valla arkadaşlar benimde oğlum var.komşumun oğlu onunla gayet güzel oynar.oğlum 3,komşumun oğlu 14 yaşında.
ata binerler,resim yaparlar falan.ama gözümün önünde yaparlar.
asla yalnız bırakmam.
benim oğlum büyüdüğünde bir başka kadın gelse ve oğlun 5 yaşındaki kızımı taciz etti dese,ıspatla derim.çocuğum öyle söyledi dese,ben kendi çocuğuma inanıyorum derim.
cazgırlık yapıp oğlumun adını çıkarmaya kalksa saçlarından tutar sürüklerim
gelip burda cazgırlık yapacağına,çocuğunu yalnız bırakmasaydın.öyle kolaymı yüzde yüz emin olmadan genç delikanlının adını çıkarmak.benneyaptımki
ömür boyu o çocukla gidecek bir lekedir bu.herkesin çocuğu kendine kıymetli.
burda yapılması gereken kadının kızını bir daha kimseyle yalnız bırakmaması.
apartmana gidip olay çıkarması çözüm değil.
Eğer kız doğru söylüyorsa, delikanlı neye benzediğini merak etmiş işte? Bugün onu merak eden yarın başka şey nasıl yapılıyor diye de merak edebilir..
Yoksa kızlarda pipi olmayacağını bilmemesi imkansız değil mi? Hele ki internet çağında, 13 yaşındaki bir oğlanın herşeyden haberi vard artık..
Kız çocuğu da uyduruyor gibi gelmedi bana ama bilemem tabii.
Olay annelerde bitiyor..
Ben 5 yaşındaki kızımı, çok çoook çookkk mecbur kalmazsam 13 yaşındaki komşumun oğluyla yalnız bırakmam..Gözümün önünde oynatsın ona tamam madem çocuk oynatmaktan hoşlanıyor delikanlı (?), ok..
Ama yalnız bırakmam, ne alaka ya?
erkek anneleri belli ediyo kendini
kro sus kırdırtma kafanı
kızın olsa böyle konuşmazdın, o cocugun 7 sülalesine sayardın :mymeka:
bilmem mi ben seni :icecream:
denizim 13 yaşındaki delüüaaanlı, cocuk oynatmaktan hoşlanıyorsa benim kızım kobay olmamali
söylesin anasına dogurtsun bi tane
çok da umrumdaydı yane :icecream:
gülsümüm diyorumya ben bu duruma zemin yaratmam.Vallaha kro can bende 14 yasindaki oglunu 3 yasindaki bir cocukla oynamaya gönderen annenin aklindan süphe ederim, hic kusura bakma...
Benim 14 yasindaki bir oglum veya kizim bebek sayilan bir cocukla oynamaya gitmek istese ben "Kizim Oglum nereye? O senin akraninmida gidip onunla oynamak istiyorsun" derim...
Ayrica Pipin varmi? Acda göreyim gibi cümleler yeterince ispatdir bence..dedigim gibi 3-5 yasindaki bir cocugun yalan söyleme ihtimali 13-14 yasindakine nazaran cok daha düsüktür.....
Seninde oglun sana Anne bu abi bana böyle dedi dese, oglunun kolundan tuttugun gibi komsuna cikar ve kiyameti koparacagindan eminim....
erkek anneleri belli ediyo kendini
kro sus kırdırtma kafanı
kızın olsa böyle konuşmazdın, o cocugun 7 sülalesine sayardın :mymeka:
bilmem mi ben seni :icecream:
bence oynamazda ,ailede oynatmamalı,,benimde komşumun torunları var biri kız 7 yaşında oğlan 15 yaşında ,annaanlerinde kalıyorlar okul tatil diye,,daha dün ordadım ,2 çocuk diğer odada kapı kapalı içerdeler,gerçi sürekli öyleler ,
epey sonra kız annane burak abimle biz öpüştük ,hemde çıplak film çektik
komşum nasıl oldu bilemessiniz, ben böyle olcağını her zaman tahmin ediyordum ama söylenmiyor işte yanlış anlaşılır diye,ne zaman gitsem 2 çocuk odada kapalı kapılar oynuyorlar,
çocuk dediğimde 15 yaşında iri yarı adam gibi,teyze çocukları bunlar
bence oynamazda ,ailede oynatmamalı,,benimde komşumun torunları var biri kız 7 yaşında oğlan 15 yaşında ,annaanlerinde kalıyorlar okul tatil diye,,daha dün ordadım ,2 çocuk diğer odada kapı kapalı içerdeler,gerçi sürekli öyleler ,
komşum nasıl oldu bilemessiniz, ben böyle olcağını her zaman tahmin ediyordum ama söylenmiyor işte yanlış anlaşılır diye,ne zaman gitsem 2 çocuk odada kapalı kapılar oynuyorlar,
Bana biseyler oluyorrrrrrrlmaz::1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?