- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.681
evet çiğ.ben sevdim bilmiyorum herkesin damak tadı farklı. varmı sende de diyet tarifler?
kızlar bu kilo çizelgesini hazırladım ama son aşamada bbcode ve html diye bişeler var hangisini kopyalayacam?yapamadım.
ben hala bulamadım şu kilo çizelgesini ve niyedir bilmem kimse yardımcı olmuyor iki defa sordum ama kimse ilgilenmiyor
anşacım html yazan yeri kopyalayaacaksın dikkatimden kaçmış arkadasım kusura bakma olur mu
ben hala bulamadım şu kilo çizelgesini ve niyedir bilmem kimse yardımcı olmuyor iki defa sordum ama kimse ilgilenmiyor
ben kesin bakar körüm nerde yazıooo bulamıyorumm
canım bende çok sordum ama maalesef cevap alamadım,şimdi bende yapmaya çalışıyorum,karıştırırken burayı buldum,bir bak istersen ama sonuna geldim öylece kalakaldım,nereyi kopyalıycam diye,belki sen çözersin bebeğim.linkini veriyorum canım,tıkla
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
yooook anam bacım bide bilgisayardan anlarım diye geçiniyorum amaa yook olmuyo site desteklemiyomuş formatı nesse varsın çizelgem olmasın napıyımm
3 hafta üst üste kilo veremeyeni atarsanız en başta ben giderimelifezgicim şöyle birşey nasıl olur? 3 hafta kilo veremeyen diskalifiye olsun olmamı?bu hafta başlayalım kaptan da bizi seviyorsa dikkat eder en azından almaz 2 haftadr az az alıyo.
bacım nettin sen 200erden 400 kaloriyi gümlettim demek. onun yerine değil 1 deilim 5 dilim ekmek yesen kardaydın, hiç değilse posa falan içeriyo bi işe yarardı. ama sen anladın ekmek yemezsen neler olacağınıkahvaltı 3 kk kadar börek
öğle 3 kepçe çorba bol salata
yemekte yiğitlik yapıp ekemk yemeyince doymadım 200 kalorilik gofret yedim çikolatasız sade.ve bir halley yedim. üffff.bida 1 dilim ekmek yiycem doyacam.
akşam haşlanmış karnıbahar yoğurtlu.kereviz salatası ve şehriye çorbası
2 kaşık pilav ,2 kaşık mantar sote
laf vuran vurana daha ne bekliycem zayıflamak için. hadi kızlar sizinde varsa sizde yazın.
1.aa bu triptofanın face deki eski resimlerine bakıtm dal gibiymiş.(şimdi öküz gibisin demek istiyor:)
2. eltimin eteğini giydim. ben düşük bel olsun diye bol alıyorum ona iyice oturdu diyo diğer odadan duyuyorum bende.
3. triptofanda güzell ama kilolu diye büyük gösteriyo diyor eşimin bir akrabası.
4.halam:kaşın çok güzel olmuş seni beğendim ama bide az zayıflasan
5. spor salonunda patavatsız bir kadın senin kaç çocuk var?
6. bir velim hocam fesat insanlar zayıf olurmuş siz iyisiniz ya ondan belli böylesiniz.(senin oğlunu sınıfta bırakıymda gör iyimiyim kötü mü)
şimdilik aklıma gelenler...kocamın dediklerini hiiiiç saymıyorum.o tatlı takılıyo ama her şakanın altında ciddiyet vardır.
-karnabahar ve brokoliyi haşlayıp ya limon sıkarak ya da sarmısaklı yoğurt dökererk ben de yiyorum çok pratik diyet bir yemek oluyor.kerevizi rendeledim yoğurt nane pulbiber tuz kattım. istersen sarımsakda rendeleyebilirsin bacım.karnıbaharıda haşladım yoğurt döktüm o kadar. kızartma kadar lezzetli olmasa da hafif.
uğraşırsan yaparsın yamukprensen kopyalaman gereken yeri tam olarak vermiş.http'den başla .png'yi de içine al tamamdır.kızlar bu kilo çizelgesini hazırladım ama son aşamada bbcode ve html diye bişeler var hangisini kopyalayacam?yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?