• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için.dün akşam hap içtim, suya karıştırılan bi içeçek içtim yine gitmedim doktora ama iyiyim şimdi.
bu saate kadar da yattım yeni kalktım.
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 domates ve 1 ıhlamur içtim.
ev konusundada biz zaten 80.000 kredi çekmeyi düşünüyoruz, 40.000 de kayınvalideler çeksin dedik. olmuyor işte.kendi çabamızda olacak muhakkak.planlar alt üst oldu.bedavadan eve de oturma gibi bi durum yok ortada.
kendi ailem zaten hep destekçi oldu. okul taksitimi, taşınma masraflarımızı, araba alırken yardımları oldu.eşimin işsiz kaldığı dönemlerde de destekleri çok oldu.hep ben ve benim ailem, başka kimse ayakta tutmadı. ailemin 3 katlı evleri var ama başka şehirde. aynı şehirde yaşasak evlerin birinde kalırız ama farklı şehirlerdeyiz.
yine tek dayanağım 14. takım. bizden ne dağ olur ne kasaba.kendi yağımızla kavrulmaya devam, gittiği yere kadar.zayıflamaya devam..

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için.dün akşam hap içtim, suya karıştırılan bi içeçek içtim yine gitmedim doktora ama iyiyim şimdi.
bu saate kadar da yattım yeni kalktım.
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 domates ve 1 ıhlamur içtim.
ev konusundada biz zaten 80.000 kredi çekmeyi düşünüyoruz, 40.000 de kayınvalideler çeksin dedik. olmuyor işte.kendi çabamızda olacak muhakkak.planlar alt üst oldu.bedavadan eve de oturma gibi bi durum yok ortada.
kendi ailem zaten hep destekçi oldu. okul taksitimi, taşınma masraflarımızı, araba alırken yardımları oldu.eşimin işsiz kaldığı dönemlerde de destekleri çok oldu.hep ben ve benim ailem, başka kimse ayakta tutmadı. ailemin 3 katlı evleri var ama başka şehirde. aynı şehirde yaşasak evlerin birinde kalırız ama farklı şehirlerdeyiz.
yine tek dayanağım 14. takım. bizden ne dağ olur ne kasaba.kendi yağımızla kavrulmaya devam, gittiği yere kadar.zayıflamaya devam..

canım ev 120000 mi? eğer eşinin ailesi yanaşmıyorsa tanıdık bir bankacı bulup evin fiyatının hepsini kredi çekebilirsiniz. biliyorsundur banka evin ancak %75 i kadarına kredi veriyor. ama tanıdık olunca %100 de veriyorlar. ben öyle yapmıştım.

kaptan beni 83.4 kaydeder misin? aç karnıma durum bu.bu yeni tartı doğru galiba çoook üzgünüm.bende yeni başlamış gibi herşeye sil baştan başlıycam. ve artık işin ciddiyetini anladım. tartıda bu rakamı görünce yediğim muzlar, çokonatlar, kekler geldi aklıma. 5 ayda 10 kilo böyle alınır işte. ama inşallah geri fazlasıylla verecem.cuma sabah erken kalkıp bildirimimi yapıcam.hedefim haftada 1 kilo inşallah. kızlar sizde uymazsam beni azarlayın cezalandırın oldu mu?
şu çizelgeyi nasıl hazırlıyorduk ve güncelliyorduk kızlar?

canım tamam yeni kilon bu olacak. başlangıç kilon 83.4 ve ben paylaşım alanında senin durumundan bahsettim. 6 kilo almış gibi görünmeyeceksin. şimdiki kilon yazılacak canım

canım ev 120000 mi? eğer eşinin ailesi yanaşmıyorsa tanıdık bir bankacı bulup evin fiyatının hepsini kredi çekebilirsiniz. biliyorsundur banka evin ancak %75 i kadarına kredi veriyor. ama tanıdık olunca %100 de veriyorlar. ben öyle yapmıştım.

evet canım oturduğumuz ev 120.000 tl. burayı istiyorum aslında.
biraz uzak bir yerde 75.000 e bir ev daha var. o evde sıfır ev ama metroyla gidip gelcem işe. 75.000-80.000 arası evler orada. destek olmazsa oraya bakalım diyoruz ama hepsini kredi almamız zor.
tanıdık olursa demişsin ama. arkadaşın bir tanıdığı vardı o konuştu. 75.000 için 84 ay 1.225 tl dedi. tamam dedik. uyar bize ama oturduğum eve verirler. diğer ucuz olan evede verirmi bilmem.
konuşmak lazım.elimizde bi araba var sadece.satmak istemiyoruz.zaten fazla da tutmaz.
bide kocama güvenebilsem. esas konumuz o aslında. aileni sokmam eve diyorum. haklısın diyor ama olmaz böyle şey diyor.bana her konuda hak veriyor ama icraat yok.
umarım herşey rayına oturur.
bu aralar fena taktım bu duruma.

ciğer kavurma yaptım az yağda.onu yicem :D

selam kızlar
sabah:1 bardak sıcak su,kahvaltı yapılmadı
öğlen:yarım tavuk döner ve yarım bardak ayran
akşam:2 bardak sıcak su,fırında hamsi(10 tane kadar),bol salata,1 mandalina.
ve yine 45 dk yürüyüş.

bugün toplam yediklerim: 2 ıhlamur, yarım ekmek sosisli tost,browni intense çikolata, 1 kase nesfit.
hasta masta iştahta kesinti yok bendede..

annemler dün izmire geldiler bana uğramadan gittiler. neden dedim?
şimdi hastasın sana telaşa vermek istemedik. yemek filan koşuşturma dedik, dedi.,
herkese kırgınım.kızım hasta gidipte bi çorba yapayım demiyo, ben koşuşturcam diye gelmiyolar.

dün akşamda kayınvalideyle konuştu eşim. ağzımızın payını aldık. dolduruşa gelme diyo eşime. yardım edemezlermiş. hastalıktan değil ama psikolojik durumdan ölcem galiba.
herkese kırgınım ve kızgınım.
yaşamaktan bile bıktım.
zaten biliyorsunuz amacım yoktu buraya başladığımda. tek ama cım zayıflamak tı. bir hedefim olsun ne olursa olsun dedim başlarken. yine başa döndüm.yalnız çaresiz can çekişir bir haldeyim.
kendimden nefret ediyorum.

ateş:anammm 40 ı geçmiş. 40,5 filan diyo termometre.
eşimi aradım öğlen 40 dedim. bozuktur o dedi.o kadar değildir dedi. sanki yanımda..
öleyimde dünya nefes alsın.

himerosum, toparla kendini, bi dikel bi çendine cel daaaa!!! bırak mızmızlanmayı.
ev konusunda yamukprensesin dediklerine katılıyorum. senin yazdıklarını okuyunca ne kadar da farklı aileler var diye düşündüm. ne bileyim çalışan insanlarsınız neden aileleri iç işlerinize karıştırıyorsunuz ki?önceden söz vermişler ve sözlerinde durmuyorlar,bu onların problemi!eğer ev kiranı ödeyebiliyorsan takma kafana eninde sonunda evin de olur. bak onların problemi diyorum:Bu kadar büyük bir söz verip sonra evin parasının çeyreğine dahi destek olmuyorlarsa size en ufak bişey dahi söyleyemezler. herhangi bir vaadte bulunacak olsalar '' güya ev de alacaktınız, gördük' der kapatırsınız.
ben hep kredi çekmekten korktum. az olsun benim olsun, temiz olsun düşüncem var. evleneli dört yıl oldu diyorsun bizim de o kadar oldu. bir kooperatife girdik kredi çkememek için. koop.e girmesek eşimin parayı oraya buraya dağıtmasından korkuyordum:27:şimdi eninde sonunda evimiz olacak diye düşünüyorum. bir de 1 ömür boyunca sana lazım olan 1ev 1araba. o evi de kayınvalidenlere borçlu olma. ucuzunu alırsın 5-6 yıl sonra onu satar istediğiniz yerden alırsınız:31:
kendi ailenden de çok şey bekleme bence. aslında bir çorba çok değil ama büyükler daha farklı düşünüyor, sonuçta evlisin, farklı bir ev kim ne der falan, anası kızın evinden çımıyor derler,bu tarz şeyler..

himerosum müşteri geldi yarıda kestim, canını sıkma, iyileşmeye bak. bu tarz moral bozukluları da seni hasta eder. iyileş, sağlıklı kilo vermeye ve yürüyüşe konsantre ol.
.....
pinkcat aferim gız 66 oldun:46:

.....
julia 3. olmuşsun tebrikler ve diğer takım arkadaşlarım hepimiz 3. olduk aferim bize:65:, bu hafta 1. olalım
....
aynalar sen de bize uysan 1. olucas bu hafta. himeros 300 gram alınca kendine gelmiştir,o da bu hafta verecek, sen de kilo verirsen süper. bir yerden başla şu işe ya da seni izinli yazalım, ye iç gel:52:

cumartesi:
sabah:3 kuru kayısı
1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 çay (toplam 1 çk şeker)
1 kase menemen (1 tatlı kaşığı sıvı yağ) içinde yarım yumurta
1 yemek kaşığı tulum peyniri
3 etimek
2 kepekli çubuk kraker

11: 8 adet normal çubuk kraker

12: 5 çubuk daha

13: 1 mandalina

14:30 et döner
3 dilim pide (2 parmak büyüklüğünde)
250 ml ayran
1 yemek kaşığı sütlaç
salata

16: 1 mandalina

18: 2 kase ıspanak
1 kase cacık
4 kaşık makarna
1 dilim çavdar ekmeği

21: mandalina
* cumartesi günü araba ile yolculuk yaptık, öğle öğünümüz gecikti, normalde olsa arabada tatlı tuzlı ne bulsam yerdim bu sefer görüyorsunuz çubuk kraker ve mandalinayla idare ettim)

pazar sabah:
2 bardak ılık su, 4 minik kuru kayısı

kahvaltı:1 yeşil çay, 1 çk şekerli siyah çay
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
2 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin

ara:3-4 çubuk kraker

öğlen: 5 kaşık kıymalı makarna (yağ eklemedim)
6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt

3:30 1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 mandalina

18,30: 1 tabak ıspanak
bol salata
yarım kase yoğurt

21: 1 mandalina
cumartesi toplam 45 dk tempolu yürüdüm

Son düzenleme:
ben izne ayrılsam var ya :52:

yaw nasıl bir iş seninki:89:, takımdayken dikkat etmiyorsun, izindeyken daha beter:37:

bence sen kendin karar ver, ne yapmak istiyorsun neden burdasın, amacın, hedefin, nasıl bir yol izleyeceğin, ya işler ters giderse ne yapacaksın, diyetini bozan şeyler neler, bunlar için nasıl bir önlem alacaksın? bunları en iyi sen bilirsin . oturup düşünmek lazım, kafa yormak lazım önce...yoksa bizim kafalar yemek yerken çalışmıyo:27: düşünerek yemek yemiyoruz, tamamen olayı omurilik soğanına emanet etmiş durumdayız: önümüze yiyecek bir şey çıktığı anda 'refleks' olarak yiyoruz:56:
ama reflekslerimizi değiştirmek elimizde...ben de yemek yemeyi seven biri olarak bu tarz şeyleri değiştirmeye çalışıyorum, başarılı da olucam inşallah.

diyetin birinci aşaması:düşünmek, düşünmek , düşünmek...düşünelim bakalım

elifezgicim şöyle birşey nasıl olur? 3 hafta kilo veremeyen diskalifiye olsun olmamı?bu hafta başlayalım kaptan da bizi seviyorsa dikkat eder en azından almaz 2 haftadr az az alıyo.

kahvaltı 3 kk kadar börek
öğle 3 kepçe çorba bol salata
yemekte yiğitlik yapıp ekemk yemeyince doymadım 200 kalorilik gofret yedim çikolatasız sade.ve bir halley yedim. üffff.bida 1 dilim ekmek yiycem doyacam.

akşam haşlanmış karnıbahar yoğurtlu.kereviz salatası ve şehriye çorbası
2 kaşık pilav ,2 kaşık mantar sote

elifezgi, süper gidiyorsun bence. hafta sonu güzel geçmiş.
söylediklerinde haklısın. yapacak bişey yok şimdilik. kendimi daha fazla üzmeme kararı aldım.bugünden itibaren daha çok dikkat ediyorum. aynen dediğin gibi, kendime geldim.
demekki neymişşş, yersen kilo milo veremezsin o verdiklerim dikkat ettiğim içindi. bünyem vermek istediğinden filan değil. 1 haftadır yeşilçay içtimmi içmedimmi hatırlamıyorum bile.

sabah:2 galeta
20 dk yürüyüş
2 çay
15 dk yürüyüş
ptt ye gittim eve gidemedim.
15 dk yürüyüş
2 mini poğaça(ceviz büyüklüğünde)
2 çay
2 mini poğaça daha
30 dk yürüyüş
yeşilçay
akşam: kuru fasülye pilav var.çok az yiyeceğim söz size.

p.tesi: 80 dk yürüyüş
yarın daha sağlıklı şeyler yiyeceğim. gece geç yattığım için sabah kalkmakta zorlandım.
bugün bi kazak aldım.standart beden satan mağazalardan :))
44 beden düşük bel pantalon denedim. düğmeler kapandı arkadaşım güzel oldu dedi.düşükbel olduğundan içime sinmedi almadım. bi 5 kilo daha verirsem çok daha güzel durur eminim. dar paça pantalon ve benn,inanamıyorum hala.sadece 2-3 hafta zor değil, hiç zor değil...
acaip azimlendim yine. öğlen yediğim poğaçalara kızmayın kızlar.bütün gün açtım ihtiyacım vardı ve dışarda diyet yiyecek bişeyler zor malesef. yarın eve gelcem yemeğe daha düzenli olacak.
en azından hala 85 li kilolardayım.84 ü görecem bak, himeros demişti dersiniz. :62:

laf vuran vurana daha ne bekliycem zayıflamak için. hadi kızlar sizinde varsa sizde yazın.

1.aa bu triptofanın face deki eski resimlerine bakıtm dal gibiymiş.(şimdi öküz gibisin demek istiyor:)
2. eltimin eteğini giydim. ben düşük bel olsun diye bol alıyorum ona iyice oturdu diyo diğer odadan duyuyorum bende.
3. triptofanda güzell ama kilolu diye büyük gösteriyo diyor eşimin bir akrabası.
4.halam:kaşın çok güzel olmuş seni beğendim ama bide az zayıflasan
5. spor salonunda patavatsız bir kadın senin kaç çocuk var?
6. bir velim hocam fesat insanlar zayıf olurmuş siz iyisiniz ya ondan belli böylesiniz.(senin oğlunu sınıfta bırakıymda gör iyimiyim kötü mü)

şimdilik aklıma gelenler...kocamın dediklerini hiiiiç saymıyorum.o tatlı takılıyo ama her şakanın altında ciddiyet vardır.

kahvaltı 3 kk kadar börek
öğle 3 kepçe çorba bol salata
yemekte yiğitlik yapıp ekemk yemeyince doymadım 200 kalorilik gofret yedim çikolatasız sade.ve bir halley yedim. üffff.bida 1 dilim ekmek yiycem doyacam.

akşam haşlanmış karnıbahar yoğurtlu.kereviz salatası ve şehriye çorbası
2 kaşık pilav ,2 kaşık mantar sote

canım yoğurtlu karnıbaharı ve kereviz salatasını nasıl yapıyorsun. ben hiç yemedim daha önce de.
karnıbaharı hep yumurtalı kızartırız yada haşlayıp brokoli ile karştırıp salata yaparım. yoğurtlusu nasıl?
kereviz hayatımda 2 kez filan yemişimdir. yarın iş çıkışı pazara uğrucam. alıp yapayım bari. tarif senden ama. :))
:56:

canım yoğurtlu karnıbaharı ve kereviz salatasını nasıl yapıyorsun. ben hiç yemedim daha önce de.
karnıbaharı hep yumurtalı kızartırız yada haşlayıp brokoli ile karştırıp salata yaparım. yoğurtlusu nasıl?
kereviz hayatımda 2 kez filan yemişimdir. yarın iş çıkışı pazara uğrucam. alıp yapayım bari. tarif senden ama. :))
:56:

kerevizi rendeledim yoğurt nane pulbiber tuz kattım. istersen sarımsakda rendeleyebilirsin bacım.karnıbaharıda haşladım yoğurt döktüm o kadar. kızartma kadar lezzetli olmasa da hafif.

laf vuran vurana daha ne bekliycem zayıflamak için. hadi kızlar sizinde varsa sizde yazın.

1.aa bu triptofanın face deki eski resimlerine bakıtm dal gibiymiş.(şimdi öküz gibisin demek istiyor:)
2. eltimin eteğini giydim. ben düşük bel olsun diye bol alıyorum ona iyice oturdu diyo diğer odadan duyuyorum bende.
3. triptofanda güzell ama kilolu diye büyük gösteriyo diyor eşimin bir akrabası.
4.halam:kaşın çok güzel olmuş seni beğendim ama bide az zayıflasan
5. spor salonunda patavatsız bir kadın senin kaç çocuk var?
6. bir velim hocam fesat insanlar zayıf olurmuş siz iyisiniz ya ondan belli böylesiniz.(senin oğlunu sınıfta bırakıymda gör iyimiyim kötü mü)

şimdilik aklıma gelenler...kocamın dediklerini hiiiiç saymıyorum.o tatlı takılıyo ama her şakanın altında ciddiyet vardır.
canım yaa, bende neler neler duyuyorum. incileri dökelim kızlar..
kardeşimin duba demesi,şimdi aynı kiloyuz diyemiyor.
kendini bilmez çocukların dombili demesi.
halamın her seferinde biraz zayıflasan süper olur, bak kızım kaç kilo verdi sende istesen verirsin demesi.(kırılmıyorum ama canım halama,iyi niyetli söylüyor)
annemin az zayıfla demesi.
patavatsız iş arkadaşımın, o kadar diyet yapıyorsun bi işe yaramıyor demesi. kendisi erkektir ve kocaman bi göbeği vardır. bende dedim ki, ben zayıflıcam bi şişko sen kalcan üzülüyorsun demi dedim. hem şişko hem kel dedim.
en son doktor zayıflamadan hamile kalma demişti.
eşim zayıfladığımı kabullenemiyor hala. fazla belli olmuyor ki diyor.ama ağzından kaçırıyor bazen, şu fotoğrafa bak yanaklar nasıl tombiş şimdi süzüldün dedi bide bi keresinde annesine pınar kilo verdi dedi.inceldi dedi.
iş yerinde yine bir arkadaş, az yede zayıfla demişti.40 yaşında adam.
bide ağzın hiç boş durmuyor demişti kendileri.

kerevizi rendeledim yoğurt nane pulbiber tuz kattım. istersen sarımsakda rendeleyebilirsin bacım.karnıbaharıda haşladım yoğurt döktüm o kadar. kızartma kadar lezzetli olmasa da hafif.

çiğ kerevizmi?
yarın yapcam sağol canım.değişik tatlar yiyeyim biraz. form un tahta gibi bisküvilerinden iyidir nede olsa.

Back