- Konu Sahibi kardalina
-
Ya şimdi şöyle bir durum var..
Bu erkek evlat, her zaman yani sık sık eve gelip kızla oynamak mı istiyor? Eğer öyleyse bence kız kesinlikle doğru söylüyor..Gelip gidip birşeyleri inceleme merak etme durumu var demek ki delikanlıda..
Böyle birşey dikkatlerini çektiyse ortada anormal bir durum var demektir kimse kusurabakmasın..
13 yaşındaki bir oğlan, 5 yaşındaki bir kızla evcilik mi oynuyor ne alaka?
Ama çok nadirlik bir durumda yalnız oynamak (!) zorunda kaldılarsa, tamam olabilir hadi diyelim..
Ama senin pipine bakayım demekle aslında neye benzdeğini görmek istediği de kesin..Öyle dediyse gerçektn tabi..
Bu arada ben çocuğa sapık damgasını da vurmuyorum yine de , yani ne bileyim?
bence oynamazda ,ailede oynatmamalı,,benimde komşumun torunları var biri kız 7 yaşında oğlan 15 yaşında ,annaanlerinde kalıyorlar okul tatil diye,,daha dün ordadım ,2 çocuk diğer odada kapı kapalı içerdeler,gerçi sürekli öyleler ,
epey sonra kız annane burak abimle biz öpüştük ,hemde çıplak film çektik
komşum nasıl oldu bilemessiniz, ben böyle olcağını her zaman tahmin ediyordum ama söylenmiyor işte yanlış anlaşılır diye,ne zaman gitsem 2 çocuk odada kapalı kapılar oynuyorlar,
çocuk dediğimde 15 yaşında iri yarı adam gibi,teyze çocukları bunlar
gülsümüm diyorumya ben bu duruma zemin yaratmam.
çocuğumu yalnız bırakmam.
bırakıyorsam gidipte sen benim çocuğuma ne yaptın diyemem.
diğer annede itiraz ederse kimsenin eline bişey geçmez.
çözüm basit...
ben çocuğumu bırak büyük çocukla yalnız bırakmak,iki dakka sokağa inmek istese bile başkasıyla göndermiyorum.
umarım anlamışsındırÇok üzgünüm çoook
bunun erkek annesi olmakla ilgisi yok mankafa:mymeka:
anne olmadığın için çocuklar arasında ayrım olabileceğini düşünüyor olabilirsinCADIARZU
ama ortada ıspatı olmayan bişey varsa,kimsede kusura bakmasın,evladıma o lekeyi sürdürmem.
herkesin çocuğu kendine kıymetli.
5 yaşındaki çocuk doğru söylüyorda olabilir,uyduruyorda olabilir.
çocuğunu 14 yaşındaki çocukla yalnız bırakan annenin gidip kimsenin başına apartman yıkmaya hakkı yoktur.
dikkat edecek,ya izin vermeyecek yada gelme diyemiyorsa gözünün önünden ayırmayacak.bu kadar basit.
bunun erkek annesi olmakla ilgisi yok mankafa:mymeka:
anne olmadığın için çocuklar arasında ayrım olabileceğini düşünüyor olabilirsinCADIARZU
ama ortada ıspatı olmayan bişey varsa,kimsede kusura bakmasın,evladıma o lekeyi sürdürmem.
herkesin çocuğu kendine kıymetli.
5 yaşındaki çocuk doğru söylüyorda olabilir,uyduruyorda olabilir.
çocuğunu 14 yaşındaki çocukla yalnız bırakan annenin gidip kimsenin başına apartman yıkmaya hakkı yoktur.
dikkat edecek,ya izin vermeyecek yada gelme diyemiyorsa gözünün önünden ayırmayacak.bu kadar basit.
çok kötü . . Allah korusun. .
çıplak film çektik ne demek.
düşünmek bile istemiyorum. birde teyze çocukları..
..neden kapı kapanır ki. o kapı daima açık olmalı. işte büyüklerdede kabahat. aneanne nin buna meydan vermemesi gerekiyor. ama birde çocuğun yapısında olmalı bu. çocuk sapık işte..
yani anneanne 5 dakikalığına markete kadar gitsede olacak demek. ..
...
valla arkadaşlar benimde oğlum var.komşumun oğlu onunla gayet güzel oynar.oğlum 3,komşumun oğlu 14 yaşında.
ata binerler,resim yaparlar falan.ama gözümün önünde yaparlar.
asla yalnız bırakmam.
benim oğlum büyüdüğünde bir başka kadın gelse ve oğlun 5 yaşındaki kızımı taciz etti dese,ıspatla derim.çocuğum öyle söyledi dese,ben kendi çocuğuma inanıyorum derim.
cazgırlık yapıp oğlumun adını çıkarmaya kalksa saçlarından tutar sürüklerim
gelip burda cazgırlık yapacağına,çocuğunu yalnız bırakmasaydın.öyle kolaymı yüzde yüz emin olmadan genç delikanlının adını çıkarmak.benneyaptımki
ömür boyu o çocukla gidecek bir lekedir bu.herkesin çocuğu kendine kıymetli.
burda yapılması gereken kadının kızını bir daha kimseyle yalnız bırakmaması.
apartmana gidip olay çıkarması çözüm değil.
iyide kadın hatalı. ben hatalıyım diyerek buna gözmü yumacak. yani yapılana. susacak mı. ben de kadın hatalı diyorum. ancak bu yapılan o 14 lük delikanlının yanına kar mı kalacak.yalan olma ihtimali ise bence 0.
bir kız çocuğu bu derece hikaye yazamaz....o apartman aşağı inerken elbetteki kızınıda yanıma almayacak. gel izle diye. yok artık daha neler....
iyide kadın hatalı. ben hatalıyım diyerek buna gözmü yumacak. yani yapılana. susacak mı. ben de kadın hatalı diyorum. ancak bu yapılan o 14 lük delikanlının yanına kar mı kalacak.yalan olma ihtimali ise bence 0.
bir kız çocuğu bu derece hikaye yazamaz....o apartman aşağı inerken elbetteki kızınıda yanıma almayacak. gel izle diye. yok artık daha neler....
şöyle bir okudum da konuyu
ah benim memleketim ah deyip derinden bir ah çektimm :1no2:
baştan sona hatalı fikirler sinsilesi :1no2:
iki çocuğum var kızımda oğlumda allaha emanet olsunlar ortadan konuşmak boynumun borcu
15 yaşın da bir erkek çocuğu yeğen değil kuzen değilse asla ve asla 5 yaşındaki bir kız çocuğuyla oynamaz
burda niyet açıkça belli
bu durum da kesinlikle ve kesinlikle bebek yaştaki kız çocuğu doğru söyler yalan kavramı oluşmamıştır daha küçücük beyninde
kro arkadaşımın dediğine katılmıyorum
5 yaşında bir bebe 15 yaşındaki bir ergeni karalama kapatisesine sahip değildir :1no2:
bu yüzdendirki 15 yaşındaki ergene sahip çıkılması çok yanlış :1no2:
en son diyeceğim oki en hatalı olanda küçük bebeğin annesidir hele günümüzde mutlaka sahip çıkılması gereken bir ortamdaaa
niçin bu derece rahattır :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?