• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anşaa cım o linki profilinde çizelge diye bir yer var oraya yapıştırcan. sayfaya değil canım. çizelgelerde pek bi hoş olmuş.

sabah:1 kase nesfit, yaklaşık 1 bardak süt
20 dk yürüyüş
1 çay,1 yeşilçay
20 dk yürüyüş
öğle:1 kase yoğurt,4 yk kuru fasülye, yaklaşık 1 dilim kepekli ekmek
20 dk yürüyüş
1 çay
40 dk yürüyüş
1 portakal
akşam: yoğurtlu kerevizden yapcam. fasülye yermiyim bilmem. patatesli brüksel lahanası yapcam. sebze yemeye ağırlık versem iyi olacak.

p. tesi: 80 dk yürüyüş
salı: 100 dk yürüyüş

toplam: 180 dk yürüyüş

herkesin hedefi 50 li 60 lı kilolar bi benimki 80 kilo.
acaba yanlışmı düşündüm diyorum.
annem 75 kilo ol yeter diyor.
halam 70-75 gibi ol yeter diyor.
eşim 80 den fazla zayıflama dedi.
herkes bişey dedi. bende gelin olurken 80 kiloydum öyle olursam bana yeter dedim.
çevremdekiler 50-60 kilo olacağıma ihtimal vermiyor sanırım.
bende 80 e inerim heralde ama altına düşemem diyorum.

herkes bişey dedi. bende gelin olurken 80 kiloydum öyle olursam bana yeter dedim.

canım boyun kaç senin

canım boyun kaç bilmiyorum ama benim boyum kısa olduğu için 55 ideal kilom,gerçi ben 58 ede razıyım,senin boyun uzunsa 80 kilo normal olabilir tabiiki.ayrıca daha fazla zayıflamak istiyorsan neden imkansız olsunki,benim görümcem 3 sene önce 100 kusur kilodan 69 kiloya kadar düşmüştü,hemde 1 sene içerisinde,şu an halada aynı kilosunu koruyor,üstelik 185 boyuyla.sendeki azim bende olsa millete inat dahada zayıflar dudak uçuklatırım.:34:

selam kızlarrr vuuu kilo çizelgeleri yapılmış en kısa zamanda bende yapcam ama şimdi kızçemin doğum günü hazırlıklarına başladım son sürat bugün evi temizledim ama sporumu yapamadım bu yüzden az yedim maşaallah diyim kendime 76 kiloya düştüm 81 kiloydum benim şimdilik hedef kilom 65 ama 55 olmayı çok istiyorum 65 e düşersem neden 55 de olmayım dimi ama...:26:

boyum 1.68 ya kısa aslında..
kereviz salatası süper oldu. valla teşekkür ederim triptofan bu tarifi bizle paylaştığın için.haydari niyetine yedik eşimle.
yine yapıcam yine. çok hoşumuza gitti.

Son düzenleme:
kereviz salatası süper oldu. valla teşekkür ederim triptofan bu tarifi bizle paylaştığın için.haydari niyetine yedik eşimle.

afiyet olsun canım .aslında mayonez de katıyolar ama çıtır olana kadar yok.

sabah 1 tost çay şekersiz
ara süt 1 bardak
öğle pirinç pilavı salata
ara 2 kek
akşam yoğurtlu karnıbahar haşlanmış
ıspanaklı sebze çorbası çok hafifbişeydi
3-4 kaşık makarna

kekim dışında iyi galiba.gerçi önceleri bir akşamda 1000 kalorilik aburcubur yediğim olurdu.buna şükür. azda olsa bilinçlendim.

canım yıllardır bende yaparım bu tarifi ama normalde içine mayonez ve cevizde korum ben ama zayıflayıncaya kadar böyle devam

ben 1,74 üm 80 kiloyu bende kaldırıyorum ama bunun daha hamileliğivar doğumu var malum yaşımız ilerliyo 30 yaştan sonra daha zor oluyomuş kilo vermek 69kilo ile evlenmiştim ama manken gibiydim yaaaaaa:43:naptım ben kendime... kızlar ben hamilelikte 39 kilo aldım biliyomusunuz :52:şimdi nasıl başarmısım diyorum gülüyorum ama akılsızlık ve cahillik bi allahın kuluda bana dur dememiş:1:109 kilo doğum haneye girdim napmışım ben yaa :50:aman aman dikkat edin kızım şimdi 3 yaşında ve ben hala 80 il sınırına düşmeye çalışıyorum gelelim bugüne....
sabah:şekersiz kahve yeşilçay canım başka bişey istemiyo artık hayrettt:52:
öğle: yağsız ıspanak yemeği
arada cay kahve olmazsa olmaz
akşam:çorba ve ıspanak yemeğii
ama dehşet iyi hiissediyorum kendimi bu hafta acayip bir incelme söz konusu bide malum günüm başlayıp bitseydi karnımın şişliğide inecek inşallahh....bide gene hamileymişimm :34: aman allahım artık dokuz ayı ebru şallı gibi geçiririm ben neyse öpüldünüzz iyi gecelerrr

ben 1,74 üm 80 kiloyu bende kaldırıyorum ama bunun daha hamileliğivar doğumu var malum yaşımız ilerliyo 30 yaştan sonra daha zor oluyomuş kilo vermek 69kilo ile evlenmiştim ama manken gibiydim yaaaaaa:43:naptım ben kendime... kızlar ben hamilelikte 39 kilo aldım biliyomusunuz :52:şimdi nasıl başarmısım diyorum gülüyorum ama akılsızlık ve cahillik bi allahın kuluda bana dur dememiş:1:109 kilo doğum haneye girdim napmışım ben yaa :50:aman aman dikkat edin kızım şimdi 3 yaşında ve ben hala 80 il sınırına düşmeye çalışıyorum gelelim bugüne....
sabah:şekersiz kahve yeşilçay canım başka bişey istemiyo artık hayrettt:52:
öğle: yağsız ıspanak yemeği
arada cay kahve olmazsa olmaz
akşam:çorba ve ıspanak yemeğii
ama dehşet iyi hiissediyorum kendimi bu hafta acayip bir incelme söz konusu bide malum günüm başlayıp bitseydi karnımın şişliğide inecek inşallahh....bide gene hamileymişimm :34: aman allahım artık dokuz ayı ebru şallı gibi geçiririm ben neyse öpüldünüzz iyi gecelerrr

canım öncelikle hayırlı olsun,hamileliğine çok sevindim,ah keşke benimde çocuğum olsada 100 kilo alsam keşke,canım bak hamileymişsin yine ne güzel,artık diyeti bırakman gerekmiyormu canım ya,bu arada yapamadığın o çizelgeyi ben kendime değiştiriyorum haberin olsun,öpüldün muck.

malesef halan doğru söylüyor:27:
geçen yazki fotolarını görmüştük çok güzel görünüyordun sanırım orada da 80 civarıydın. vücudun alıştığı kilo, vücudundaki kas yüzdesi falan da önemli ama BKİ değeri 25in altında olunca sağlıklı kilo oluyor.yaşa göre değişiyor tabi ama 25e kadar sağlıklı. senin hedeflediğin 80 kilo bki olarak 28 falan yapmış (çizelgende mevcut). istersen diyet ve sağlıklı beslenme forumunun altında hesaplamalar ile ilgili bi forum daha var oradan hesaplayabilirin. ben ona göre hedef belirledim. bu arada boyum kısa 1,68 demişsin ya , teessüflerimi bildiririm:63: 1,57 boy noluyo:95: şiddetle kınıyorum seni:20:

canım öncelikle hayırlı olsun,hamileliğine çok sevindim,ah keşke benimde çocuğum olsada 100 kilo alsam keşke,canım bak hamileymişsin yine ne güzel,artık diyeti bırakman gerekmiyormu canım ya,bu arada yapamadığın o çizelgeyi ben kendime değiştiriyorum haberin olsun,öpüldün muck.

aman nettin dur bacım ne hamilesi yok yok şakaydı o :52:allah canını almasın çizelgeyi tükleyemiyorum zaten senin olsun güle güle kullan... allah olmayanlara tattırsın canım en başta sana anneliği benim kızım biraz büyüsün şark görevimi bitiriyim aileme biraz yaklaşıyım ancak o zaman düşünebilirim 3,5 yaşında çocuk 7 bakıcı 3 kreş değiştirdi o yüzden aileye yakın olmak çok önemli benim için..

arkadaşlar dün akşam diyetim bozuldu. ikindi ara öğünüm gecikti. zaten topu topu 1 form bisküvi yedim o da öğle yemeğinden 4 saat sonra oldu, yoğundum o bakımdan. (öğle yemeğini de saat 12 olur olmaz yedim o da ayrı bi hata tabi). sonra o form bisküvi beni doyurmadı. gittim eve o açlıkla bi de yarım saat koşu bandında yürüdüm. sonra yemeğe oturunca doymak bilmedim:(

dün sabah:1 armut
1 haş yumurta
1 yk tulum peyniri
1,5 dilim çavdar ekmeği

ara : 2 form bisküvi

öğlen: yarım sand. ekmek döner
az ayran

ikindi:1 form bisküvi

akşam:1 köfte
1 kase cacık
yarım kase çorba
6 kaşık makarna

veee 1 tabak makarna daha yedim. sonra komşum sıcak poaça getirdi.2 tane poaça yedim.
ben de o saatte yemem gereken 2 meyveyi ve bu sabahki 1 meyveyi kestim. kahvaltıdan 1 dilim öğle yemeğimden 1 dilim ekmeği çıkarttım. başka da bişey çıkartmayı düşünmüyorum, umarım az dahi olsa telafi etmişimdir.

bu sabah yediklerim:1 şekerli çay
4 form bisküvi
1 yk tulum peyniri
az salatalık

ara: 1 form bisküvi

öğlen: 4 form bisküvi
1 yemek kaşığı krem peynir
az salatalık

ara öğün için ayranım ve form bisküvim var, eve gidince de meyvemi yerim.

dün toplam 50 dk yürüdüm, haftalık toplamım: 70,50=120 dk

Back