- 4 Aralık 2010
- 3.445
- 6.192
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.301
bende armut tip oluyorum galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynalar biliyorum farkındayım paylaşımda bulunamıyorum çünkü taşınmaya karar verdik ve toplanıyoruz şuan o yüzden paylaşımda bulunamıyorum cıkmak zorundayım sanırım taşındıktan herşeyi yoluna soktuktan sonra tekrar görüşürüz ummarım. çok teşekkür ederim herkese.
şişko dediğimiz resimlerin olması ne güzel canımm...
benimde kaldı yakın markaj fotom :))
geçmiş olsun, nazar mı değdi ne:26:iyi spor yapıyorsun derken hiç yapamaz oldun...acil şifalarEzgicim ben bu hafta hiçbişey yapamıycam.Ayak tırnağımı mermere vurdum.Çok kötü oldu ne ayakkabı giyebiliyorum ne bişey.Kurslar,step,yürüyüş yattı dolayısıyla Çok üzgünüm İnşallah çabuk geçer de aranıza katılırım ben de.
Bugün ne yediğimi yazıyım:)
Yarım kase şehriye çorbası ekmeksiz.Akşam ne var bilmiyorum.:)
canım dışarı çıkıp yürüyüş yapamayacak insanlar için hazırlanmış yürüyüş programları var. internetten indirebiliyorsun. leslie ile yürüyüş, leslie ile 1 mil, leslie ile 2 mil...3mil , 4 mil, 5 mil,...walkout falan filan. forumda da baya bi fanatiklerini bulursun. istersen bi araştır. ben de dışarıda yürüyemediğim zamanlar evde leslie ile yürüyorum. açıkcası buraya girdiğim dakikaların yarısından fazlası da leslie ile.canım ben yürüyüş yapamam ki küçük bir beldede yaşıyorum yürüyüş imkanım yok malesef
himeros nettin sen daha hafta başında 410 dk biz bu hafta sana zor yetişiriz gibi ben de seviniyodum dün 55 dk daha yürüdüm diye[/COLOR][/B]sabah.
20 dk yürüyüş
3 mini galeta,2 çay
15 dk yürüyüş
öğle:1 sandviç,1 ayran
15 dk yürüyüş
2 çay,1 yeşilçay
30dk yürüyüş
akşam: balık,salata
cumaya kadar 300 dk yürüyüş
pazar:5 saat gezdim ama 30 dk sı tempolu yürüdüm.
pazartesi:80dk yürüyüş
toplam:410 dk
pinkcat geçmiş olsun canım.
.
c.tesi:40 dk
pazartesi 90dk
toplam 130 dk
yürüşler ok, cuma sabah son toplam dakikalrı da bildirirsen ok.
bende geçen gün elimin üstünü yaktım tencerenn sıcaklıgını unutup elimin tersiyle itmeye çalışırken okulda da bugun taniyip etmediğim bi cocuk geçmiş olsun eliniz mi yandı diye muhabbet konusu acmaya calıstı nasıl bi başlangıç yapma niyetindeyse anlamadım
hadi hayırlısı
aynalar canım o zaman sende yaptıgın jimnastik saatini yaz. arkadaşlarda kabul ederse? hatta ikisini bir kabul etsek olur mu? spor saati gibi??
aynalar bu hafta güzel bi kilo verelim birlikte lütfen canıım
bugun için benim yaptıklarm :
sabah geciktim 1 kaşık harnup pekmezi+sıcak su içip cıktım
öğle vaktinde tost ekmegine peynirli tost yaptırıp yedim.
ara:2 küçük çiğ köfte
eve gelince : 1 elma
akşam sadece corba icmeyi düşünüyordum eve erken gelseydim öğleyemegini yiyim aksamı saat 7e bırakcaktım ama olmadı. şimdi evde 2 kepce corba 10 kaşıkta kıymalı karnıbahar 1 d ekmek 1 kepce yogurt düşünuyorum..
aaa yoğurt demişken himeros kalsiyum için dikkat et canım ya yogurt süt peynir tüketiyor musun ben mi denk gelmiyorum acaba :44:
ayrıca bugun 1 bucuk saat yürüdüm. dakikada 125 adım dı. ankarayı bilenler bilir beşevlerden ulusa hacıbayrama yürüdüm. pestilim cıktı diebilirim
şimdi gidip yemeğimi yiyeyim :))
görüşürüz hanımlar...
himeros ne güzel şeysin ne öyle. hakikaten şirin bi yüzün var, maşallah tüüü, sen de yüzünü falan bi yere vurma da , maşallah maşallah
[buda benim hayatımın en şişko zamanı... ne kötü günlerdi ya
ayyy yazdıgımız msj ı değiştiremiyoor muyuz ya :S
resmim kaldı öyle şişko şişko
huuuu kızlar selam herkeze,ben kaçgündür acayip kaçamak yapıyorum yaiştahım yine tavan yaptı,bişeyden bir lokma alsam bu 6-7-8 diye devam ediyor ve özellikle akşamları tatlı krizine giriyorum,çikolata yemeden yapamıyorum,ne yapcam ben yaaaaaa:18:sanırım beyin olarak tam diyet için hazır değilim,lütfen bişeyler diyip motive edin beni arkadaşlar,gerçekten yemeden yapamıyorum
bu arada himeros ve eleven ne alem kızlarsınız siz ya,bayılıyorum sizin takışmalarınıza,ayrıca bakıyorumda baya azimli ilerliyorsunuz,ikinizde baya kilo vermişsiniz.tamam buldum bundan sonra sizin günlük yediğiniz menülerle yaptığınız sporları vs...not alıp ertesi günü bende sizden kopye çekip aynılarını yapıcam.
şimdi bugün yediklerimi yazıyorum kızlar;
sabah:kahvaltıdan 5 dk kadar önce 1 bardak limonlu sıcak su,1 rafadan yumurta,az peynir,domates,salatalık,1 bardak şekersiz çay,5 adet ceviz,hiç ekmek yemedim.
öğlen:3 kaşık dünden kalan yoğurtlu ıspanak ve bir kaç saat sonra az şekerli nescafe
akşam:yarım tabak tarhana çorbası,1 karnıyarık,az pilav(kaşık olarak saymadım)cacık
yemekten sonra:kendi yaptığım kekli kremalı çikolatalı toplardan sanırım abarttım ve 8 tane falan yedim,sanırım kendimi kaybettim çok pişmanım ama çoooookkkk
aynen bende yedikten sonra çok üzülüyorum ama iş işten geeçmiş oluyor. hiç bu kadar yüksek kilo olmamıştım 46 beden pantolon aldık dün.dün neler yedim?sabah azcık kahvaltı,ara 1 gofret çikolatasız olanlardan.öğle yayla çorbası ek meksiz.akşam yarım ekmek tavuk dürüm.ayran birkaç saat sonrada meyve.45 dk da yürüyüş yaptım.bakalım bugün nasıl olacak. birazdan okula gidecem. pıtırcıklarım okumaya geçti kızlar
dkda 125 adım süper. 90-120 adım tempolu sayılıyor çünkü sen neredeyse koşmuşsun:90:ankarayı biliyorum özledim oraları. eşimle de ilk ankara'da görüşmüştük. aştiden dikimievine konuşa konuşa yürüyor bi de geri geliyorduk. (merak edenler için söyliyim arada pastanede mola verip su böreği :27hüplettiğim için pek bi kilo kaybı olmuyordu:, zaten o zamanlar 56-58 kilo arasındaydım)
istersen forum yöneticilerinden yardım iste. başarı öyküsü yazan arkadaşların önceki ve sonraki fotolarını kopyalayıp farklı sitelerde ürün tanıtımı için kullananlar olmuş. en azından yüzünü saklarsan iyi olur.
selam kızlarr ben bugün hafif yedim herzamanki gibi ama komşum aşure yapmışş bir kase yedim çokkk üzgünüm..ayrıca dün 15 dk bu gün 30 dk yürüyüş yaptım bantda...
huuuu kızlar selam herkeze,ben kaçgündür acayip kaçamak yapıyorum yaiştahım yine tavan yaptı,bişeyden bir lokma alsam bu 6-7-8 diye devam ediyor ve özellikle akşamları tatlı krizine giriyorum,çikolata yemeden yapamıyorum,ne yapcam ben yaaaaaa:18:sanırım beyin olarak tam diyet için hazır değilim,lütfen bişeyler diyip motive edin beni arkadaşlar,gerçekten yemeden yapamıyorum
bu arada himeros ve eleven ne alem kızlarsınız siz ya,bayılıyorum sizin takışmalarınıza,ayrıca bakıyorumda baya azimli ilerliyorsunuz,ikinizde baya kilo vermişsiniz.tamam buldum bundan sonra sizin günlük yediğiniz menülerle yaptığınız sporları vs...not alıp ertesi günü bende sizden kopye çekip aynılarını yapıcam.
şimdi bugün yediklerimi yazıyorum kızlar;
sabah:kahvaltıdan 5 dk kadar önce 1 bardak limonlu sıcak su,1 rafadan yumurta,az peynir,domates,salatalık,1 bardak şekersiz çay,5 adet ceviz,hiç ekmek yemedim.
öğlen:3 kaşık dünden kalan yoğurtlu ıspanak ve bir kaç saat sonra az şekerli nescafe
akşam:yarım tabak tarhana çorbası,1 karnıyarık,az pilav(kaşık olarak saymadım)cacık
yemekten sonra:kendi yaptığım kekli kremalı çikolatalı toplardan sanırım abarttım ve 8 tane falan yedim,sanırım kendimi kaybettim çok pişmanım ama çoooookkkk