Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah meliscim böyle giderse takımı bırakmayı düşünüyorumm ben bişey yapamıyorum boşuna yer kaplamak istemyorum çok canım sıkıldıı :1no2: :çok üzgünüm:

Canım istersen bir koç talep edelim Kallisteye ya da püsküüte yazıp, konusu geçmişti hatırlarsın, bir hafta da öyle deneyelim, bence sen biryerde yanlış yapıyorsun. Ama yanlışın yok ve kilo veremiyorsan belki hormonlarında (mesela triod) bir sıkıntı olabilir.

meliscim bakalım yarın tekrar tartılayım eğer şişkinlikse inşallah öyledir 1 hafta 1 kilo alacak bişey yemedim :1no2:

meliscim bakalım yarın tekrar tartılayım eğer şişkinlikse inşallah öyledir 1 hafta 1 kilo alacak bişey yemedim :1no2:

bence kesin öyledir.
Benim öyle oluyor çünkü biliyorum, sabah akşam bazen 2 kilo farkediyor. Çok su içiyorum o da şişiriyor, gece ve gün boyunca hafifliyorum.

bu arada 63 kiloyum, 100 gr.cık gitmiş.
Gördüğünüz gibi ben de gram gram veriyorum.
Ama ben karbonitratı kesemiyorum tamamen, sütümün kalitesi etkileniyor.

Nereus paylaşım alanını takip ediyormusun bilmiyorum ama seninkine benzer bir sorun ve püsküütün verdiği bir cevap var. Şöyle:

---Alıntı (Orijinalin yazarı jnaz)---
..ama bu hafta tempoyu artırmama rağmen kilo vermek yerine aldığımı gördüm
açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
ve karar aşamasındayım listelerde boşuna yer kapladığımı düşünüyorum ...
---Alıntı sonu---
Sana bir önerim var. Bugün başlayan etapta, bir hafta sürsince bir şey denemeni istiyorum, bakalım işe yarayacak mı?
* Akşam 19:00 ana öğün yemenin son saati olsun.
* 21:30 da bir bardak süt, yanında 2 tane kuru kayısı ye, bu son ara öğünün olsun.
* Her gün ya bir saat spor yap ya da yürü.
* İçtiğin su miktarına dikkat et, ya bir yana not al. Ya da 500 lük pet şişeleri 4 kere doldurup bitir. 2 lt. su iç yani özetle.
* Sabah kalkar kalkmaz mekik sınırın neyse, o sınırda mekiğini çek. Yataktan hoppala yere ve mekik.
Bunların hepsini birden uygularsan, Cuma günü bir şeyleri kutlayacağımza eminim.

Sen de bir dene istersen, işe yarayabilir.

günaydın arkadaşlar
bugün benimde moralim bozuk
bu hafta herşeye çok dikkat ettim sporumu da yaptım sadece 500 gr vermişim
71.800-71.300=0.500
0.5*100=50
50/71.800=0.69
doğru mu bi kontrol et meliscim
ben bu şekilde nasıl devam edecem bilmiyorummirmirmirmir
biliosun geçen hafta da hiç kilo verememiştim
bu şekilde gidersem ay da 1 kilo verebilirim

dosbacım günaydın, 500 gr. çok iyi niye canını sıkıyorsun ki. Önemli olan hızlı değil kalıcı kilo verebilmek. Hesabın doğru.
Paylaşım alanını okuyabilirsin, benzer sorunları olanlara püsküütün önerileri var.

canım ben eczaneden bi alaç aldım kırmızı bi kabı var 1.900 ytl falan ödem söktürüyor ben dün aldım istersen ondan al sürekli tuvalet ihtiyacın oluyor 1gece boyunca ama ertesi gün rahatlıyosun vallahi 3.gün önce kemerin ucu bli denk gelmiyordu bugün sabah ilk deliğe takabildim kendini şişkin hissettiğinde 1 tane al rahatlarsın arkadaşlar hepinize tavsiye ediyorum eğer benim gibi yoğun ödem problemi yaşıyosanız alın doktorda yazıyor ama gerek yok çok ucuz bişey çaylarla falan uğraşmaktan iyidir

ben de elma, tarçınlı çay var ya onunla ödem atıyorum, çok iyi geliyor (ilaç kullanamıyorum, kızım için),
aklıma gelmişken şimdi gidip yapayım.

biliyosunuz ben hamilelik öncesi kilo vermek istiyorum ve bi bebiş istiyom artık
bu kilolardan kurtulamak istediğim için hamileliği erteliyorum bu yüzden gramlarla değilde kilo kilo vermek istiyorum her hafta düzenli 1 kilo versem 3 ay da ideal kiloma kavuşurum

bebişe kavuşursun en kısa zamanda inşallah.
metebılizmanı hızlı tutarak yavaşlatmayarak spor destekli zayıflayabilirsin. Çok uzun zamanda aldığın kilolarsa biraz zor veriliyor ama veriliyor merak etme.

bebişe kavuşursun en kısa zamanda inşallah.
metebılizmanı hızlı tutarak yavaşlatmayarak spor destekli zayıflayabilirsin. Çok uzun zamanda aldığın kilolarsa biraz zor veriliyor ama veriliyor merak etme.

meliscim güzel dileklerin için teşekkür ederim
zaten moralimi bozan şeyde şu ki ben bu kiloları çok kısa bi zamanda aldım(10 günde 9 kilo ilaçlardan )ama 1 yıldır veremiyorum ve hamileliği hep kilo nedeniyle erteledim :çok üzgünüm:

ben de elma, tarçınlı çay var ya onunla ödem atıyorum, çok iyi geliyor (ilaç kullanamıyorum, kızım için),
aklıma gelmişken şimdi gidip yapayım.

evet ya bende kızım küçükken hiçbir ilaç almamıştınm ağrı kesicide dahil ve benden sana arkadaş tavsiyesi ki eminim sende öyle düşünüyosundur benim kızım 22 ay anne sütü aldı keşke daha fazla verebilseydim şuan meyvesini topluyorum anne sütünün hastalıklarda okadar dirençli oluyor ki bu çok önemli ve zeka yönünden kıyaslama yaptığımızda kesinlikle arada ki farkı görebiliyorum elma ve tarçınlı çay demişsin onu kendin doğal yollarla mı hazırlıyosun yoksa sallamamı

çabul alına kilolar çabuk veriliyor bence, inan kilo vereceğine zaten bu olayın %50'sini çözüyor. Troidine falan baktırdın değil mi? Kortizon ilaçları bozmasın hormonlarını.

çabul alına kilolar çabuk veriliyor bence, inan kilo vereceğine zaten bu olayın %50'sini çözüyor. Troidine falan baktırdın değil mi? Kortizon ilaçları bozmasın hormonlarını.

troidimden şüpheleniyorum ama baktırmadım

evet ben de öyle düşünüyorum canım, kızım 7,5 aylık hiç hasta olmadı çok şükür anne sütüne bağlıyorum bunu da. 6 ay sadece anne sütü verdim şimdi de ek gıda ama az veriyorum yine ana öğünler anne sütü. Emzirebildiğim kadar artık, işte sağmak biraz zor oluyor ama ne yapalım.
Metebolizma hızlandırıcı çay: 1 elma, 1 limon, (elma ve limon kabukları soyulmadan 4e bölünüp atılıyor), 1 rulo tarçın, 1tatlı kaşığı tane karabiber 3 lt. suya atılıp kaynatılıyor. Sıcak, soğuk, ılık içilibiliyor. Şiş olduğum dönemlerde 2-3 bardak içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…