcı olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html bu linkte ilk sayfada 4 tane part var onları indireceksin ama açma klasörleri sadece indir. daha sonra bunları video haline getirmen için bazı işlemler yapman gerekiyordu. bu verdiğim linkte bir sayfasında resimli anlatmıştı ben ordan yapmıştım ama şuan kaçıncı sayfa hatırlamıyorum ve nası yaptığımıda hatırlamıyorum. bilgisayardan anlayan birine anlatırsan o yapar. bunları indirdim nasıl video yapcam diye sorarsın.
benim paylaşımda bulunmama gelince diyet yapmadığımı söyledim. şuan kendimi toplama dönemindeyim ruhsal oalrak. ama şu böreği yedim bu cipsi yedim diye yazmamı istiyorsan yazarım. tabi bu beni ne kadar motive eder bilmiyorum. şimdi yediklerini görünce kendine gelirsin yardımcı olur diyeceksiniz ama olmaz ben kendimi tanıyorum çünkü.