evet löliz zong.lıyım.şuan kdz ereğlide oturuyorum.ben 30 ağustos ilkokulunda okudum.zong.şimdi daha güzel oldu.kozlu sahili falan yapıldı.eskisinden biraz daha iyi anlayacağın.yolun düşerse beklerim.ad1 sen zonguldak lı mısın?çünkü zonguldak kız sadece orada oynanır bende zonguldak ta bulundum ilkokulu orada okudum hiç unutamıyorum zonguldağı muhteşem bir şehir
karamanlı ne bu koşuşturmaca hayatım.sanırım iş kendi işinizdi yanlış hatırlamıyorsam.kendine biraz mola ver.suyuda sakın çokçok fazla içme sakın.3 saatte bir 1.5 litre epey fazla.ama çok susuyorsun sanırım.dikkat et kendine.iyi aksamlar kizlar son zamanlarda fazla giremiyoum kusura bakmayin cunku cok calisiyorum cok is var evde durdugum saat gündüz sadece ögle yemegi ikindi gelip gei gidiyorum aslinda aksam calismak iyi oluyor cünkü oada 3 saatte 1.5 lite suyu bitiiyoum
ben kahvalti yapmiyorum ama isyerinde bir fincan kahve ve bisküvi yiyorum sabah kalkinca ilacla beraber bir bardak su icicyorum tabiki
öglen firinda tavuk vardi aksam birsey yemedim
spor yapamiyorum cok yoruluyorum sizlein nasil gidiyo ben tatilmadim bu hafta hic yarin tatilirim
sorun değil hayatım çok fazla vaktimi almıyor ama şimdi yapamıcam çünkü ufaklık uyandı.öğle uykusundayken nasip olursa yaparım.bu arada azmini ve sabrını tebrik ederim.şimdi bu güzel yiyeceklere hayır diyoruz ama zayıfladıktan sonra çok güzel olmuşsun diyenlere evet diyeceğiz.inşallah.bilmiyorum ne yazsak kilolarıma yol verdim gramlarıyla hiç uğraşamam mı desem evet öyle diyelim sana çok zahmet veriyorum kusura bakma lütfen çok teşekkür ederim
dün akşam misafirrliğe gitmek zorunda kaldım o yüzden evde sadece kabak yemeği yedim içine de hiçbişey koymadım gittiğim yerdede
2 kaşık kereviz salatası
1dilim küçük su böreği ve
2 kaşık patates salatası yedim ve ne zamandır ilk defa misafirlikte hayır dedim çok güzel tatlılar kurabiyeler poğaçalar salatalar böreklerhımmmmmmmhımmmm ama ben hehe hayırdedim ya ben obur ben en çok sevdiğim şeylere yok dedim
bugün sabahta 40 dakika 3.15 km.yürüdüm yaklaşık 220 kalori bu arada herkeslere GÜNAYDINNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNN GÜNAYDIIINNNNNNNNNN:enbuyukkk::teytey:
günaydııın
bende bu hafta elimden geleni yaptım arkadaşlar ama yine gramlarla uğraşıyorum
bu gramlar bana H......E kullanmam için ısrar ediyor sanki.
ne dersiniz bu ürüne başlayacağım sanırım
hayatta en karşı olduğum şeyleri de yapıyorum ya sanırım psikolojik desteğe ihtiyacım var senağlama
dosba bu H..E ne? İlaç mı.
Benim sandaloz hiç işe yaramadı. Herşeyin başı diyet. Diyet ve spor olmadan ilaçta kullansak yağlarımızıda aldırsak işe yaramaz diye düşünüyorum. Bu hafta ipin ucunu kaçırdım ama kilomu korudum belki sandaloz sayesindedir bilemiyorum. Pazar günü misafirlerimiz var, bu yüzden pazartesi kendi diyetimi kesin yapmayı düşünüyorum. Başka türlü kurtulamıcam bunlardan. Bende sıkıldım artık, dünyadan elimi ayağımı çektim resmenkafamçokkarıştı
selam kardes takimim nerdeyse 2 hafta olcak.......
meliscim sende en zor kısmını atlatmışsın bence ayrıca şimdi en sevimli dönemidir onun oy yerim ben onukaydirigubbakcemile3 ............
Herşeyin başı diyet. Diyet ve spor olmadan ilaçta kullansak yağlarımızıda aldırsak işe yaramaz diye düşünüyorum....
arkadaşlar iyi akşamlar,
ben de çok yoğunum bu ara, dersler başladı, üniversitede girebiliyordum ama şimdi dersler, ders olmadığı zamanlarda tez öğrencilerim, yarım kalmış makalelerim, projeler inanılmaz yoğunum. Nasıl bu işlerin içinden çıkabileceğimi ben de bilemiyorum. Akşam da geliyorum, kızım yapışıyor saniye bırakmıyor özlüyor herhalde. 10 gibi yattıyor, o saatten sonra girebiliyorum. Bugün banyo yaptırdım erken yattı.
Ama yarın izin günüm hep buralardayım.
Düzenli paylaışımda bulunmayanları gözden geçireceğim, merak etmeyin siz.
kızın şimdi ne sevimlidir ya oy oy vallahi bi aklımda bir kız daha yap bebek sev diyor diğier tarafım yok diyor
işlerin keşke benimkilerde yoğun olsa düşünmeye ve kaafama takmaya fırsatım olmasa bende işsizlikten yoruluyorum eve okadar bitkin geliyorum ki
Selam arkadaşlar bu gün iyileştiğimi hissediyorum artık ilk defa akşam yemek yedim dışarıdaydık ama ızgara ve salata ile hasarsız atlattım zaten hala iştahsızım yarın tartıda sonuçlarını görmek istiyorum neredeyse bir yıldır göremediğim 50 li rakamlara bu kez ulaşmak istiyorum
iyi aksamlar kizlar haklisin meliscim kizlar cok tatli oluyor benimde kizim var 4 yasinda tabiki oglumda cok tatli ama o büyüdü artik 13 yasinda oldu benim kilom 77 sabah giremem doktora gidecegim bakalim ne diyecek (bende iltihapli romatizma var bu kilolarin coguda kortizondan oldu zaten 2,5 sene kullandim) bu aralar cok calistigimdan galiba ayaklarim ve kollarim cok agriyor
kızlar günaydın hepinizin cuması mübarek olsunn
benim kilom 66.6 hesaplıyamicam meliscim kusura bakma iş yerinde internette sorun var bende evden yazıyorum
1 haftada 1 kilo almışımm ama yediklerime hep dikkat ettim sporumu yaptım hatta beşi bir yerde çay içiyorum olmuyor ya ben kilo veremiyorumm(
canım çok tatlıymış ama çok da zormuş.
Uykusuz geceler, ertesi gün iş. Ayakta uyuyorum, verimim düştü.
İşim çok yoğun gerçekten ama şikayet etmeyim. Doğum izninde çok sıkıldım evde. Tek sıkıntım bu aralar işimi hakkıyla yapamamam.
Sen de yap bir kız bebek çok tatlı