- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Günaydın canlarım :)
Günaydınlar efendim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarım :)
Cok cok hafif bir menu olmus.kuru inciri cok fazla tuketme 5 tane fazla geldi bana.incir cok sekerli bir meyve canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım akşam 21 de de 10 yk ıspanak yemeği yemiştim tamam talım daha az tüketrim :)
Ispanak yemeginide gormustum canim ona gore yorum yaptim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarbugün yine nöbetçiyim ne yazık ki :/
ayyy canım benim çok teşekkür ederim :) mucuk mucuk![]()
bugünde hafif bi menü olsun tatlım :)))
evet canım 24 saat :/ o yüzden bugün spor yok24 saat mi canım :)![]()
evet canım 24 saat :/ o yüzden bugün spor yoksabah işe yürüyerek geliyorum tek karım o :)
Kötü bir gün![]()
Bi hırsla azimle 8 bucuk kilo verdim bi ayda..şimdi gücüm istegim kalmadı sıfır kaçamakken şimdi illa hergün oluyo..en yakın arkadasım geldi istanbuldan dikkat etmeye çalışsamda ne diyetim ne sporum tam..haftaya da 6 gün ailemin yanına gidicem istanbula..ne yapıcam ipin ucu kaçacak diye korkuyorum...Canımcım neden öyle dedin. İyi ol.
Bi hırsla azimle 8 bucuk kilo verdim bi ayda..şimdi gücüm istegim kalmadı sıfır kaçamakken şimdi illa hergün oluyo..en yakın arkadasım geldi istanbuldan dikkat etmeye çalışsamda ne diyetim ne sporum tam..haftaya da 6 gün ailemin yanına gidicem istanbula..ne yapıcam ipin ucu kaçacak diye korkuyorum...
Maaşallah 1 ayda 8 bucuk kilo ne demek. Tebrik ederim seni. Düğününde olacak sanırm. O günü hayal et canım motive olmaya çalış. Umudunu hiç kaybetme. Yapabilirsin.