- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.721
ben donuyorum burda ağaçalr bile buz tutuyo ya çok kötü öksürük başladı
ama bu hafta kilo vercekmişim gibi bir his var
malesef halan doğru söylüyor
geçen yazki fotolarını görmüştük çok güzel görünüyordun sanırım orada da 80 civarıydın. vücudun alıştığı kilo, vücudundaki kas yüzdesi falan da önemli ama BKİ değeri 25in altında olunca sağlıklı kilo oluyor.yaşa göre değişiyor tabi ama 25e kadar sağlıklı. senin hedeflediğin 80 kilo bki olarak 28 falan yapmış (çizelgende mevcut). istersen diyet ve sağlıklı beslenme forumunun altında hesaplamalar ile ilgili bi forum daha var oradan hesaplayabilirin. ben ona göre hedef belirledim. bu arada boyum kısa 1,68 demişsin ya , teessüflerimi bildiririm1,57 boy noluyo:95: şiddetle kınıyorum seni
himeros harika yürüyüsün yaa maşallah allah nazarlardan saklasınn
aynalar yakaladım seni , naber?
kaptancım geçmiş olsun nerdesin sende bu kadar soğuk...dikkat et kendine
gel artıkkk cumaaaa tartılalımm nolur
hof kimse yok...yarını merakla bekliyorum bakalım kim kaç kilo verdi? ben kiloma bakmadan duramadım. dün bakmıştım bu sabah da açken bi bakıvereyim dedim
umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.hadi bakalım
kızımın doğum günü hazırlıkları son sürat devam ediyor o yüzden bu hafta pek aktif olmadım topikte ama sanırım kilo verdim yarın sonucu yazarım...ama sporumu hiç aksatmadım bence bu lesi mucize..
dünü yazmıyorum misafirim vardı ve sabahtan akşama kadar koşturdum ve akşam coştum. dünü yaşanmamış sayıyorum. çünkü tatlı yedim. çok pişmanım köpekler gibi.söz konusu tatlı olunca akan sular duruyor. ama yavaş yavaş alışıyorum. öceden markete girer 10-15 liralık abur cubur alırdım.2 günde biterdi.ama bu takıma başlayalı yapmadım bunu. kilo vermediysem de pek, almadım da.
bugün sabah 1 poğaça 1 bardak süt
öğle 2 kepçe yayla çorbası 2 dilim ekmek salata
ara 2 dilim baklava :) küçük küçük ısırdım ki daha çok yemiş gibi olayım diye. neyse ki 2 de durdum. kızlar bu tatlı konusunda beni ne yaparsanız yapın. etimde kemiğimde sizin. HİMEROSCUM sen iradelisinçok bende öyle olmak istiyorm. beni denetler misin?
akşam yarım kase sebze çorbası ve 3 kaşık barbunya yarım haşlanmış patates.
birazdan da temizlik ve yürüyüş yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?