E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardalina
-
bir_bulut_olsam canım sağol cevabın için. Senin o kunun biliyorum. Hatta benzerini biz yaşamıştık allahtan taşındılarda rahatladık.
Bunlar nasıl bir aile biliyor musun. Hepsi birbirine çok bağlı. çocuklarını üniversitede okutuyorlar ve hemen yanlarına alıyorlar. Hepsinde bastırılmışlık var. Hepsi bir keseye bakıyor neredeyse.
Benim eşimle bira içmemi acayip kınarlar ama sohbetlerini normal görürler.
Daha öncede dedim ya dilerim bu ilk ve son olur.
bir_bulut_olsam canım sağol cevabın için. senin o konunu biliyorum. hatta benzerini biz yaşamıştık allahtan taşındılar da rahatladık.
bunlar nasıl bir aile biliyor musun. hepsi birbirine çok bağlı. çocuklarını üniversitede okutuyorlar ve hemen yanlarına alıyorlar. hepsinde bastırılmışlık var. hepsi bir keseye bakıyor neredeyse.
benim eşimle bira içmemi acayip kınarlar ama sohbetlerini normal görürler.
daha öncede dedim ya dilerim bu ilk ve son olur.
kızıyla konuşmuş mu.o çocuk 14 yaşında. bir cinsel taciz olmuş mu arkadaşınızın kızına... bundan emin mi....bir arkadaşım var. oturduğu apartman eşinin ailesinin apartmanı. tüm herkes akraba yani. arkadaşım da istenmeyen gelin, eşi ise ailesine düşkün.
arkadaşımın kızı var 5 yaşında. diğer apartman sakinlerinden birinin oğlu var 13 yada 14 yaşında. (orta 3`e geçmiş.) geçen gün arkadaşımın kızıyla oynamaya gelmiş. ( sürekli gelir) o akşam arkadaşım kızıyla sohbet ederken kızı bugün x geldi ya, bana pipimi sordu demiş. ben de benim yok dedim o da aç bakayım demiş. ben de açtım demiş. arkadaşım şokta hala. ne yapacağını şaşırmış durumda.o apartmandakiler o kadar garip ki sürekli belden aşağı sohbet ediyorlar, kendilerini çevrelerinden üst mertebeğe oturtmuşlar, kendilerinden başka insanları küçümsüyorlar. arkadaşım bunu dile getirse herkes o 13 yaşında ki çocuğa inanır. arkadaşım kaç kez dile getirdi o yaşta ki çocuk neden oynasın ki benim kızımla diye bu bile kavga nedeni oldu.
o çocuk da ya çevresinde ki sohbetlerden normal sanıyor ya da yaşı gereği merak ediyor.
arkadaşım bugün anlattı bu olanları. inanın hala çok şaşkınım, kafam karıştı.
sizinle paylaşmak istedim.
ve size soruyorum sizce de normal mi 13 yaşındaki bir erkek çocuğun 5 yaşındaki bir kızla oynamak istemesi?
o akşam arkadaşım kızıyla sohbet ederken kızı bugün x geldi ya, bana pipimi sordu demiş. ben de benim yok dedim o da aç bakayım demiş. ben de açtım demiş. arkadaşım şokta hala. ne yapacağını şaşırmış durumda
5yaşındaki kız çocuğunun bu derece senaryo yazabileceğine inanmam mümkün değil..
evet ben o apartmanı yıkarrdım. hemde nasıl yıkardım. kimsede durduramazdı beni...
o akşam arkadaşım kızıyla sohbet ederken kızı bugün x geldi ya, bana pipimi sordu demiş. ben de benim yok dedim o da aç bakayım demiş. ben de açtım demiş. arkadaşım şokta hala. ne yapacağını şaşırmış durumda
5yaşındaki kız çocuğunun bu derece senaryo yazabileceğine inanmam mümkün değil..
evet ben o apartmanı yıkarrdım. hemde nasıl yıkardım. kimsede durduramazdı beni...
ben de sizdenim bacular :umursamaz:Aynen hayatim...aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?