Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad1 sen zonguldak lı mısın?çünkü zonguldak kız sadece orada oynanır bende zonguldak ta bulundum ilkokulu orada okudum hiç unutamıyorum zonguldağı muhteşem bir şehir
evet löliz zong.lıyım.şuan kdz ereğlide oturuyorum.ben 30 ağustos ilkokulunda okudum.zong.şimdi daha güzel oldu.kozlu sahili falan yapıldı.eskisinden biraz daha iyi anlayacağın.yolun düşerse beklerim.

karamanlı ne bu koşuşturmaca hayatım.sanırım iş kendi işinizdi yanlış hatırlamıyorsam.kendine biraz mola ver.suyuda sakın çokçok fazla içme sakın.3 saatte bir 1.5 litre epey fazla.ama çok susuyorsun sanırım.dikkat et kendine.

sorun değil hayatım çok fazla vaktimi almıyor ama şimdi yapamıcam çünkü ufaklık uyandı.öğle uykusundayken nasip olursa yaparım.bu arada azmini ve sabrını tebrik ederim.şimdi bu güzel yiyeceklere hayır diyoruz ama zayıfladıktan sonra çok güzel olmuşsun diyenlere evet diyeceğiz.inşallah.
a.s.

ay evet kesinlikle dün arkadaşım böyle çok güzel olmuşsun allahta biliyo kızım diyor kime ne vereceğini zayıf olsam herhalde alışverişten evin yolunu unuturum ama o günleri çok özledim bekle beniiiiii alışveriş merkezleri en geç yazaaaaaaa sizlerleyim hehe

dosba bu H..E ne? İlaç mı.
Benim sandaloz hiç işe yaramadı. Herşeyin başı diyet. Diyet ve spor olmadan ilaçta kullansak yağlarımızıda aldırsak işe yaramaz diye düşünüyorum. Bu hafta ipin ucunu kaçırdım ama kilomu korudum belki sandaloz sayesindedir bilemiyorum. Pazar günü misafirlerimiz var, bu yüzden pazartesi kendi diyetimi kesin yapmayı düşünüyorum. Başka türlü kurtulamıcam bunlardan. Bende sıkıldım artık, dünyadan elimi ayağımı çektim resmenkafamçokkarıştı

mehaba kizlar bugün bayagi durgun burasi ad1 evet canim kendi isimiz simdi yine tekrar gidecem isler cok valla mecbu calisacagim ve kizlar ben 300 gr daha vermisim aksam yemiyorum ve suyun cok etkisi var bugün kahvalti yaptim normal 1 litre su ictim aksama makarna var ama yemiyecegim sadece meyve yiyorum az oluyor ama canim birsey istemiyor hadi bakalim yain kacinci olacagiz

burda yazmak doğrumu bilmiyorum ama herbalife
ilaç denilenemez tam anlamıyla
sadece protein ile besliyor(öyle diyorlar)
ben 3 haftadır diyet yapıyorum çok düzenli olmasa da spor da yapıorum ama hala gramlarla uğraşıyorum
gerçekten çok az yiyorum
ve 1 yıldır bu kilolardan kurtulamadım
ben zaten kortizon kullandım ve 10 günde 9 kilo aldım şimdi de veremiyorum
zayıflama ürünerinin hepsine çok karşı idim ama şu an düşünmüyor değilim hem bu sanırım daha masum geliyor :uhm:

akşam biraz ekmeği kaçırdım galiba ama öğlende yemek yiyemedim yemeğimin içinden çıkan cisim beni aç bıraktı 6 tane srma yedim
akşam üstü 1 elma
akşam 8 kaşık kabak 1 kase tarhana ve 4 dilimekmek
üf yaaaa yarın tartı günü hayırlısı

selam kardes takimim nerdeyse 2 hafta olcak.......

zenancım merhaba hoşgeldin. Çocuklarla zor oluyordur eminim, bekleriz boş kaldığından.

meliscim sende en zor kısmını atlatmışsın bence ayrıca şimdi en sevimli dönemidir onun oy yerim ben onukaydirigubbakcemile3 ............

evet canım sorma çok tatlı, işe gidince aklım hep onda kalıyor.
Bence kesin kilo vermişsindir.

melzeyit ve dosba biz de gram gram veriyoruz, ne yapalım damlaya damlaya göl olur, sıkmayın canınızı.
Herşeyin başı diyet. Diyet ve spor olmadan ilaçta kullansak yağlarımızıda aldırsak işe yaramaz diye düşünüyorum....

aynı fikirdeyim.

arkadaşlar iyi akşamlar,
ben de çok yoğunum bu ara, dersler başladı, üniversitede girebiliyordum ama şimdi dersler, ders olmadığı zamanlarda tez öğrencilerim, yarım kalmış makalelerim, projeler inanılmaz yoğunum. Nasıl bu işlerin içinden çıkabileceğimi ben de bilemiyorum. Akşam da geliyorum, kızım yapışıyor saniye bırakmıyor özlüyor herhalde. 10 gibi yattıyor, o saatten sonra girebiliyorum. Bugün banyo yaptırdım erken yattı.
Ama yarın izin günüm hep buralardayım.
Düzenli paylaışımda bulunmayanları gözden geçireceğim, merak etmeyin siz.

kızın şimdi ne sevimlidir ya oy oy vallahi bi aklımda bir kız daha yap bebek sev diyor diğier tarafım yok diyor
işlerin keşke benimkilerde yoğun olsa düşünmeye ve kaafama takmaya fırsatım olmasa bende işsizlikten yoruluyorum eve okadar bitkin geliyorum ki

canım çok tatlıymış ama çok da zormuş.
Uykusuz geceler, ertesi gün iş. Ayakta uyuyorum, verimim düştü.
İşim çok yoğun gerçekten ama şikayet etmeyim. Doğum izninde çok sıkıldım evde. Tek sıkıntım bu aralar işimi hakkıyla yapamamam.
Sen de yap bir kız bebek çok tatlı

Selam arkadaşlar bu gün iyileştiğimi hissediyorum artık ilk defa akşam yemek yedim dışarıdaydık ama ızgara ve salata ile hasarsız atlattım zaten hala iştahsızım yarın tartıda sonuçlarını görmek istiyorum neredeyse bir yıldır göremediğim 50 li rakamlara bu kez ulaşmak istiyorum

iyi aksamlar kizlar haklisin meliscim kizlar cok tatli oluyor benimde kizim var 4 yasinda tabiki oglumda cok tatli ama o büyüdü artik 13 yasinda oldu benim kilom 77 sabah giremem doktora gidecegim bakalim ne diyecek (bende iltihapli romatizma var bu kilolarin coguda kortizondan oldu zaten 2,5 sene kullandim) bu aralar cok calistigimdan galiba ayaklarim ve kollarim cok agriyor

kızlar günaydın hepinizin cuması mübarek olsunn

benim kilom 66.6 hesaplıyamicam meliscim kusura bakma iş yerinde internette sorun var bende evden yazıyorum

1 haftada 1 kilo almışımm ama yediklerime hep dikkat ettim sporumu yaptım hatta beşi bir yerde çay içiyorum olmuyor ya ben kilo veremiyorumm (

geçmiş neyseki, ama dikkat et ben ne zaman dışarıda akşam yemeği yesem hele ki geç saatse 2 gün geri götürüyor beni şişiyorum :çok üzgünüm:

4 yaş da çok tatlı yaş, anladım ki gün geçtikçe daha tatlı oluyor.
300 gr. vermişsin güzel canım.

sana da hayırlı cumalar canımcım.
hayatım bak sabahın 6sında tartılırsan tabi şiş olursun, ben o saatlerde 1 kilo fazla oluyorum. 10'dan önce tartılmam hayatta. Kilo almamışsındır, şiştir. Daha ileri bir saatte tartılma imkanın olsa daha iyi olur. Ya da perşembe günü uygun bir vakitte. Moralini bozma, bence dediğim gibi.

ah bilmezmiyim kızın tadını bende de birtane melikezeynep dünyaya değişmem onun sevgisini ama çalışma şartlarım ikinci bir çocuğu imkansız kılıyor benim için ama o bebek ken daha iyiydi büyüklerim kızın büyüdükçe sıkıntıların daha çok artacak derdi dalga geçerdim ama büyüdükçe sıkıntıları artıyor gerçekten bu sene okula gidecek iyibir okul iyi bir öğretmen şuanda bu sıkıntımız var daha önce bakıcı daha sonra kreş sonra sevgilisi sonra arkadaş ilişkileri alışverişleri aman aman yeni nesil çok hızlı delikafadulden

bu arada arkadaşlar günaydın dün ben bi ilaç aldım desarc diye eczaneden doktor yazıyor genelde acayip ödem atıyor onu bunu bilmem bence perşembe akşamdan 1 adet alınırsa sabahına doğru kiloyu buluruz diye düşünüyorum umarım kendimi kandırmıyorumdur benim vücudum okadar çoködem topluyor ki bazen akşam eve gittiğimde sabah ki tartımdan 3,5-4 kilo fazla çıkıyorum moralim bozuluyor ama bu sabah moralim yerindeydi hemde çooooooooooook

82.200-80.700=1.500 nasıl sizce

82,2-80,7=1,5
1,5*100=150
150/82,2=1,84

umarım doğru hesapladım çokmu üst üste mesaj attım ya napayım bugün sabah çok sevinçliyim

inşallah meliscim böyle giderse takımı bırakmayı düşünüyorumm ben bişey yapamıyorum boşuna yer kaplamak istemyorum çok canım sıkıldıı :1no2: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…