- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 32
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Canım benim olKızlar ya bata 4 gün kaldı çok merak ediyorum benden sonra evlenen eltim var oda habire sağlık ocağına gidip geliyo adet oldum hamile deglm diyo ama ınanmiyorm saklıyorlar benden acaba varmıdır bende bu ay ya çok merak ediyorum ne olur olsun
olsun diğer ay gelmek istemiş Bebeşin . Ama gelmeyen adetten de Ümit kesilmez. En güzel anlama yolu adet gelmesi öncesinde bakınca üzülüyoruz . Bazen çıkmıyor geç döllenme vs oluncaDenedim yok cnm cikmadi
Canım benim bu öyle saklanacak bir durum değil ki illa ortaya çıkacak. Sen böyle kafana taktığın için olmuyor olabilir genelde sorunu olmayan kadınların en büyük sebebi stres canımcım rahatla olsun benimde 1 seneden beri olmuyor.Kızlar ya bata 4 gün kaldı çok merak ediyorum benden sonra evlenen eltim var oda habire sağlık ocağına gidip geliyo adet oldum hamile deglm diyo ama ınanmiyorm saklıyorlar benden acaba varmıdır bende bu ay ya çok merak ediyorum ne olur olsun
Cahillik tir bunun adı canım. Bağnazlıktır. Öyle tutma koruma varmı ya. Sende onun gelini isen kızı gibi davranmak zorunda. Egerki ayrım varsa sende ona göre davranırsın kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsinKaynanam Ve eltim öz kardeş o yüzden birbirlerini çok tutuyorlar herşeyi gizliyorlar benden benim kaynanam üvey olduğu için üvey oğluna yani kaynıma kardeşini aldı
Zaten öyle canım ama bakalm hayırlısı olsun hepimiz icinCahillik tir bunun adı canım. Bağnazlıktır. Öyle tutma koruma varmı ya. Sende onun gelini isen kızı gibi davranmak zorunda. Egerki ayrım varsa sende ona göre davranırsın kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin
Aynen canım bakalm ya inşallah bu ay olurda bende onlardan saklarm ilk 20 gün sorduklarında test yapmadm derimAnladim cnm allah islah etsin onlari hamile kalipta soylememek bi marifet degil
AminnnZaten öyle canım ama bakalm hayırlısı olsun hepimiz icin
Kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe belirtiler değişiyor canım ilk hamilelikte belirti yaşayanlar 2. Sinde yaşayamaya biliyor. Sen kırmızı görene kadar yok deme ama tabi üzülecek kadar da düşünme elbet olurMerhabalar kızlar biliyorsunuz benimde bat 13 Şubat heyecanlıyım ama sanki hamilelik yok gibi geliyor tabi yinede umut ediyorum göğüslerimde ağrıda yok ama inşallah vardır bebiş biliyorsunuz ikinci çocuğu istiyorum
İnşallah vardır canım evet çok da kafaya takmamak lazım sitres oluyor insan inşallah bu sefer belirti farklıdır inşallah hamişimdir inşallah hepimiz hamişizdir bebişler çok bekletmesinler annecikleriniOl
Kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe belirtiler değişiyor canım ilk hamilelikte belirti yaşayanlar 2. Sinde yaşayamaya biliyor. Sen kırmızı görene kadar yok deme ama tabi üzülecek kadar da düşünme elbet olur
İnşallah vardır canım evet çok da kafaya takmamak lazım sitres oluyor insan inşallah bu sefer belirti farklıdır inşallah hamişimdir inşallah hepimiz hamişizdir bebişler çok bekletmesinler anneciklerini
Aynen canım benimde stresten olmuyor maalesef . Aminn inşallah canım benim tez zamandaİnşallah vardır canım evet çok da kafaya takmamak lazım sitres oluyor insan inşallah bu sefer belirti farklıdır inşallah hamişimdir inşallah hepimiz hamişizdir bebişler çok bekletmesinler anneciklerini
İnşallah canım hepimiz mutlu haberler verelim buradan birbirimizeAynen canım benimde stresten olmuyor maalesef . Aminn inşallah canım benim tez zamanda
İnşllah canım halay çeke çeke veririm hemdeİnşallah canım hepimiz mutlu haberler verelim buradan birbirimize
Hoş geldin canımcımMerhaba kızlar nasılsınız? Var mı bi haber batı gecenler bat i az kalanlar
Aşılama yaptı dr riske atmadı tedaviyi hadi hayırlısı bekleyelimHoş geldin canımcımbenim bata 7 var sende varmı bişyler
İyi yapmış canım ya hadi inşallah diğer döngünde hamile haberini alırızAşılama yaptı dr riske atmadı tedaviyi
Pek umudimj bagmıyorum 20 marttA hsg var ona odakljyimİyi yapmış canım ya hadi inşallah diğer döngünde hamile haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?