Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar ben 13.takımın çömez üyesifisfisfis 7 . liğinizi kutlarım bence hiç fena değil.Ben aranızda yeniyim mesajlara baktım sanırım her gün paylaşımlarda bulunuyor ,öneriler sunuyorsunuz,birbirinize destek oluyorsunuz.Kuralları okudum buradaki paylaşımlar ileilgili bilmem gereken bir şeyler varsa yardımlarınızı bekliyorum.Herkese merhabaa.s.Şeniz
Selam arkadaşlar ben 13.takımın çömez üyesifisfisfis 7 . liğinizi kutlarım bence hiç fena değil.Ben aranızda yeniyim mesajlara baktım sanırım her gün paylaşımlarda bulunuyor ,öneriler sunuyorsunuz,birbirinize destek oluyorsunuz.Kuralları okudum buradaki paylaşımlar ileilgili bilmem gereken bir şeyler varsa yardımlarınızı bekliyorum.Herkese merhabaa.s.Şeniz
canım sidanurcum geçmiş olsun kallliste meliscim ellerinize sağlık
kızlar 7.liğimiz kutlu olsun ( çok kötü
sidanurcum geçmiş olsun 7.ik kötümü iyimi anlamadım ama eskiue göre galiba daha iyi sağlık olsun bu hafta biraz çaba sarf edersek başarabiliriz bence hepinizi
canım senin de eline sağlık, ne güzel ben olmasam ya da sıkışsam da beni zorda bırakmayacak hemen koşacak bir takımım var, paylaşım alanına yazman çok güzeldi, çok duygulandım:1hug:
meliscim canım ne demek adı üstünde takımız elimden geleni yapmaya çlaışırım her zaman a.s. a.s.
ya bu sogan suyunu icen kimdi nasil yaptin anlatir misin
meliscim canım ne demek adı üstünde takımız elimden geleni yapmaya çlaışırım her zaman a.s. a.s.
günaydı n günaydın günaaaaaaaaaaaaydın gerçi öğlen oldu ama arkadaşlar 4.gün sonunda kabızlık problemim tam tersi olarak bana geri döndü neler oluyor anlamadım yediklerimin bunu yapabileceğinide zannetmiyorum ve löliz aramıza hoşgeldin bende tam 1hafta oldu başlayalı ama burda insanların paylaşımı gerçekten çok özel.Herkesin amacı belli ve engüzeli kimse birbirini yakınen tanımasa bile en yakının oluyor bir anda bence. En yakın arkadaşlarımla zayıflamak sbu konudaki sıkıntılarımı paylaşmak üzüntümü sevincim anlatmak 100 gr bile versem omlara bu hafta100 gr verdim demek zor iken burda herkesle 100 gr ın sevincini beraberyaşamak çok keyifli en azından benim için öyle şu bir haftadır zayıflarken bukadar keyif alacağımı hiç düşünmedim sürekli internetteyim sayfa kontrolü yapıyorum okurken ve yazarken yüzümde tuhaf bir gülümseme oluyor çevremdekiler ne oldu abla diye dalga geçiyolar ama mutluyum iyiki burdayım verdiğim 200 gr benim için daha fazlasına eşit çünkü sizler gibi güzel insanlarla tanıştım
aaa kimseler yok
yoksa hafsonu kaçamağı mı yapıyosunuz bakiiimcokacimcoook
ben bu haftaya ii başladım kaçamak yapmadım bugün darısı yarın için...
zaten şu haftasonunu kazasız atlatırsam hafta içi daha ii gidiyor motivasyonumu tam sağlıyorum
umarım bu hafta hepimiz şu kilocuklardan kurtuluruz da haftanın birincisi oluruz kaydirigubbakcemile5