82,2-80,7=1,5
1,5*100=150
150/82,2=1,84
umarım doğru hesapladım çokmu üst üste mesaj attım ya napayım bugün sabah çok sevinçliyim
inşallah meliscim böyle giderse takımı bırakmayı düşünüyorumm ben bişey yapamıyorum boşuna yer kaplamak istemyorum çok canım sıkıldıı :1no2: :çok üzgünüm:
meliscim bakalım yarın tekrar tartılayım eğer şişkinlikse inşallah öyledir 1 hafta 1 kilo alacak bişey yemedim :1no2:
günaydın arkadaşlar
bugün benimde moralim bozuk
bu hafta herşeye çok dikkat ettim sporumu da yaptım sadece 500 gr vermişim
71.800-71.300=0.500
0.5*100=50
50/71.800=0.69
doğru mu bi kontrol et meliscim
ben bu şekilde nasıl devam edecem bilmiyorummirmirmirmir
biliosun geçen hafta da hiç kilo verememiştim
bu şekilde gidersem ay da 1 kilo verebilirim
meliscim bakalım yarın tekrar tartılayım eğer şişkinlikse inşallah öyledir 1 hafta 1 kilo alacak bişey yemedim :1no2:
biliyosunuz ben hamilelik öncesi kilo vermek istiyorum ve bi bebiş istiyom artık
bu kilolardan kurtulamak istediğim için hamileliği erteliyorum bu yüzden gramlarla değilde kilo kilo vermek istiyorum her hafta düzenli 1 kilo versem 3 ay da ideal kiloma kavuşurum
bebişe kavuşursun en kısa zamanda inşallah.
metebılizmanı hızlı tutarak yavaşlatmayarak spor destekli zayıflayabilirsin. Çok uzun zamanda aldığın kilolarsa biraz zor veriliyor ama veriliyor merak etme.
ben de elma, tarçınlı çay var ya onunla ödem atıyorum, çok iyi geliyor (ilaç kullanamıyorum, kızım için),
aklıma gelmişken şimdi gidip yapayım.
meliscim güzel dileklerin için teşekkür ederim
zaten moralimi bozan şeyde şu ki ben bu kiloları çok kısa bi zamanda aldım(10 günde 9 kilo ilaçlardan )ama 1 yıldır veremiyorum ve hamileliği hep kilo nedeniyle erteledim :çok üzgünüm:
çabul alına kilolar çabuk veriliyor bence, inan kilo vereceğine zaten bu olayın %50'sini çözüyor. Troidine falan baktırdın değil mi? Kortizon ilaçları bozmasın hormonlarını.
evet ya bende kızım küçükken hiçbir ilaç almamıştınm ağrı kesicide dahil ve benden sana arkadaş tavsiyesi ki eminim sende öyle düşünüyosundur benim kızım 22 ay anne sütü aldı keşke daha fazla verebilseydim şuan meyvesini topluyorum anne sütünün hastalıklarda okadar dirençli oluyor ki bu çok önemli ve zeka yönünden kıyaslama yaptığımızda kesinlikle arada ki farkı görebiliyorum elma ve tarçınlı çay demişsin onu kendin doğal yollarla mı hazırlıyosun yoksa sallamamı