13 yaşındaki erkek 5 yaşındaki kızla oynar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kardalina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok orda hemfikirim seninle.....Bende en büyük kabahati Annelerde görüyorum...

Ama iki tarafin annesinde....Kizin annesi kadar oglaninda annesi garip..

Benim 14 yasindaki oglum sürekli 5 yasindaki bir kiz cocugu ile oynamaya gitmek istese "Oglum ne isin var senin orda, sen o ufacik kizla ne oynuyorsun, hayir gidemezsin" derim....Bunu yapmiyorsam o kizin annesi kadar bende kabahatliyim....

Ve o zaman gayet tabi o kizin Annesi bana gelir hesap sorar...senin oglun ne diye hep evime gelip benim kizimla sapikca oyunlar oynuyor...ogluna sahip cik evime gönderme der...ve haklidir...

anne olmamış olabilirim ama 2 kardeşimi de ben büyüttüm kro kafa, anneyim diyen bi çok hatuna taş çıkarırım evelallahzemuszemus
14 yaşındaki oglunun iki de bi 5 yaşındaki cocukla oynamak istemesine göz yuman annede hiçmi suc yok?
o yaşdaki bi cocugun 5 yaşındaki bi cocukla ne gibi bir ortak paydasi olabilir Allah aşkına?
gitsin yaşitlariyla oynasın!
bırakın şimdi abi kardeş masallarını lmaz:
kızın annesinde de erkegin annesinde de eşit miktarda suc oranı

biri ergenliğe adım atmakta diğeri bilmedigi cinselliği öğrenmeye meyilli bi yasta
aklı başında hiç bir anne bu paylaşima göz yummaz!
kardeşi gibi sevdiginden emin olsam da ben kız cocugumu asla emanet etmem bir erkek cocuga!

okim çocuklar meraklı oluyorlar...
yaa çok karışık bir konu...
yeğenlerim yeğenlerim diye milleti sıkmak istemiyorum ama
benim açımdan bu konunun önemi yeğenlerimden kaynaklanıyor
biri kız biri erkek, hemen hemen aynı yaştalar
bırakıyoruz onları oynuyorlar istedikleri gibi
kapıları da kapatıyorlar,
bigün gittim sesleri çıkmıyordu
bi baktım kız benim bi abiye elbisemi giymiş, topuklu ayakkabılarımı da giymiş
erkek de papyon takmış, dans ediyorlardı :roflol:
biz evleniyoruz dediler, ben de güldüm
ooy kafam çok karıştı kafamçokkarıştı

Ben ogluma okula tuvalete, ogretmenle giderken, diyorum dikkat et kendine, biri bakmasin yada ellemek falan istemesin, cunku bi yerde okumustum, oglanlar tuvallete kizlara yada oglanlar, falan birbilerine bakip ellesiolarmis, ay ne cok korkarim boyle seyden ya, nedecegiz of offfffffff

bütün ailede biarada oturuyo,
aile cor cocuk demeden belden asagi konusuyolarsa,
14 yasindaki oglaninda butür davranislari normaldir bence. gelecegin tacizsini yetistiriyolar büyük ihtimalle...

arkadasina gelince bu olayi esine anlaticak inanmazmis ailesine bagliymis yok...
yarin ilerde kizinin basina bir olay geldiginde, anne suclu olacak bakmadin ilgilenmedin diye...
burda bir suc varsa hem anneye hem babaya aittir, biri annesiyse biri babasi...
eger bi babaysa oda cocuguna sahip cikmak zorunda...
az duymuyoruz aile ici taciz tecavüz olaylarini...

dikkatli olmakda fayda var...

valla kımse kusura bakmasın
ıster kocam ısterse aılesı ne derlerse desınler :umursamaz:
hatta gerekıse kocam benı bu sebebten bosasın ama o delıkanlı asla benım evıme gıremeycegı gıbı cocugumla aynı sokakta bıle bulunmasına ızın vermem klava:
bu yaslardakı ıkı cocugun asla yalnız oynaması bana gore normal degılken bu sekılde bır olay yasandıktan sonra hıc oynamaları mumkun degıl klava:

analar sahıp cıkacak cocuklarına kötükedihüso
hadı 14 yasındakı cocugu gonderen ana cahıl
cocugu kendını korur dedı gonderdı
ya kız cocugunun anası
senın ne gıbı bır ısın olabılır kı cocugundan daha onemlı de
ıkı cocugu odada yalnız bırakırsın bu kadar sure klava:
cocuguna daha kendı evınde sahıp olamıyor bence
bu yaslardakı cocuklar ıyıyı kotuyu net olarak ayıramayabılır
anaları sahıp cıkacak ogretecek koruyacak
sabah sabah sınırlerım zıpladı nasıl bır ahlak kı bu cocukların aldıgı bu sekılde gelısıyor olaylar kötükedihüso

anasi sapik demek ki oglu da anasina benzicek tovbe tovbe yarabbi, sen koru evlatlarimizi

hata her iki tarafta da var
çocuğunu başı boş komşuya gönderende
kızını takip etmeyende de
sonuçta 13 yaşında bir delikanlı pipinin ne demek olduğunu
kız ve erkek arasında ne gibi farklar olduğunu çok iyi biliyor
ama 5 yaşındaki çocuk akıl erdiremeyebilir bu gayet normal
13 yaşındaki çocuk cinsellikle ilgili herşeyi merak eder ve öğrenmeye çalışır
bence arkadaşınız artık o delikanlıyla kızının oynamasına müsaade etmesin

canım yaa dikkat etsin ark.ın kızına mümkünese gözünün önünden ayırmasın.yanında oynasın bence.Allah yardımcısı olsun..

arkadaşlar kız çocuğu annelerinin
özellikle ve özelikle dikkat etmesi gerekiyor,
yani bu kadın 5 yaşındaki kızını rahatlıkla 13 yaşındaki erkek bir çocukla
yalnız bırakabiliyorsa,bence yanlışın en büyüğü,
sonuçta çocuk bunlar,hele hele karşı cisten iki kişi,eee tam da
cinselliği keşfetme yaşındalar,birbirlerinden öğrenecekler işte,
belki bilinç altlarına yerleşecek yaşadığı veya duyduğu kelimeler,
gerçekten çok dikkat etmek lazım...
yani çocukları saldım çayıra,mevlam kayıra ypmasınlar...

asla normal degil
velilerimi uyardıgım en önemli konu bu
Asla çocuklarınızı yası büyük insanlarla bir arada tutmayın
sebep bu işte
o ergenliğe girmiş ya da girmek üzere olan biri asla yalnız kalmamalılar
ne oyunuymus eşek kadar çocuk
arkadasınız bunu dile getirmesin ama her geldiğinde kabul etmesin bahanele uydursun
arada alıras eve gözlerinin önünde dursunlar ikiside

Kim ne derse desin 5 yasindaki kiz cocugunun annesini cok ihmalkar gordum!:1closedeyes:

bide öbür taraftan düşünün kesinlikle katılıyorum kronicke o kızın annesi anneyse bende oğlumun annesiyim.....

ya yalansa buna nasıl inanabilirim ve burdaki sorumsuzce davranan kız çocuğunun annesidir.....lmaz:

kızını nasıl 14 yaşındaki bi erkekle oynarken yalnız burakır tamam oynaması tuhaf değil kız çocuklar erkek çocuklarla oynamayı seviyolr ama yanlış olan annenin gözünün önünde olmaması.....lmaz:burda apartmanda bangır bangır bağırıp kavga çıkarmak bişey çözmez sadece çocukları etkiler......lmaz:

şöyle bir okudum da konuyu
ah benim memleketim ah deyip derinden bir ah çektimm :1no2:
baştan sona hatalı fikirler sinsilesi :1no2:
iki çocuğum var kızımda oğlumda allaha emanet olsunlar ortadan konuşmak boynumun borcu

15 yaşın da bir erkek çocuğu yeğen değil kuzen değilse asla ve asla 5 yaşındaki bir kız çocuğuyla oynamaz
burda niyet açıkça belli
bu durum da kesinlikle ve kesinlikle bebek yaştaki kız çocuğu doğru söyler yalan kavramı oluşmamıştır daha küçücük beyninde
kro arkadaşımın dediğine katılmıyorum
5 yaşında bir bebe 15 yaşındaki bir ergeni karalama kapatisesine sahip değildir :1no2:
bu yüzdendirki 15 yaşındaki ergene sahip çıkılması çok yanlış :1no2:

en son diyeceğim oki en hatalı olanda küçük bebeğin annesidir hele günümüzde mutlaka sahip çıkılması gereken bir ortamdaaa
niçin bu derece rahattır :1no2:

iyide kadın hatalı. ben hatalıyım diyerek buna gözmü yumacak. yani yapılana. susacak mı. ben de kadın hatalı diyorum. ancak bu yapılan o 14 lük delikanlının yanına kar mı kalacak.yalan olma ihtimali ise bence 0.
bir kız çocuğu bu derece hikaye yazamaz....o apartman aşağı inerken elbetteki kızınıda yanıma almayacak. gel izle diye. yok artık daha neler....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadar rahat annelerie de sinir oluyorum ya,
hergün neler okuyor,neler duyuyoruz...
bazıları eşlerine bile güvenemezken,14 yaşındaki ergen bir çocuğa nasıl güvenebilirler,
aklım almıyor..
her yönden sağlıklı çocuklar yetiştirebilmek için,kız olsun,erkek olsun
başıboş bırakmamak gerektiğine inanıyorum...

Kimse goz yumsun demiyor ki!
Sahip ciksin minicik cocuguna, ayakta uyumasin, ebesinden dedesinden yedi ceddinden, agizlarinin bozuk olmasindan korkmasin sahip ciksin!
Simdiye kadar akli nerdeymis cok kiziyorum boyle ihmalkar insanlara...:sinifsinif:

normal degıl tabıkı ya benım kızım soz konusuysa yıkarım ortalıgı yok benım evıme gelıp kızımla oynıycak yok ya o evı herkesın basına gecırırım kesınlıkle o cocugu kızımın yanına yaklastırmam bu ne ya daha kotu seyler olsa mı herkes ınancak

katılıyorum size,5 yaşındaki bir çocuk
bu konu hakkında senaryo yazamaz,ben inanıyorum doğru olduğuna,
14 yaşındaki erkek çocukla da kesinlikle ve kesinlikle kızın babasının
konuşması şart,yanlış yaptığını mutlaka ve mutlaka
anlatılması gerek...bugün bu küçük kıza,yarın başka küçük kızlara yapmayacağı ne malum...
pardon ama bu durumdan kız çocuğunun babasının haberi var mı acaba??

Adamin birinin evine hirsiz girmis....tüm kolu komsu toplanmis adamin basina...Yaw hemserim hata sende, niye kapini kitlemedin, niye camini acik biraktin, niye söyle yaptin böyle yaptin diye adama söylenmisler....

Adam durmus durmus....Tamam arkadaslar hadi ben hataliyim...Ama bu hirsizin hicmi sucu yok demis...

Buda o hesap...Okiye tamamen katiliyorum...Böyle birseye kesinlikle göz yumulmaz...
o cocugun annesine gider hesap sorarim ben...bana sende kizina dikkat etseydin derse o zaman sende o sapik ogluna sahip cik evime gelmezesin, birdaha gelirse onu tekme tokat kapidan kovarim bilesin, derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…