♡☆ 14 ŞuBaT MuTLu HaMiLeLiKLeR GeTiRSiN ☆♡

Canım benim ol

olsun diğer ay gelmek istemiş Bebeşin . Ama gelmeyen adetten de Ümit kesilmez. En güzel anlama yolu adet gelmesi öncesinde bakınca üzülüyoruz . Bazen çıkmıyor geç döllenme vs olunca
Adet olmadim malesef daha cnm en iuisi kan testi ama onuda yaptiramiyorum

Saglik ocaginda bi gunde cikmiyor beklemek bana sıkıci geliyo acilde ise her doktor yapmiyor bnm belim cok agriyo ne yapayim bilmiyom ya yarin 37. Gun hic bole uzamamisti dongum
Kuzum git acile regl 1 hafta gecikti basım çok ağrıyor migrenin var de ilaçta alamıyorum bu sebeple de yaparlar

Aynen kuzum dr öyle karar verdi. Sende mi asilama yapacaksın tutmazsa inş tutarda
Yani eger bu ay regl olsam doktoruma gore once hsg sonra asilama yapilacak son carem kalmistiki ovu testi onu yaptim buda tutmadiysa dok. Asilama diyo bende ona fazla bel baglamak istemiyom ozel klinikte bi dok. Var onada gorunmek istiyom

Kuzum git acile regl 1 hafta gecikti basım çok ağrıyor migrenin var de ilaçta alamıyorum bu sebeple de yaparlar
Cnm 2 gun once gittim doktora dedim adet gecikmem var genel vucut agrim ve bas agrim cok vardi ama kafasina gore serum yapti ve kan testi icinde kadin doguma git dedi acildede kan verebilmek icin iyi doktora rastlamak gerekiyo

Yani eger bu ay regl olsam doktoruma gore once hsg sonra asilama yapilacak son carem kalmistiki ovu testi onu yaptim buda tutmadiysa dok. Asilama diyo bende ona fazla bel baglamak istemiyom ozel klinikte bi dok. Var onada gorunmek istiyom
Ben üniversite de öğretim üyesine gidiyorum özele drum hsg 'den önce asilama denemek istedi çünkü hsg 20 mart a gun verdi ondan beklemedi

Cnm 2 gun once gittim doktora dedim adet gecikmem var genel vucut agrim ve bas agrim cok vardi ama kafasina gore serum yapti ve kan testi icinde kadin doguma git dedi acildede kan verebilmek icin iyi doktora rastlamak gerekiyo
Enteresan bazı drlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…