Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben donuyorum burda ağaçalr bile buz tutuyo ya çok kötü öksürük başladı
ama bu hafta kilo vercekmişim gibi bir his var

canım benim kısa derken 1,80 filan olanlara göre kısa.normaliz aslında standart türk kadını ölçülerine uyuyoruz boy olarak :))
bugünki kıstıkların yeterli gelir sanırım. 1 tabak makarna ve 2 poğaça. çok abartı değil bence. başta söyleyinde 2 porsiyon pide filan yedin sandım. arada kalori verelim ki vücuda, kıtlık moduna girmesin demi. bak ben demiştim 84 kiloda filan takılır kalırım diye.gram oynamıyor hala bugünde çarşamba.1 gün kaldı geriye.ne yapcam ben...

sabah:2 bisküvi
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay, 1 çay
20 dk yürüyüş
öğle:4 kaşık brüksel lahanası yemeği,yarım kase yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
20 dk yürüyüş
2 çay
iş çıkışı cafede 1 çay daha
20 dk yürüyüş
1 portakal
akşam: kereviz salatası, patlıcan yemeği (daha yemedim ama bunlar olacak)

p. tesi : 80 dk
salı: 100 dk
çarşamba : 80 dk
toplam: 260 dk yürüyüş

himeros harika yürüyüsün yaa maşallah allah nazarlardan saklasınn

saol canım. bide terlemesem daha iyi olacak. hızlı hızlı yürüyüp durunca ter boşalıyor,özellikle yüzüm sırtım.off bi çare bulmam lazım.eve gelirken problem değilde işe gidince arkadaşlar bu kış günü terlenirmi diyor her seferinde..

yeşilçay içiyorum da fazla yemek yemeyeyim diye.acil wc yolu gözüküyo ama iyi oluyo..

kimseler yok bugün buralarda bugünümü yazıyorum kızlar
sabah:çay kahve yeşilçay yarım poğaça
öğle:2 köfte greyfurt suyu salata
akşam:gene köfte çorba salata
gel artıkkk cumaaaa tartılalımm nolur

selam,
sabah:1 şekersiz nescafe
öğlen:1 bardak sıcak su,az ıspanak yemeği
akşam;1 bardak sıcak su,1 kase mercimek çorbası,6 kaşık domates soslu makarna,1 yeşil çay,1 şekersiz nescafe,çok canım çekti 2 dilimde pastırma

bugün yürümedim ama dün 45 dk yürüdüm.

selam kzılar. nasılsınız? hemen dük akşam yediklerimi yazayım.

eve gidince 1 armut.
üstüne 17 dk koşu bandı (dün toplamda 40 dk yürüdüm)

akşam yemeği: 2 tanak yumurtalı ıspanak (içinde az pırasa ve 2 tatlı kaşığı sıvıyağ,1 yumurta)
1,5 kase yoğurt
3 form bisküvi

çayın yanında 2 kibrit kutusu kadar kıymalı poğaça
parmak büyüklüğünde dilimlenmiş kabak tatlısından 4 adet ( meyve öğünümü yemedim artık)

dün su tüketimim fena değildi, 2 litreyi geçtim bu sefer. yeşil çayı 2-3 gündür ihmal ediyorum.akşam siyah çayı çok kaçırmışım.gece yarısı uykum kaçtı denedim ama 2 saat uyuyamadım. gece yarısı korka korka kanıt'ı seyrettim:18: sonra bi de midem kazınıyodu, bari dedim bişiler yiyip 1 borç oruç daha tutayım.

sahurum: 1,5 dilim çavdar ekmeği, yarım dilim kaşar peyniri ve 3 dilim sucuk ile yağsız tost

haftalık toplam yürüyüşüm: 120+40=160 dk.

hof kimse yok...yarını merakla bekliyorum bakalım kim kaç kilo verdi? ben kiloma bakmadan duramadım. dün bakmıştım bu sabah da açken bi bakıvereyim dedim

umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.hadi bakalım

kızımın doğum günü hazırlıkları son sürat devam ediyor o yüzden bu hafta pek aktif olmadım topikte ama sanırım kilo verdim yarın sonucu yazarım...ama sporumu hiç aksatmadım bence bu lesi mucize..

aynalar yakaladım seni , naber?

canım görmemişim mesajını kusura bakma

kaptancım geçmiş olsun nerdesin sende bu kadar soğuk...dikkat et kendine

teşekkür ederim canım sivasta görev yapıyorum

gel artıkkk cumaaaa tartılalımm nolur

cumayı dört gözle beklediğine göre kilo verdin demek

hof kimse yok...yarını merakla bekliyorum bakalım kim kaç kilo verdi? ben kiloma bakmadan duramadım. dün bakmıştım bu sabah da açken bi bakıvereyim dedim

umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.hadi bakalım

peki kaç çıktı

kızımın doğum günü hazırlıkları son sürat devam ediyor o yüzden bu hafta pek aktif olmadım topikte ama sanırım kilo verdim yarın sonucu yazarım...ama sporumu hiç aksatmadım bence bu lesi mucize..

şimdiden kızının doğum gününü kutlıyorum canım nice mutlu yıllara

14. TAKIM 189. ETAP

aynalar ( 103,2 / / / % )
pinkcat87 ( 66,0 / / / % )
elifezgi ( 61,3 / / / % )
akbulak ( 71,7 / / / % )
himeros ( 85,5 / / / % )
Eleven ( 82,4 / / / % )
yamukprenses ( 64,7 / / / % )
bitanesii ( 77,0 / / / %)
triptofan ( 83,4 / / / %) ( baskülü bozuk olduğu için düzenleme yapıldı. )
julia_ ( 61,2 / / / %)
anşaaa ( 93,2 / / / %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 849,6 / / / %)

kızlar yarın herkes öğlen 12 ye kadar bildirim yapmış olursa çok sevinirim

Son düzenleme:
sabah:1 dilim salam,1 lokma ekmek
20 dk yürüyüş
2 çay
10 dk yürüyüş
öğle: 2 kaşık kuru fasülye,2 çatal fırında makarna,roka, maydanoz
20 dk yürüyüş
2 çay
1 lokum
20 dk yürüyüş
1 portakal
akşam: patlıcan yemeği, salata olacak.

p. tesi : 80 dk
salı: 100 dk
çarşamba : 80 dk
perşembe: 70 dk yürüyüş
toplam: 330 dk yürüyüş

kilom da 85,4

kızlar kusuruma bakmayı giremedim.pc nin şarj aleti bozuldu.Kablosu kopmuş.Öylesine tutturduk ama her an yine bozulabilir.Ben kilomu yazayım gelmişken de yarın falan bozulursa yazamam.

Kilom ne yazık ki aynı yani 66..

Haftam da fena gecmedi.Diyete tam uyamasam da dikkat ettim yediklerime özellikle miktarlarına.Ama veremedim.Neyse kızlar öptüm sizi.Görüşürüz..

bol meyveli bugünümü yazayım hemen
sabah:elma çay kahve 1kk peynir
öğle :çorba salata greyfurt
akşam:elma çorba salata
bugün çarşıya gittim il merkezine yani 5 saat aralıksız mağaza gezdim hiç oturmadım tempolu olmasada epey yürüdüm yanii ve sabahı dört gözle bekliyorummm...kalkıyım leslie yapıyım birazz eee durmak yok nerde hareket orda bereket

dünü yazmıyorum misafirim vardı ve sabahtan akşama kadar koşturdum ve akşam coştum. dünü yaşanmamış sayıyorum. çünkü tatlı yedim. çok pişmanım köpekler gibi. söz konusu tatlı olunca akan sular duruyor. ama yavaş yavaş alışıyorum. öceden markete girer 10-15 liralık abur cubur alırdım.2 günde biterdi.ama bu takıma başlayalı yapmadım bunu. kilo vermediysem de pek, almadım da.

bugün sabah 1 poğaça 1 bardak süt
öğle 2 kepçe yayla çorbası 2 dilim ekmek salata
ara 2 dilim baklava :) küçük küçük ısırdım ki daha çok yemiş gibi olayım diye. neyse ki 2 de durdum. kızlar bu tatlı konusunda beni ne yaparsanız yapın. etimde kemiğimde sizin. HİMEROSCUM sen iradelisinçok bende öyle olmak istiyorm. beni denetler misin?
akşam yarım kase sebze çorbası ve 3 kaşık barbunya yarım haşlanmış patates.
birazdan da temizlik ve yürüyüş yapcam.

ne demek canımmm, abur cubur da aşırıya kaçtığın zaman sana ceza bile veririm
tüm ev pırıl pırıl olacak 2 saat durmaksızın yapacaksın temizliğini.baklavaların cezesı bu olsun canım :))
kelin ilacı olsa başına sürer. baksana kiloma, bu hafta yine çuvalladım.yeni baştan başlamış gibiyim.84 ü görürüm demiştim.ama nerdeee..
2 haftadır elma sirkeli su içmiyordum, eksiğimi buldum kızlar.
şuan içiyorum.
bi türlü veremediğim kiloları buna bağladım sonunda.. o yediğim çikolata bisküvilere değil yani :))
bende temizlik yapıyorum. salonumu bitirebildim ancak, o da eşimin yardımıyla. süpürge işini ona yükledim.perdelerde makinada yıkanıyor. çıkınca eşimin ellerinden öpecek yine :))
banyoya el atayım bari.görüşürüz kızlar..

merhaba kızlar,benim diyette ite kaka devam ediyor işte,neyse yazayım ben ne yediklerimi
sabah;1 bardak sıcak soğan suyu,1 bardak şekersiz nescafe
öğlen;1 tabak kellogs,1 tane aktivia yoğurt
akşam;2 kepçe mercimek çorbası, tabağın içinde yanyana makarna ve kereviz yemeği.
veeee artık dayanamayıp 1 tane çokanat yedim,pişman değilimmmmmmm,oh yarasın.
aaaa bugün spor yapmayı unutmuşum ben ya,ama evi dipköşe temizledim,neyse şu leslimi ne onu bulayımda yürüyüm bari,hadi kaçtım kızlar.

Son düzenleme:
bir saat yürüdüm 300 küsür kalori yaktım. 1 kilo vermek için 7700 kalori yakmak gerekiyormuş. yani ya tamamı sporla yada yemekten kısma veya ikisi birlikte. günlük kalori ihtiycımızdan eksilterek hesaplayabiliriz anlatamadım pek ama.günlük kalori ihtiyacımız diyelim 2000 .1400 alırsak 600 kalori kalıyor günlük aktivite ve sporla 400 kalori yaksak 1 haftada oldu mu 7000 kalori yani 1 kiloya yakın.ayda 4 kilo ,5 ayda 20 kilo.. matematik bilmek lazımmış demekki ondan veremiyomuşum. ama bu hafta yarım kilo zayıflamışımdır diye tahmin ediyorum sabah bakalım kaç çıkacak. kızlar yi geceler hepinize. mucuklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…