Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 kuru kayısı yeşilçay kahve
öğle
2 tane haşlanmıi patatesi bol baharatlayıp yedim yanında portakal suyu
akşam
patatesler çok güzeldi gene onlardan yedim yanında greyfurt suyu
35 dk leslie eh işte fena diil iyi gidiyorum heralde

kızlar bu kilo çizelgesini hazırladım ama son aşamada bbcode ve html diye bişeler var hangisini kopyalayacam?yapamadım.

ben hala bulamadım şu kilo çizelgesini ve niyedir bilmem kimse yardımcı olmuyor iki defa sordum ama kimse ilgilenmiyor

anşacım html yazan yeri kopyalayaacaksın dikkatimden kaçmış arkadasım kusura bakma olur mu

anşaacım öncelikle kilo çizelgesi veren sitelerden birine gireceksin çizelgeni ayarlayacaksın ondan sora o site sana html olarak sana bi link vercek o linkide profilinde ki yere kopyalayacaksın hepsi bu kadar tatlım

ben hala bulamadım şu kilo çizelgesini ve niyedir bilmem kimse yardımcı olmuyor iki defa sordum ama kimse ilgilenmiyor

canım bende çok sordum ama maalesef cevap alamadım,şimdi bende yapmaya çalışıyorum,karıştırırken burayı buldum,bir bak istersen ama sonuna geldim öylece kalakaldım,nereyi kopyalıycam diye,belki sen çözersin bebeğim.linkini veriyorum canım,tıkla

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

ben kesin bakar körüm nerde yazıooo bulamıyorumm

bakıyorum canım saol julia teşekkür ederim sanada

eveeetttt bugün yediklerim
sabah:1 bardak sıcak su
öğlen;1 börek ve 1 bardak şekersiz çay
akşam;1 bardak sıcak su,3 tane zeytin,1 sosis,1 kk peynir,1 dilim çavdar ekmeği
kızlar bugün doktora gitmem gerekiyordu,bu nedenle sabah bişey yemedim sonra iş uzayınca yemekte yiyemedim,eee evdede yemek yoktu,bugün böyle sağlıksız geçti ama telafi ederim artık.

Son düzenleme:
yooook anam bacım bide bilgisayardan anlarım diye geçiniyorum amaa yook olmuyo site desteklemiyomuş formatı nesse varsın çizelgem olmasın napıyımm

anşaa buldum canım bak en son kopyalama yerine kadar geldiğinde orada altalta kutucuklar var,bbcode ile başlayan kutunun içindede yazılar var orada http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJFr7pz/weight.png
yazan yeri kopyala yap,sonra kendinin profiline gir,çizelgeyi işaretle ve oraya yapıştır,kaydet yap,oluyor işte,bu kadar canım,hadi kolay gelsin

Son düzenleme:
elifezgicim şöyle birşey nasıl olur? 3 hafta kilo veremeyen diskalifiye olsun olmamı?bu hafta başlayalım kaptan da bizi seviyorsa dikkat eder en azından almaz 2 haftadr az az alıyo.
3 hafta üst üste kilo veremeyeni atarsanız en başta ben giderim
bacım nettin sen 200erden 400 kaloriyi gümlettim demek. onun yerine değil 1 deilim 5 dilim ekmek yesen kardaydın, hiç değilse posa falan içeriyo bi işe yarardı. ama sen anladın ekmek yemezsen neler olacağını

süpermiş seninkiler. ama bozulduğunu hiç belli etmiyorsun demek ki.. gerçi bozulsan kim takar, insanlar acaba kırılır mı diye hiç düşünmüyorlar. o lafları duyalı epey oldu. artık iyi kilo verdin , böyle iyi , daha verme diyorlar bana bi inci de benden
annem hacdayken ben kilo almış ve 74 kiloyu görmüştüm, evde rahat giymeye basma etek falan da almıştım. annem beni o halde görünce
-kızım ben gibi olmuş çıkmışsın (annem 90 kilo bu arada)
-halam: daha yaşınız kaç ben sen gibiyken...bu yaşta bu kiloda olursanız demek ki bizim yaşımıza geldiğinizde...
ama aradan 4-5 ay geçip kilo verdiğiğmi anneme söyleyince
-'biliyordum senin kilo vereceğini' dedi ya...işte moral budur.

kerevizi rendeledim yoğurt nane pulbiber tuz kattım. istersen sarımsakda rendeleyebilirsin bacım.karnıbaharıda haşladım yoğurt döktüm o kadar. kızartma kadar lezzetli olmasa da hafif.
-karnabahar ve brokoliyi haşlayıp ya limon sıkarak ya da sarmısaklı yoğurt dökererk ben de yiyorum çok pratik diyet bir yemek oluyor.
-kereviz salatasını sanırım denedim ve başarılı olamamıştım, tekrar deneyim bari
-patlıcanı fırında közleyip yoğurt dökmek veya salataya eklemek başka bir diyet yemeği tarifi

kızlar bu kilo çizelgesini hazırladım ama son aşamada bbcode ve html diye bişeler var hangisini kopyalayacam?yapamadım.
uğraşırsan yaparsın yamukprensen kopyalaman gereken yeri tam olarak vermiş.http'den başla .png'yi de içine al tamamdır.

ve dün yediklerim

dün sabah: yarım elma
1 kuru kayısı
1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri ve 1 dilim sucuk ile tost yaptım
1 yeşil çay

arada:1 form
saat 1:1 form bisküvi daha

14:00 yarım sandviç ekmek tavuk döner
200 ml ayran

16:1 form bisküvi

18:1 armut

19: 10 kaşık pırasa yemeği
1 kase mercimek çorba
yarım kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

21: 1 armut
gün boyunca 25 dk tempolu yürüyüş

pazar 45 dk, pztsi 25 dk=70 dk

* suyu yeterince içememişim, öğlen ve akşam öğün saatlerim gecikti

çizelgeler güzel olmuş. hadi bakalım o çizelgeler her hafta değişecek tamam mı... bu arada anşaa çizelgen çok orjinal du ben de o siteye bakiim, alamanca ama yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…