Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar benim çıkmam lazım önceden verilmiş bir yemek sözüm var.
Müsait olan kişiler ara ara burayı ve paylaşım alanını kontrol edebilir mi? Hata yoktur listelerde ama bir not bırakan olur falan. Kalliste'ye hata olursa ben editlerim dedi.

canım sidanurcum geçmiş olsun kallliste meliscim ellerinize sağlık

kızlar 7.liğimiz kutlu olsun :KK43:( çok kötü

sidanurcum geçmiş olsun 7.ik kötümü iyimi anlamadım ama eskiue göre galiba daha iyi sağlık olsun bu hafta biraz çaba sarf edersek başarabiliriz bence hepinizi

Selam arkadaşlar ben 13.takımın çömez üyesifisfisfis 7 . liğinizi kutlarım bence hiç fena değil.Ben aranızda yeniyim mesajlara baktım sanırım her gün paylaşımlarda bulunuyor ,öneriler sunuyorsunuz,birbirinize destek oluyorsunuz.Kuralları okudum buradaki paylaşımlar ileilgili bilmem gereken bir şeyler varsa yardımlarınızı bekliyorum.Herkese merhabaa.s.Şeniz

Selam arkadaşlar ben 13.takımın çömez üyesifisfisfis 7 . liğinizi kutlarım bence hiç fena değil.Ben aranızda yeniyim mesajlara baktım sanırım her gün paylaşımlarda bulunuyor ,öneriler sunuyorsunuz,birbirinize destek oluyorsunuz.Kuralları okudum buradaki paylaşımlar ileilgili bilmem gereken bir şeyler varsa yardımlarınızı bekliyorum.Herkese merhabaa.s.Şeniz

aramıza hoşgeldina.s.
kuralları okuduysan sorun yok demektir
bende yeniyim 2 haftam yeni bitti
bol katılım hem senin hemde bizim motivasyonumuzu artırır
sağlıklı bi diyet diliyorum

canim aramiza hosgeldin

iyi aksamlar kizlar sidanur canim gecmis olsun kendine dikkat et ben bugün ise gitmedim evdeyim aksam yememeye alistim ya canim birsey istemedi bu iyi birsey
öglen kahvalti yatim yine
ekmegi biraz fazla kacirdim ama offfffff bu ekmegi birakamiyacagim ya
iki bardak cay
arada elma
1.5 litre su ictim

canım sidanurcum geçmiş olsun kallliste meliscim ellerinize sağlık

kızlar 7.liğimiz kutlu olsun :KK43:( çok kötü

canım senin de eline sağlık, ne güzel ben olmasam ya da sıkışsam da beni zorda bırakmayacak hemen koşacak bir takımım var, paylaşım alanına yazman çok güzeldi, çok duygulandım:1hug:

sidanurcum geçmiş olsun 7.ik kötümü iyimi anlamadım ama eskiue göre galiba daha iyi sağlık olsun bu hafta biraz çaba sarf edersek başarabiliriz bence hepinizi

melzeyitcim ilk zamanlar hep ilk üçteydik, 2-3 haftadır bozduk durumu ama geçen hafta onuncuyduk bu ona göre iyi, daha da toparlayacağız inşallah.

tekrardan hoşgeldin canım. Kuralları okuduysan tamamdır. Bol paylaşım bekliyoruz.

Bu arada dışarıda yemeğe davetliydik, yeni geldim, biraz kaçırdım.
Ama neyse bu da izin günüm olsun. Neler yediğimi yazamayacağım.:eek:
Hepinizi öptüm, iyi geceler şekerler.

canım senin de eline sağlık, ne güzel ben olmasam ya da sıkışsam da beni zorda bırakmayacak hemen koşacak bir takımım var, paylaşım alanına yazman çok güzeldi, çok duygulandım:1hug:

meliscim canım ne demek adı üstünde takımız elimden geleni yapmaya çlaışırım her zaman a.s. a.s.

ya bu sogan suyunu icen kimdi nasil yaptin anlatir misin

canım ben içiyorum
öncelikle klorsuz 2 bardak suyu kaynatıyorsun
orta boy yemeklik soğanın kabuğunu soy 4 e böl kaynayan su da 5 dk kaynat
altını kapat ağzını kapat 15 dk dinlendir
süz ve ılık iç
ilk günler belki zor olabilir ama sonra alışıyosun günde 2 defa aç karınına yemeklerden 15 dk önce iştah kesiyorkaydirigubbakcemile2
bana yaradı ama ben devam edemedim bugün tekrar başlıyorum
15 gün içilecek sonra ara vereceksin
kolay gelsin

günaydı n günaydın günaaaaaaaaaaaaydın gerçi öğlen oldu ama arkadaşlar 4.gün sonunda kabızlık problemim tam tersi olarak bana geri döndü neler oluyor anlamadım yediklerimin bunu yapabileceğinide zannetmiyorum ve löliz aramıza hoşgeldin bende tam 1hafta oldu başlayalı ama burda insanların paylaşımı gerçekten çok özel.Herkesin amacı belli ve engüzeli kimse birbirini yakınen tanımasa bile en yakının oluyor bir anda bence. En yakın arkadaşlarımla zayıflamak sbu konudaki sıkıntılarımı paylaşmak üzüntümü sevincim anlatmak 100 gr bile versem omlara bu hafta100 gr verdim demek zor iken burda herkesle 100 gr ın sevincini beraberyaşamak çok keyifli en azından benim için öyle şu bir haftadır zayıflarken bukadar keyif alacağımı hiç düşünmedim sürekli internetteyim sayfa kontrolü yapıyorum okurken ve yazarken yüzümde tuhaf bir gülümseme oluyor çevremdekiler ne oldu abla diye dalga geçiyolar ama mutluyum iyiki burdayım verdiğim 200 gr benim için daha fazlasına eşit çünkü sizler gibi güzel insanlarla tanıştım

Son düzenleme:
aaa kimseler yok
yoksa hafsonu kaçamağı mı yapıyosunuz bakiiimcokacimcoook
ben bu haftaya ii başladım kaçamak yapmadım bugün darısı yarın için...
zaten şu haftasonunu kazasız atlatırsam hafta içi daha ii gidiyor motivasyonumu tam sağlıyorum
umarım bu hafta hepimiz şu kilocuklardan kurtuluruz da haftanın birincisi oluruz kaydirigubbakcemile5

meliscim canım ne demek adı üstünde takımız elimden geleni yapmaya çlaışırım her zaman a.s. a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

günaydı n günaydın günaaaaaaaaaaaaydın gerçi öğlen oldu ama arkadaşlar 4.gün sonunda kabızlık problemim tam tersi olarak bana geri döndü neler oluyor anlamadım yediklerimin bunu yapabileceğinide zannetmiyorum ve löliz aramıza hoşgeldin bende tam 1hafta oldu başlayalı ama burda insanların paylaşımı gerçekten çok özel.Herkesin amacı belli ve engüzeli kimse birbirini yakınen tanımasa bile en yakının oluyor bir anda bence. En yakın arkadaşlarımla zayıflamak sbu konudaki sıkıntılarımı paylaşmak üzüntümü sevincim anlatmak 100 gr bile versem omlara bu hafta100 gr verdim demek zor iken burda herkesle 100 gr ın sevincini beraberyaşamak çok keyifli en azından benim için öyle şu bir haftadır zayıflarken bukadar keyif alacağımı hiç düşünmedim sürekli internetteyim sayfa kontrolü yapıyorum okurken ve yazarken yüzümde tuhaf bir gülümseme oluyor çevremdekiler ne oldu abla diye dalga geçiyolar ama mutluyum iyiki burdayım verdiğim 200 gr benim için daha fazlasına eşit çünkü sizler gibi güzel insanlarla tanıştım

Bağırsak problemi yaşıyorsun galiba canım, neler oluyor, dikkat et kendine.
Dediklerinde çok haklısın, ben dışarıda olduğum başka iş yaptığım zamanlarda bile aklım hep burada kalıyor. Hepimiz için 100-200 gr. bile çok büyük önemi var, ben yaklaşık 3 ayda sadece 4 kilo vermiş olmama rağmen, kendi başıma bu kadar verebileceğimi zannetmiyorum. Ben de hepinizi tanıdığıma çok memnunum :1hug:

aaa kimseler yok
yoksa hafsonu kaçamağı mı yapıyosunuz bakiiimcokacimcoook
ben bu haftaya ii başladım kaçamak yapmadım bugün darısı yarın için...
zaten şu haftasonunu kazasız atlatırsam hafta içi daha ii gidiyor motivasyonumu tam sağlıyorum
umarım bu hafta hepimiz şu kilocuklardan kurtuluruz da haftanın birincisi oluruz kaydirigubbakcemile5

öfff hafta sonları.
Bugün sabah her zamanki kahvaltım gibi yaptım, öğlen 2 dilim pizza akşam et salata ve patates salatası yedim. Çayla da bir küçük dilim mozaik pasta. Akşam biraz abartılı olmuş, yazarken farkettim.
İnşallah bu hafta hepimiz kilo verip mutlu oluruz.

Selam kardeş takımım nasılsınız gördüğüm kadarı ile gayet iyi gidiyorsunuz.artık önümüzdeki hafta yeni arkadaşlarla beraber derece yaparsınız sanırım

X