• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡☆ 14 ŞuBaT MuTLu HaMiLeLiKLeR GeTiRSiN ☆♡

Kızlar ya bata 4 gün kaldı çok merak ediyorum benden sonra evlenen eltim var oda habire sağlık ocağına gidip geliyo adet oldum hamile deglm diyo ama ınanmiyorm saklıyorlar benden acaba varmıdır bende bu ay ya çok merak ediyorum ne olur olsun :dua:
Canım benim ol
Denedim yok cnm cikmadi
olsun diğer ay gelmek istemiş Bebeşin . Ama gelmeyen adetten de Ümit kesilmez. En güzel anlama yolu adet gelmesi öncesinde bakınca üzülüyoruz . Bazen çıkmıyor geç döllenme vs olunca

Kızlar ya bata 4 gün kaldı çok merak ediyorum benden sonra evlenen eltim var oda habire sağlık ocağına gidip geliyo adet oldum hamile deglm diyo ama ınanmiyorm saklıyorlar benden acaba varmıdır bende bu ay ya çok merak ediyorum ne olur olsun :dua:
Canım benim bu öyle saklanacak bir durum değil ki illa ortaya çıkacak. Sen böyle kafana taktığın için olmuyor olabilir genelde sorunu olmayan kadınların en büyük sebebi stres canımcım rahatla olsun benimde 1 seneden beri olmuyor.

Kaynanam Ve eltim öz kardeş o yüzden birbirlerini çok tutuyorlar herşeyi gizliyorlar benden benim kaynanam üvey olduğu için üvey oğluna yani kaynıma kardeşini aldı
Cahillik tir bunun adı canım. Bağnazlıktır. Öyle tutma koruma varmı ya. Sende onun gelini isen kızı gibi davranmak zorunda. Egerki ayrım varsa sende ona göre davranırsın kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin

Cahillik tir bunun adı canım. Bağnazlıktır. Öyle tutma koruma varmı ya. Sende onun gelini isen kızı gibi davranmak zorunda. Egerki ayrım varsa sende ona göre davranırsın kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin
Zaten öyle canım ama bakalm hayırlısı olsun hepimiz icin

Merhabalar kızlar biliyorsunuz benimde bat 13 Şubat heyecanlıyım ama sanki hamilelik yok gibi geliyor tabi yinede umut ediyorum göğüslerimde ağrıda yok ama inşallah vardır bebiş biliyorsunuz ikinci çocuğu istiyorum

Ol
Merhabalar kızlar biliyorsunuz benimde bat 13 Şubat heyecanlıyım ama sanki hamilelik yok gibi geliyor tabi yinede umut ediyorum göğüslerimde ağrıda yok ama inşallah vardır bebiş biliyorsunuz ikinci çocuğu istiyorum
Kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe belirtiler değişiyor canım ilk hamilelikte belirti yaşayanlar 2. Sinde yaşayamaya biliyor. Sen kırmızı görene kadar yok deme ama tabi üzülecek kadar da düşünme elbet olur :KK200:

Ol

Kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe belirtiler değişiyor canım ilk hamilelikte belirti yaşayanlar 2. Sinde yaşayamaya biliyor. Sen kırmızı görene kadar yok deme ama tabi üzülecek kadar da düşünme elbet olur :KK200:
İnşallah vardır canım evet çok da kafaya takmamak lazım sitres oluyor insan inşallah bu sefer belirti farklıdır inşallah hamişimdir inşallah hepimiz hamişizdir bebişler çok bekletmesinler anneciklerini

İnşallah vardır canım evet çok da kafaya takmamak lazım sitres oluyor insan inşallah bu sefer belirti farklıdır inşallah hamişimdir inşallah hepimiz hamişizdir bebişler çok bekletmesinler anneciklerini
Aynen canım benimde stresten olmuyor maalesef . Aminn inşallah canım benim tez zamanda :KK200:

Merhaba kızlar nasılsınız? Var mı bi haber batı gecenler bat i az kalanlar

Kizlar şunu da yazayım akıllarda sonu işareti olarak kalmasın çatlatma iğnesinin vurulduğu günün sabahı ovu test pozitifti yani acaba ovu doğru mu söylüyor diyenlere cvp olsun :KK76:

Back