• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşındaki erkek 5 yaşındaki kızla oynar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kardalina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah aşkına,nasıl bir düşüncedir ki 13 yaşındaki çocuk oynasın diye 5 yaşındaki kızın yanına gönderilir ve nasıl bir sindirilmişliktir ki kızına tacizde bulunan çocuğa gelme artık bizim eve bile denemez.Geçelim bunları :olmaz:
Yeğenim tam 13 yaşında ve onunla konuştuğumuz konu kızlar,bilgisayar oyunları,dersler..Kızımın altını bezlerken de sorduğu soru bana pipisi var mı değil,pişiği var mı yönünde.Yani pipiyi geçtik,çocuk pişik nedir bilir o yaşta..
Konuşturmayın beni.Erkek annesi olmak bu ülkede, bu kültürde oğlum her şeyi yapabilir erkektir cümlesiyle harmanlandığı için,böyle olaylar da oluyor maalesef..Hep duymaz mıyız,görmrz miyiz oğlum göster pipini diyen kro zihniyetleri..Bu da tabiiki eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor.
Neticede bir kızım var ve benim kızım öyle bir durum yaşasa,yaratacağım depremin şiddeti ölçülemez bile kötükedihüso .Yıkarım ortalığı,eşimi de bu duyarsızlık ve sinikliğinden dolayı boşar,gider anamın apartmanında yaşarım..

valla arkadaşlar benimde oğlum var.komşumun oğlu onunla gayet güzel oynar.oğlum 3,komşumun oğlu 14 yaşında.
ata binerler,resim yaparlar falan.ama gözümün önünde yaparlar.
asla yalnız bırakmam.
benim oğlum büyüdüğünde bir başka kadın gelse ve oğlun 5 yaşındaki kızımı taciz etti dese,ıspatla derim.çocuğum öyle söyledi dese,ben kendi çocuğuma inanıyorum derim.
cazgırlık yapıp oğlumun adını çıkarmaya kalksa saçlarından tutar sürüklerim:delphin:
gelip burda cazgırlık yapacağına,çocuğunu yalnız bırakmasaydın.öyle kolaymı yüzde yüz emin olmadan genç delikanlının adını çıkarmak.benneyaptımki
ömür boyu o çocukla gidecek bir lekedir bu.herkesin çocuğu kendine kıymetli.
burda yapılması gereken kadının kızını bir daha kimseyle yalnız bırakmaması.
apartmana gidip olay çıkarması çözüm değil.

Vallaha kro can bende 14 yasindaki oglunu 3 yasindaki bir cocukla oynamaya gönderen annenin aklindan süphe ederim, hic kusura bakma...

Benim 14 yasindaki bir oglum veya kizim bebek sayilan bir cocukla oynamaya gitmek istese ben "Kizim Oglum nereye? O senin akraninmida gidip onunla oynamak istiyorsun" derim...

Ayrica Pipin varmi? Acda göreyim gibi cümleler yeterince ispatdir bence..dedigim gibi 3-5 yasindaki bir cocugun yalan söyleme ihtimali 13-14 yasindakine nazaran cok daha düsüktür.....:kahve:

Seninde oglun sana Anne bu abi bana böyle dedi dese, oglunun kolundan tuttugun gibi komsuna cikar ve kiyameti koparacagindan eminim....:delphin:

ben kızıma inanırım. bu derece senaryo yazamayacağını bilirim. onun bakışları ,tepkileri, yüzündeki o şaşkınlık , bana herşeyi anlatır. yalan söyleyip söylemeyeceğini bilirim kızımın. hele bu derece hikayeler yazamayacağını da.
haaa,oğlanın annesi bunu ispat et derse,sende oğlanın yapmadığına beni ikna et derim. edebilirse tabii.:delphin:
birde gelip saçımdan sürüklemeye kalkarsa,onun o saçlarını tek tek cımbızla yolarım.:kahve:

aman Allahım ya,işte bu tip
olaylar insanı iyice pimpirikli hale getiriyor,mecburen...
kesinlikle çok duyduğumuz olaylardan biri maalesef,
13-14 yaşındaki bir erkek çocuğu,5 yaşındaki bir kız çocuğuyla
ne oynayabilir???
kısaca ben kızımı oynatmadım,oynatmam da,öyle bir olay da yaşamadım,
ama böyle bir şeyi duyduğum anda işte o zaman
kimse tutamazdı herhalde beni...
yok arkadaşım ,cinselliği keşfetme yaşı bunlar,tehlikeli yaşlar,
kesinlikle kızın annesi çok ama çok dikkatli olmak zorunda...
kızına anlatması gereken çok şey var,ayıbı öğretmeli enbaşta...
sevgiler...

İstisnai durumlarda hadi 13 yaşındaki bir çocuk 5 yaşındaki bir kızla oynadı ,oynattı, abilik yaptı, diyelim nadiren olabilir belki ama sık sık oynamaya gelmesi, onunla oynamak istemesi normal değil..

13 yaşında bir çocuk 5 yaşındaki bir çocukta paylaşacak bir şey bulamaması lazım normalde..

Aekadaşınız da neden oynamasına izin veriyor ki?

Sepetlesin bundan sonra gelirse delikanlı, uyuycak, banyo yapacak vs. diye yollasn kapıdan..

Hiç normal değil ...

Valla 8 yaşında bir oğlum var. Daha bu yaşta herşeyi biliyor.
Okulda da takip ettim fıs fıs fıs oğlanlar bi yanda, kızlar bi yanda....
Herbişeyden haberleri var ve sürekli meraklı arayış içinde çocuklar...
mesaj bile çekenler var Berke ben sana aşığım diye... O kadar yani...
İyiyi kötüyü öğretme, yol gösterme anneni babanın görevidir.
Bütün kabahati annede görüyorum.
valla ne akraba sallarım böyle bir durumda ne de koca...
kötükedihüso

bu devirde kimse kimseye güvenemiyor cocugunu
komsunun cocuguna nasil güvenilsin
bide 5 yasindaki cocuklar ne oynarki 14 yasindaki oglan hic normal degil
hadi sevmeye gelse 5 dk falan annesinin yaninda ona bise demem ama
bence hic normal degil

erkek anneleri belli ediyo kendini
kro sus kırdırtma kafanı
kızın olsa böyle konuşmazdın, o cocugun 7 sülalesine sayardın :mymeka:
bilmem mi ben seni :icecream:

Eğer kız doğru söylüyorsa, delikanlı neye benzediğini merak etmiş işte? Bugün onu merak eden yarın başka şey nasıl yapılıyor diye de merak edebilir..

Yoksa kızlarda pipi olmayacağını bilmemesi imkansız değil mi? Hele ki internet çağında, 13 yaşındaki bir oğlanın herşeyden haberi vardır artık..

Kız çocuğu da uyduruyor gibi gelmedi bana ama bilemem tabii.

Olay annelerde bitiyor..

Ben 5 yaşındaki kızımı, çok çoook çookkk mecbur kalmazsam 13 yaşındaki komşumun oğluyla yalnız bırakmam..Gözümün önünde oynatsın ona tamam madem çocuk oynatmaktan hoşlanıyor delikanlı (?), ok..

Ama yalnız bırakmam, ne alaka ya?

aklım karıştı
acaba biz de oynatmasak mı çocukla :uhm:
ama çok güzel eğleniyorlar, yeğenim kıkır kıkır kahkahalar atıyor onun yanında
şimdi bu tuhaf bir durum mu :uhm:
gerçi hep göz önündeler...
peki o çocuk yeğenimi eğlendirmekten neden zevk alıyor, paylaşacak ne buluyor :uhm:

Eğer kız doğru söylüyorsa, delikanlı neye benzediğini merak etmiş işte? Bugün onu merak eden yarın başka şey nasıl yapılıyor diye de merak edebilir..

Yoksa kızlarda pipi olmayacağını bilmemesi imkansız değil mi? Hele ki internet çağında, 13 yaşındaki bir oğlanın herşeyden haberi vard artık..

Kız çocuğu da uyduruyor gibi gelmedi bana ama bilemem tabii.

Olay annelerde bitiyor..

Ben 5 yaşındaki kızımı, çok çoook çookkk mecbur kalmazsam 13 yaşındaki komşumun oğluyla yalnız bırakmam..Gözümün önünde oynatsın ona tamam madem çocuk oynatmaktan hoşlanıyor delikanlı (?), ok..

Ama yalnız bırakmam, ne alaka ya?

denizim 13 yaşındaki delüüaaanlı, cocuk oynatmaktan hoşlanıyorsa benim kızım kobay olmamali
söylesin anasına dogurtsun bi tane
çok da umrumdaydı yane :icecream:

kro sus kırdırtma kafanı

Yok be güzelim....benim oglumda olsa aynisi gecelerlidir..

14 yasindaki bir teenager ile 5 yasindaki bir cocugun Abla kardes Abi kardes disinda paylasimi olamaz...ister kiz olsun ister erkek...bu kadar...:kahve:

Iki tarafin Annesinde kabahat.....Oglum ne isin var senin orda diyen ve Kizim seninle oynamak istmiyor, sen onun akrani degilsin diyen birer Anne olmaliydi....bu tür seyler yasanmazdi o zaman...:kahve:

bence oynamazda ,ailede oynatmamalı,,benimde komşumun torunları var biri kız 7 yaşında oğlan 15 yaşında ,annaanlerinde kalıyorlar okul tatil diye,,daha dün ordadım ,2 çocuk diğer odada kapı kapalı içerdeler,gerçi sürekli öyleler ,
epey sonra kız annane burak abimle biz öpüştük ,hemde çıplak film çektik
komşum nasıl oldu bilemessiniz, ben böyle olcağını her zaman tahmin ediyordum ama söylenmiyor işte yanlış anlaşılır diye,ne zaman gitsem 2 çocuk odada kapalı kapılar oynuyorlar,
çocuk dediğimde 15 yaşında iri yarı adam gibi,teyze çocukları bunlar

denizim 13 yaşındaki delüüaaanlı, cocuk oynatmaktan hoşlanıyorsa benim kızım kobay olmamali
söylesin anasına dogurtsun bi tane
çok da umrumdaydı yane :icecream:

Ya şimdi şöyle bir durum var..

Bu erkek evlat, her zaman yani sık sık eve gelip kızla oynamak mı istiyor? Eğer öyleyse bence kız kesinlikle doğru söylüyor..Gelip gidip birşeyleri inceleme merak etme durumu var demek ki delikanlıda..

Böyle birşey dikkatlerini çektiyse ortada anormal bir durum var demektir kimse kusurabakmasın..

13 yaşındaki bir oğlan, 5 yaşındaki bir kızla evcilik mi oynuyor ne alaka?

Ama çok nadirlik bir durumda yalnız oynamak (!) zorunda kaldılarsa, tamam olabilir hadi diyelim..

Ama senin pipine bakayım demekle aslında neye benzdeğini görmek istediği de kesin..Öyle dediyse gerçektn tabi..

Bu arada ben çocuğa sapık damgasını da vurmuyorum yine de , yani ne bileyim?

Yok anam bence normal degil, sevebilir kardes gib, ama neymis pipisini merak etmis, olmaz oyle sey, bizim teyzemin oglu da azucuk sapikti kucukken simdi 13 yasinda vallaha her halti biliyorlar sipalar, ben hic birakmam o oglani da evime sokmam, ne demek oynayamazlar mi, oynayamazlar tabiki de yahu .

Vallaha kro can bende 14 yasindaki oglunu 3 yasindaki bir cocukla oynamaya gönderen annenin aklindan süphe ederim, hic kusura bakma...

Benim 14 yasindaki bir oglum veya kizim bebek sayilan bir cocukla oynamaya gitmek istese ben "Kizim Oglum nereye? O senin akraninmida gidip onunla oynamak istiyorsun" derim...

Ayrica Pipin varmi? Acda göreyim gibi cümleler yeterince ispatdir bence..dedigim gibi 3-5 yasindaki bir cocugun yalan söyleme ihtimali 13-14 yasindakine nazaran cok daha düsüktür.....:kahve:

Seninde oglun sana Anne bu abi bana böyle dedi dese, oglunun kolundan tuttugun gibi komsuna cikar ve kiyameti koparacagindan eminim....:delphin:
gülsümüm diyorumya ben bu duruma zemin yaratmam.
çocuğumu yalnız bırakmam.
bırakıyorsam gidipte sen benim çocuğuma ne yaptın diyemem.
diğer annede itiraz ederse kimsenin eline bişey geçmez.
çözüm basit...
ben çocuğumu bırak büyük çocukla yalnız bırakmak,iki dakka sokağa inmek istese bile başkasıyla göndermiyorum.
umarım anlamışsındırÇok üzgünüm çoook

kro sus kırdırtma kafanı

bunun erkek annesi olmakla ilgisi yok mankafa:mymeka:
anne olmadığın için çocuklar arasında ayrım olabileceğini düşünüyor olabilirsinCADIARZU
ama ortada ıspatı olmayan bişey varsa,kimsede kusura bakmasın,evladıma o lekeyi sürdürmem.
herkesin çocuğu kendine kıymetli.
5 yaşındaki çocuk doğru söylüyorda olabilir,uyduruyorda olabilir.
çocuğunu 14 yaşındaki çocukla yalnız bırakan annenin gidip kimsenin başına apartman yıkmaya hakkı yoktur.
dikkat edecek,ya izin vermeyecek yada gelme diyemiyorsa gözünün önünden ayırmayacak.bu kadar basit.

bence oynamazda ,ailede oynatmamalı,,benimde komşumun torunları var biri kız 7 yaşında oğlan 15 yaşında ,annaanlerinde kalıyorlar okul tatil diye,,daha dün ordadım ,2 çocuk diğer odada kapı kapalı içerdeler,gerçi sürekli öyleler ,
komşum nasıl oldu bilemessiniz, ben böyle olcağını her zaman tahmin ediyordum ama söylenmiyor işte yanlış anlaşılır diye,ne zaman gitsem 2 çocuk odada kapalı kapılar oynuyorlar,

çok kötü . . Allah korusun. .
çıplak film çektik ne demek.
düşünmek bile istemiyorum. birde teyze çocukları..
..neden kapı kapanır ki. o kapı daima açık olmalı. işte büyüklerdede kabahat. aneanne nin buna meydan vermemesi gerekiyor. ama birde çocuğun yapısında olmalı bu. çocuk sapık işte..
yani anneanne 5 dakikalığına markete kadar gitsede olacak demek. ..
...

Bana biseyler oluyorrrrrrr :olmaz::1shok::1shok:​

Eee bunlar aşmışlar Güneş Hanımcım..

15 yaşındaki koca kazık, teyzesinin kızıyla öpüşüyorsa ailesine söylemek lazım kesinlikle..

Back