• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşındaki erkek 5 yaşındaki kızla oynar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kardalina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir_bulut_olsam canım sağol cevabın için. Senin o kunun biliyorum. Hatta benzerini biz yaşamıştık allahtan taşındılarda rahatladık.
Bunlar nasıl bir aile biliyor musun. Hepsi birbirine çok bağlı. çocuklarını üniversitede okutuyorlar ve hemen yanlarına alıyorlar. Hepsinde bastırılmışlık var. Hepsi bir keseye bakıyor neredeyse.
Benim eşimle bira içmemi acayip kınarlar ama sohbetlerini normal görürler.
Daha öncede dedim ya dilerim bu ilk ve son olur.

izmirde nerdesiniz canım..

bir_bulut_olsam canım sağol cevabın için. senin o konunu biliyorum. hatta benzerini biz yaşamıştık allahtan taşındılar da rahatladık.
bunlar nasıl bir aile biliyor musun. hepsi birbirine çok bağlı. çocuklarını üniversitede okutuyorlar ve hemen yanlarına alıyorlar. hepsinde bastırılmışlık var. hepsi bir keseye bakıyor neredeyse.
benim eşimle bira içmemi acayip kınarlar ama sohbetlerini normal görürler.
daha öncede dedim ya dilerim bu ilk ve son olur.

gercekten cok acayip canım ya.hem belden asagı muhabbet konusuluyor hem aileler birbirine baglı hemde bastırılmıslık var..eşinle bira içmeni kınayacaklarına önce kendilerine bi baksınlar.tencere dibin kara,seninki benden kara hesabı valla sok oldum

ayy canım allah korusun yaa benim oturduğum mahallede böyle bi olay olmuştu çok yakın komşularımızdı ikiside üstelik babaları polisti çocuk 14 falandı sanırım kızda en fazla 4 yada 5 di tam hatırlayamasamda kız evde uyuyormuş heralde anneside üst komşuda mı yalan olmasın o komşunun çocuğuda gelmiş kızın yanına sonra kızın annesi gelmiş eve çocuk perişan haldeymiş artık ne yaptısa alçak kızcağıza ama kıza zarar vermemiş sanırım ama üstünde ıslaklık varmış artık neyse sonra mahkemelik falan oldular sonra mahallede kimse istemedi onları burdan sürdürüldüler. çok kötü yaa allah kimsenin başına vermesin.

bir_bulut_olsam haklısın. aynen dediğin gibi.

reflex bizde olanları duya duya pronaya olduk.
en büyük korkum çocukların zarar görmesi.
allahtan arkadaşımın kızıyla arası çok iyi. arkadaş gibi görüyor annesini. yaşadığı herşeyi anlatıyor. yoksa nasıl haberdar olurduk bu durumdan.

bir arkadaşım var. oturduğu apartman eşinin ailesinin apartmanı. tüm herkes akraba yani. arkadaşım da istenmeyen gelin, eşi ise ailesine düşkün.
arkadaşımın kızı var 5 yaşında. diğer apartman sakinlerinden birinin oğlu var 13 yada 14 yaşında. (orta 3`e geçmiş.) geçen gün arkadaşımın kızıyla oynamaya gelmiş. ( sürekli gelir) o akşam arkadaşım kızıyla sohbet ederken kızı bugün x geldi ya, bana pipimi sordu demiş. ben de benim yok dedim o da aç bakayım demiş. ben de açtım demiş. arkadaşım şokta hala. ne yapacağını şaşırmış durumda.o apartmandakiler o kadar garip ki sürekli belden aşağı sohbet ediyorlar, kendilerini çevrelerinden üst mertebeğe oturtmuşlar, kendilerinden başka insanları küçümsüyorlar. arkadaşım bunu dile getirse herkes o 13 yaşında ki çocuğa inanır. arkadaşım kaç kez dile getirdi o yaşta ki çocuk neden oynasın ki benim kızımla diye bu bile kavga nedeni oldu.
o çocuk da ya çevresinde ki sohbetlerden normal sanıyor ya da yaşı gereği merak ediyor.
arkadaşım bugün anlattı bu olanları. inanın hala çok şaşkınım, kafam karıştı.
sizinle paylaşmak istedim.
ve size soruyorum sizce de normal mi 13 yaşındaki bir erkek çocuğun 5 yaşındaki bir kızla oynamak istemesi?
kızıyla konuşmuş mu.o çocuk 14 yaşında. bir cinsel taciz olmuş mu arkadaşınızın kızına... bundan emin mi....
valla ben o apartmanı yıkarım. kimseye söyleyemezmişte.yok öyle şey...
herkes o 14 yaşındaki çocuğa inanırmış. başlatmasınlar o apartmandakilere. yaşı gereği merak etmek ne demek. 14 yaşında bu. nerede ne olacağını hepimiz kadar bilir. sapık işte. var ya o apartman yere inmişti ben olsaydım.
o çocuğuda benzetirdim.
bu sadece arkadaşınızın çocuğuna olmaz başka bir çocuğa da olur..
. bunu durdurmak gerek. başka kız çocuğuna daha da ileri gidebilir bu oğlan.
o zaman arkadaşınız vicdan azabı duymaz mı. keşke söyleseydim diye.
bunu kapamak,aparmanda ona inanırlar diye hasır altı etmek, çok yanlış.
en çok arkadaşınızın susmasına kızdım.
kızı söylediği an ,o çocuğun ailesinde almalıydı kendini.

Canım bence bu hiç normal değil.13 yaşındaki bir çocuk ergenlik dönemine giriyor yada girmiş olmalı.Yani tam bu tarz şeyleri merak dönemi.Bence arkadaşınız kızını evden çıkarmasın çıkartırsada yanında bulunsun.Yada o çocuktan uzak durmasını anlatsın onun anlayabileceği bir dilde...

13-14 yaşındaki çocuk kimde ne olduğunu gayeettt iyi bilir kaldıki 5 yaşındaki çocuk bile ne olup olmadığını kestirebiliyorsa, iyiniyet aramıyorum ben açıkçası ya saf tam mongol o velet yada niyeti pekte iç açıcı değil.

e yuh artık
insanlar nasıl bu kadar saf oluyor anlamıyorum
sen 5 yaşındaki kızını 13 yaşındaki velede teslim edersen pipi de sorar kuku da sorar parmak da atar
töbe yarabbim bu nasıl iştir yaaa!

ay yarabbim şok oldum allahım evlatlarımızı kötülükten koru yarabbim
okuyunca tüylerim diken diken oldu ne günlere kaldık ya inanamıyorum
değerli arkadaşınız susmasın feryadı koparsın canım
okypete'nin dediği gibi ben o apt olsaydım kıyamet kopmuştu vallah eş meş de dinlemem ben ne bu ya böyle sapıklar yüzünden çocuguma zarar geleceğine uzaklaşırım yani
arkadaşınız o çocuğun annesiyle konuşmamışmı
üzüçü olay vallah
benim 11 yaşında ve 5,5 yaşında oğlanlarım var
o 14 yaşındaki çocuğun bilemediğini biliyorlar bence o çocugun ruhunda sapıklık var uzak tutsun arkadaşın
bence arkadaşın o apartmandaki hiç biriyle görüşmesin başlarım eş akrabalarından bana zararı varsa uzak dururum kendim hallederim
eşimlede ne pahasına kavgam olursada olsun umrumda değil
çocuklarım önde gelir kötükedihüso

Kizin anneside bir garip!

Bana bak lan essek sipasi, utanmiyormusun sen buraya gelip benim 5 yasindaki kizimla oynamaya? O daha bebek sayilir, hadi anca gidersin deyip ne diye def etmiyorki o cocugu?:kahve:

Yok vallaha ben olsam o cocugu evime sokmazdim....ailesinide onuda rezil ederdim.

bu çok yönlü cevap verilebilecek bir soru.
bu çocuk sapık olabilirde olmayabilirde.
14 yaşında bir çocuk 5 yaşında bir çocukla oynarmı?
oynayabilir.,
15 yaşında bir kız çocuğuda 5 yaşında bir erkek çocukla oynayabilir.
bu tamamen çocukları sevmekle alakalı bir durumda olabilir yani.
hemen sapık demek bana yargısız infaz gibi geliyor.
5 yaşındaki çocuğun hayal gücüde geniş olur.yanında bir kaç kere tacizden falanda bahsedilmişse yaratacağı senaryoların haddi hesabı olmaz.
benim oğlum bile bana kızdığı zaman gözümün önünde babasına annem bana vurdu diyor.bilmeyen biri hakikaten vurduğumu düşünebilir.
halbuki alakası yok.
14 yaşında bir delikanlıya bu ithamda bulunmadan,apartmanı falan başına yıkmadan önce iyi düşünmek gerekir.
siz nasıl 5 yaşındaki çocuğunuza inanıyorsanız,karşı tarafta 14yaşındaki oğluna inanacaktır.
madem bu kadar hassassınız çocuğunuzu yalnız bırakmayacaksınız o zaman.
yanından ayrılmayacaksınız.
gerekirse uzaktan takip edeceksiniz.
korkulu rüya görüp,insanları zan altında bırakmaktansa uyanık kalacaksınız.

Son düzenleme:
14 yaşındaki bir erkek 5 yaşındaki bir kız çocuğuyla oynar...
neden oynamasın :sm_confused:
benim de yeğenim var 5 yaşına girmek üzere, komşunun oğlu da o yaşlarda
çok da güzel oynuyorlar...
ama tabii ki komşunun oğlu abi gibi oynatıyor onu...

ama sorulması gereken soru oynar mı değil !!!!!
bu hareketleri yapması normal mi ???

bence hiç normal değil, malesef belden aşağı muhabbetlerle
seviyesiz espirilerle
çocukları bu yaşta sapık haline aileler getiriyor :oklava:

şu an arkadaşınızın yapması gereken bir daha o çocukla kızını kesinlikle görüştürmemek
ve kızına bazı şeylerin ayıp veya yanlış olduğunu öğretmek...
kendi hayat tarzlarına göre nasıl öğretirlerse öğretsinler
ister yanlış olarak, ister ayıp olarak, ama öğretsinler, kız öğrenecek yaşta...

o akşam arkadaşım kızıyla sohbet ederken kızı bugün x geldi ya, bana pipimi sordu demiş. ben de benim yok dedim o da aç bakayım demiş. ben de açtım demiş. arkadaşım şokta hala. ne yapacağını şaşırmış durumda
5yaşındaki kız çocuğunun bu derece senaryo yazabileceğine inanmam mümkün değil..
evet ben o apartmanı yıkarrdım. hemde nasıl yıkardım. kimsede durduramazdı beni...

Vallaha 13-14 yasindaki bir teenager 5 yasindaki cocukla oynamaz.....:kahve:

Haa sever tabiki, bir abi bir abla gibi, ama özellikle gelip bir yasiti gibi onunla oynamak istemez kanimca...ne gibi bir paylasimi olabilirki ikisinin? O yastaki bir erkek cocugu özellikle cok daha farkli seylerle ilgilenir...:kahve:

Ayrica sen pipin varmi? Acta göreyim o zaman derse, bunun hicte yanlis anlasilacak bir seyi yok! 13 yasindaki bir cocuk yalan söyler ama 5 yasindakinin söyleme ihtimali cok daha düsük...

Lakin burda yine en büyük kabahat annede....cocugum sen benim kizimin akrani degilsinki, ne diye hergün gelip oynamak istiyorsun kizimla demesi ve cocugu evine sokmamasi gerek...:olmaz:

o akşam arkadaşım kızıyla sohbet ederken kızı bugün x geldi ya, bana pipimi sordu demiş. ben de benim yok dedim o da aç bakayım demiş. ben de açtım demiş. arkadaşım şokta hala. ne yapacağını şaşırmış durumda
5yaşındaki kız çocuğunun bu derece senaryo yazabileceğine inanmam mümkün değil..
evet ben o apartmanı yıkarrdım. hemde nasıl yıkardım. kimsede durduramazdı beni...

Aynen hayatim...aynen:kahve:

Aynen hayatim...aynen:kahve:
ben de sizdenim bacular :umursamaz:
hatta gider o 14 yaşındaki cocugun pipisini keser, apartmanda cazgırlık yapicak olan karıların eline veririm itinayla :smiley-cool:

bir gün o bahsettiğim
yeğenimle abi gibi oynayan, yeğenimi eğlendiren komşusu
böyle bir şey yaparsa ben de o çocuğun arkasında duran bütün apartmanı yıkarım...
yıkmazsam ilerde o çocuklardan oluşan topluluk bizi yıkar geçer

valla arkadaşlar benimde oğlum var.komşumun oğlu onunla gayet güzel oynar.oğlum 3,komşumun oğlu 14 yaşında.
ata binerler,resim yaparlar falan.ama gözümün önünde yaparlar.
asla yalnız bırakmam.
benim oğlum büyüdüğünde bir başka kadın gelse ve oğlun 5 yaşındaki kızımı taciz etti dese,ıspatla derim.çocuğum öyle söyledi dese,ben kendi çocuğuma inanıyorum derim.
cazgırlık yapıp oğlumun adını çıkarmaya kalksa saçlarından tutar sürüklerim:delphin:
gelip burda cazgırlık yapacağına,çocuğunu yalnız bırakmasaydın.öyle kolaymı yüzde yüz emin olmadan genç delikanlının adını çıkarmak.benneyaptımki
ömür boyu o çocukla gidecek bir lekedir bu.herkesin çocuğu kendine kıymetli.
burda yapılması gereken kadının kızını bir daha kimseyle yalnız bırakmaması.
apartmana gidip olay çıkarması çözüm değil.

bu tip durumda anneyi hatalı görürüm...böyle bir ortamda, sapıklık diz boyu olmuşken herkes kendi çocuğuna sahip çıkacak...
13 yaşında erkek çocuğu 5 yaşındaki kızı, çocuk olarak sevebilir...ama oynayabileceklerini hele de sık sık oynayabileceklerini düşünmüyorum...he bir ortamda karşılaşırlar ikisi vardır sadece oynarlar...ama o yaşlarda iki çocuğun uyumu zordur...hele cinsiyetler de farklıyken...
ben annenin nasıl çaresiz olabileceğini anlamıyorum...çocuğu eve sokmayacak bu kadar basit...yok apartmanmış da yok pis konuşan tiplermiş de...vız gelir onlar bana...eşinin karakteri bile kimin umurunda...kızımı korumak önce benim görevimdir...hele de daha kontrolün benim elimde olduğu bir dönem ve yaştayken...bu yaşta yaşayabileceği de büyük oranda benim hatam ihmalimdir...çocuğu kapının içine sokmayacak...bitti...

Back