- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Hg cnm hemen yazıyorum bekleyelim inş güzel haberler alırsın mutlu oluruz3 şubat eşimin doğumgünü ve bat 1 şubat :) inşallah ona en güzel hediyeyi BABA OLMA duygusunu veririm :)
Amin canım çok amin :)Hg cnm hemen yazıyorum bekleyelim inş güzel haberler alırsın mutlu oluruz
Kaç yıllık evlisin cnm ?Amin canım çok amin :)
2 buçuk. Ben 2 yıl vajinismus tedavisi gördüm. İyileşeli 7 ay oldu. Bebek için çalışmalarımızın bu 4. ayı. Sabırla bekliyorum :)Kaç yıllık evlisin cnm ?
Hayırlı haberler alırsın ins. Cnm eğer bu ayda tutmazsa ovulasyon testi al derim oda yardimci oluyor yumurtlama günü için ☺2 buçuk. Ben 2 yıl vajinismus tedavisi gördüm. İyileşeli 7 ay oldu. Bebek için çalışmalarımızın bu 4. ayı. Sabırla bekliyorum :)
Hayırlı haberler alırsın ins. Cnm eğer bu ayda tutmazsa ovulasyon testi al derim oda yardimci oluyor yumurtlama günü için ☺2 buçuk. Ben 2 yıl vajinismus tedavisi gördüm. İyileşeli 7 ay oldu. Bebek için çalışmalarımızın bu 4. ayı. Sabırla bekliyorum :)
Canım bu ay doktorum yumurtlama takibi yaptırdı. Ve o günü değerlendirdik. Umudum oldu ama yine de hayal kırıklığı yaşamamak için belirti falan aramıyorum. Bekliyorum :)Hayırlı haberler alırsın ins. Cnm eğer bu ayda tutmazsa ovulasyon testi al derim oda yardimci oluyor yumurtlama günü için ☺
Fazla bişey kalmamış zaten ☺Canım bu ay doktorum yumurtlama takibi yaptırdı. Ve o günü değerlendirdik. Umudum oldu ama yine de hayal kırıklığı yaşamamak için belirti falan aramıyorum. Bekliyorum :)
Benimde bat 15 Şubat inş inş bu ay güzel haberler alırız . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hiç ummadığn anda güzel haberler alırsın ya bu aralar hiç birşey ummuyorum hayattan ☆
Amin inş. Cnm inş. Güzel haberler alırsın bekleyelim ☺Benimde bat 15 Şubat inş inş bu ay güzel haberler alırız . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Evet ilk kullanisimdi cnm sagolsunlar erkek bebek isteyenler grubundaki arkadaslar cok cok yardimci oldular suan bat i bekliyorum bende sabirla umutla bakalim isteyen herkes hayirli haberler alir insaahPrensesim2016 gel canım ovu. İlk kez mi kullaniyorsun bilmiyorsan bildiğim kadariyla yardimci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?