- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Aynen yani ne var bunda bilmiyom alti ustu bi kan testidir istese sanki dunyasi basina yikilacak cok sinir oldum zaten onaEnteresan bazı drlar
Canım benim bildiğim 1 buçuk günde çıkıyor ben yaptırmıştım. Eğer geçilme varsa bebiş yoksa başka bir sorun olabilir.Saglik ocaginda bi gunde cikmiyor beklemek bana sıkıci geliyo acilde ise her doktor yapmiyor bnm belim cok agriyo ne yapayim bilmiyom ya yarin 37. Gun hic bole uzamamisti dongum
gonca1907 sen naptın cnn?
Hadi ha hayırlı olsun bu ay inş. Bu ay bi dolu bi boş yap hiç aksatma bide sabah yapılan iliskilefde ki spermler daha kaliteli oluyormuş bide erkek fazla sıcak tutmasın kendiniadet oldum canım. yarın bitiyor. yeni ay yeni umutlarla bebiş çalışmalarına devammm
Hadi ha hayırlı olsun bu ay inş. Bu ay bi dolu bi boş yap hiç aksatma bide sabah yapılan iliskilefde ki spermler daha kaliteli oluyormuş bide erkek fazla sıcak tutmasın kendini
Amin cnn çünkü bi dolu bi boş daha da yükseltiyor ben de hep öyle yapicam diyorum ama bi türlü yapamıyorum aksilikler oluyorkuzum ikimiz de çalıştığımız için sadece haftasonu sabah ilişki olabilir, hafta içi mecburen akşam ilişkiye giriyoruz :) adetim bittiğin günden itibaren günaşırı ilişkiye gireceğiz canım. Rabbim yardımcımız olsun :)
Kuzum erken yapmışsın daha bat a çok varKızlar bende bugün dayanamayıp test yaptım ve sonuç tek çizgi
Amin cnn çünkü bi dolu bi boş daha da yükseltiyor ben de hep öyle yapicam diyorum ama bi türlü yapamıyorum aksilikler oluyor
Canım ne biliyim zaten hamile gibi hissetmiyordum kendimi birde bende yerleşme kanaması gelmişti bu günlerde oda gelmedi . Dedim hiç değilse bakayım da biraz kendimi hazırlıyım adet olunca birden daha zor oluyor. Kısmet..Kuzum erken yapmışsın daha bat a çok var
Naşip işte plan yapmamak gerekaynen ben de kuzum, hep günaşırı yapıcam diyorum bir türlü olmuyor. yumurtlamam bitince ise tam tersi hep müsait oluyorum
Her hamilelikte yerleşme kanamasi olacak diye bi kanun yok kuzumCanım ne biliyim zaten hamile gibi hissetmiyordum kendimi birde bende yerleşme kanaması gelmişti bu günlerde oda gelmedi . Dedim hiç değilse bakayım da biraz kendimi hazırlıyım adet olunca birden daha zor oluyor. Kısmet..
Stresten uzak dur çok etkiliyorOfff kızlar bat ada az kaldı 13 Şubat ama ne bilim sanki hamiş değilmişim gibi geliyor ama inşallah ben yanılıyorumdur inşallah hamilelik vardır bu bekleyişler hem sitresli hem heyecanlı
İlk öyle oldu ya psikolojikmen bekliyor insan . Eşimin içine mi doğdu ne bi test yap istersen dedi bende yaptım sonuç sıfır dedim. Diyor bu ay umutluydum hayallerimi yıktın keşke sormasaydım ama erken diyor adete kadar yine bekleyelimHer hamilelikte yerleşme kanamasi olacak diye bi kanun yok kuzum
Yani daha çok var hem bakarsın böyle supriz de hazırlarsınİlk öyle oldu ya psikolojikmen bekliyor insan . Eşimin içine mi doğdu ne bi test yap istersen dedi bende yaptım sonuç sıfır dedim. Diyor bu ay umutluydum hayallerimi yıktın keşke sormasaydım ama erken diyor adete kadar yine bekleyelim
İnşallah . İlk hamile girişimimde süpriz yapmıştım o günü unutmuyorum eşim ağlamıştı. Ama Sonu gelmedi. Bu sefer keseyi bebeği görene kadar kimseye söylemek yok. Allah görüyor ne kadar çok istediğimizi inşallah ben yanılıyorumdurYani daha çok var hem bakarsın böyle supriz de hazırlarsın
Inş. Cnm güzel düşün güzel olsunİnşallah . İlk hamile girişimimde süpriz yapmıştım o günü unutmuyorum eşim ağlamıştı. Ama Sonu gelmedi. Bu sefer keseyi bebeği görene kadar kimseye söylemek yok. Allah görüyor ne kadar çok istediğimizi inşallah ben yanılıyorumdur
Hayirlisi diyelim cnmBizim dr da hsg kadar zaman kaybetmeyelim diye nasip ya inş senin hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?