13 yaşındaki erkek 5 yaşındaki kızla oynar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kardalina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi bu ihtimali düşünüyorum da olabilirmi diye. yani arkadaşımın uydurması, keşke olsa.
böyle bir şey yapmaz hatta buna gerek bile duymaz.
ama çocuk gelişimi konusunda bazı yanlışlıkları var, ben şöyle olsa yada şöyle desen dediğimde çocuğun olmadığı için böyle diyorsun cevabını alırım. ama kızını yalnız bırakma konusunda çok katıdır. bu 5 yılda sadece annesine emanet eder. ablasına bile etmez.

hey allahım ne tuhaf insanlar var...
nasıl bir baba modeli bu
senin kabahatin diyor
sanki bahsedilen çocuğun şımartılması, bi yaramazlığı veya önemsiz birşey
anlayamadım doğrusu, şaşırdım kaldım
nerdeyse akrabalar arasında lafı mı olur diyecek klava:

Bence psikolog babaya lazim, ne demek senin sucun? suclu olan baba o zaman cenebazn dedigi gibi de akrabalar arasinda bi sey olmaz derse bide tovbe tovbe, babanin kafasinda da var sanirim, Ya ben yikarim vallaha ortaligi, anneme de sordum bunu, normal degil dio, olmaz oyle sey falan, olmaz tabi ya keserim lennnnnnnnnnnnnnn

böyle babaları duydukça beni sıkan koruyan kollayan babama sürekli tepki gösteriyorum diye üzülüyorum ya meğer ne kadar mükemmel bir babam varmış . :kedi:

dün eşimin işlerinden dolayı bu konuyu konuşamamıştık. az önce konuştuk. eşimin ilk tepkisi şaşırmadım oldu. hatta ben dün sen de olmayınca kk yazdım dedim. eşim de offf anlatamazsın ki onları dedi.
uzun uzun konuştuk. biz ne yapsak ne desek bu arkadaşımı ikna ikna edemeyiz. karar verdik. ailesine arayacağız. yada ailesinin yanına gitmesini sağlayacağız. ailesi arkadaşımı kendine getirir. ama ailesini arayacağım diye önce arkadaşıma bahsedeceğim. eğer bana anlatılan şey hikaye ise bu ortaya çıkar. değilse zaten ailesine gider yada kendisi anlatır. ailesi de böyle sessiz kalmaz. bunu çok iyi biliyorum.
eşimde çocuğu araştıracak. tanıyan birilerini biliyorum diyor. ona göre bir çözüm bulmaya çalışacağız.
yorumlarınızı tekrar tekrar okudum. dünden beri bu konudan başka bişey düşünemiyorum. mantığım bile gitti sanki. eşime olayı anlatırken eşim iyi değilsin dedi. dudaklarım ve ellerim titriyormuş bunun bile farkında değilim.

corummlucadi eşim o adama bir kaç yıl önce senin bir uzmandan destek alman lazım demişti. çok ciddi bir şekilde. çünkü çok rahatsız edici konuşmalar olmuştu. o da dedi ki asıl sizin ihtiyacınız var karıma da diyorum senin de var diye ama inanmıyor dedi. yani nasıl anlatayım bilemiyorum ki, bunlar paralarının, diplomalarının arkasına saklanmış karaktersiz insanlar. arkadaşımı da kendilerine benzetmeye başladılar. artık böyle düşünüyorum.

Allah islah eylesin, akil fikir versin, bence cok iyi olur kizin babasi gitse cok iyi olur, cunku adam bozuk konusuyor, ve o cocuk icin cok uzuluyorum yazik cok yazik !!!
:1closedeyes:

benim kardeşim 10 yaşındayken çocuk nasıl oluyor biliyordu ve suan 14 yaşında kesinlikle üstünde durulması gereken bir konu o erkek çocuk asla o eve alınmamalılmaz:

ya çok tutarsızlıklar var.iki dakka tuvalete gittide hangi ara bu çocuk kızı taciz etti.
hadi etti diyelim.bu kadar hassas bir annenin tuvalette kalma süresini 2 dakkadan hesaplarsak,sadece kızın yeniden çamaşırını giyinmesi en az 5 dakka sürer.sonra anne geldiğinde o heyecan ve panikle kızın hemen söylemesi lazım.aklı kesmiştemi susmuş.
bence arkadaşınız o çocuğun evden alini ayağını çekmesi,hatta belki bu vezileyle o apartmandan taşınmak için diğer çocuğa iftira atıyor.
apartmanda kızımız tehlikede,sapık var diyerek eşini taşınmak için ikna etmeye çalışıyor.
yoksa bu kadar hassas olan bir anne ve kızının taciz edildiğini bile bile bu duruma göz yuman baba....garip bi ikili

kronik ben de artık ne düşüneceğimi bilemedim. tutarsızlıkların farkındayım. hatta eşime de söyledim dün ik kere tuvalette gittim dedi, bugün bir kez dedi. bugün uzun süreden beri eve almıyordum dedi ama dün bana son zamanlarda sürekli bende dedi. kavgalardan bıktım ben de kabul ediyorum dedi. bunları sakin kafayla düşündüğümde daha net görüyorum. ya arkadaşım ihmal ettim demekten korktu. çünkü o zaman tepkim çok kötü olur diye. yada psikolojisi bozuldu. iki günden beri kafam çok karıştı.
eşi ve eşinin ailesi gerçekten çok tutarsız insanlar. namuslu geçinirler ama ulu orta yerde herkesin içinde çok ahlaksız konuşurlar. çocukların yanında bile böyleler. bu nedenle sadece arkadaşımla görüşürüm. eşli görüşmeyi bir kaç yıl önce kestik. hatta baya kişi görüşmeyi kesti. bu hareketlerinden dolayı eşim şaşırmadım diyor zaten. kocası ise kendi hatalarını bile arkadaşımın üstüne yıkar sürekli. onun için bu kısa yol. ben olsam bu evliliği daha önceden bitirmiştim.

tüm yazan arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. dün bu olayı duyduğumda çok kötü oldum. birileriyle konuşmam lazım dedim ama bu öyle herkese anlatılacak bir şey değil. bu nedenle burda paylaştım.anlatmak çok zordu hatta pek beceremedim de. ama en azından ben biraz daha arkadaşım açısından duygusal bakerken yorumlarınızla mantığım devreye girmeye anca başladı. kızı çok seviyorum. dünya tatlısı bir şey. ve her gözümü kapattığımda onu görüyorum.

konu sahibinin isteği üzerine,
yorumlara kapatılmıştır...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…