- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Adet olmadim malesef daha cnm en iuisi kan testi ama onuda yaptiramiyorumCanım benim ol
olsun diğer ay gelmek istemiş Bebeşin . Ama gelmeyen adetten de Ümit kesilmez. En güzel anlama yolu adet gelmesi öncesinde bakınca üzülüyoruz . Bazen çıkmıyor geç döllenme vs olunca
Saolasin cnmcim inş sende güzel haberler veriesinİyi iyi fazla takma kafanı ki bebekler olsun. İnş ondan da güzel sonuçlar alırsın
Ins olur cnm allah gonlune gore versinAynen canım bakalm ya inşallah bu ay olurda bende onlardan saklarm ilk 20 gün sorduklarında test yapmadm derim
İnşallah o haberi verebilirim : ) kısmet..Saolasin cnmcim inş sende güzel haberler veriesin
Neden yaptıramıyorsun canımAdet olmadim malesef daha cnm en iuisi kan testi ama onuda yaptiramiyorum
Bnm gecti cnm ama 3 tane idrar testi yaptim belirli gunlerde hicbiri cikmadi cok stres yapiyorum diyede adette olmadimMerhaba kızlar nasılsınız? Var mı bi haber batı gecenler bat i az kalanlar
Neden ki yaptır regl olmadıysan umut vardır test yap olmadiAdet olmadim malesef daha cnm en iuisi kan testi ama onuda yaptiramiyorum
AsilamAmi oldun cnm hayirlisi olsun ins tutar Banada umut olursunAşılama yaptı dr riske atmadı tedaviyi hadi hayırlısı bekleyelim
O zaman kafana takma üzülme ve bi kac gune tekrarla geç döllenme olabilirBnm gecti cnm ama 3 tane idrar testi yaptim belirli gunlerde hicbiri cikmadi cok stres yapiyorum diyede adette olmadim
Aynen kuzum dr öyle karar verdi. Sende mi asilama yapacaksın tutmazsa inş tutardaAsilamAmi oldun cnm hayirlisi olsun ins tutar Banada umut olursun
Saglik ocaginda bi gunde cikmiyor beklemek bana sıkıci geliyo acilde ise her doktor yapmiyor bnm belim cok agriyo ne yapayim bilmiyom ya yarin 37. Gun hic bole uzamamisti dongumNeden yaptıramıyorsun canım
Kuzum git acile regl 1 hafta gecikti basım çok ağrıyor migrenin var de ilaçta alamıyorum bu sebeple de yaparlarSaglik ocaginda bi gunde cikmiyor beklemek bana sıkıci geliyo acilde ise her doktor yapmiyor bnm belim cok agriyo ne yapayim bilmiyom ya yarin 37. Gun hic bole uzamamisti dongum
Yaptim bugun cnm yok cikmadiiNeden ki yaptır regl olmadıysan umut vardır test yap olmadi
Ins cnm hayirlisi bakalmO zaman kafana takma üzülme ve bi kac gune tekrarla geç döllenme olabilir
Yani eger bu ay regl olsam doktoruma gore once hsg sonra asilama yapilacak son carem kalmistiki ovu testi onu yaptim buda tutmadiysa dok. Asilama diyo bende ona fazla bel baglamak istemiyom ozel klinikte bi dok. Var onada gorunmek istiyomAynen kuzum dr öyle karar verdi. Sende mi asilama yapacaksın tutmazsa inş tutarda
Cnm 2 gun once gittim doktora dedim adet gecikmem var genel vucut agrim ve bas agrim cok vardi ama kafasina gore serum yapti ve kan testi icinde kadin doguma git dedi acildede kan verebilmek icin iyi doktora rastlamak gerekiyoKuzum git acile regl 1 hafta gecikti basım çok ağrıyor migrenin var de ilaçta alamıyorum bu sebeple de yaparlar
Ben üniversite de öğretim üyesine gidiyorum özele drum hsg 'den önce asilama denemek istedi çünkü hsg 20 mart a gun verdi ondan beklemediYani eger bu ay regl olsam doktoruma gore once hsg sonra asilama yapilacak son carem kalmistiki ovu testi onu yaptim buda tutmadiysa dok. Asilama diyo bende ona fazla bel baglamak istemiyom ozel klinikte bi dok. Var onada gorunmek istiyom
Enteresan bazı drlarCnm 2 gun once gittim doktora dedim adet gecikmem var genel vucut agrim ve bas agrim cok vardi ama kafasina gore serum yapti ve kan testi icinde kadin doguma git dedi acildede kan verebilmek icin iyi doktora rastlamak gerekiyo
Bnm doktorda once hsg yapalim asilamaya verecegin para bosa gitmesin dedi hani once rahim durumuna bakmak istiyorBen üniversite de öğretim üyesine gidiyorum özele drum hsg 'den önce asilama denemek istedi çünkü hsg 20 mart a gun verdi ondan beklemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?