Mrb Gönül ben çok memnun oldum :)
Hani aşağıda kilo verme çizelgelgesi gibi bişey var ya . ben de ondan yapmak istiyorum aslında. Nasıl yapıyorsunuz :)
Çok güzel kilo vermişsin. Tebrik ederim.
Kızlar evde yürüyüş bandım var. yürüyorum ancak allah biliyorya 2 gün yürüyorsam 10 gün yürümüyorum, inşallah artık düzenli devam edicem.
Ben birde yoga yapmak istiyorum. Yoga videoları nereden indirebilirim.. Bana link atabilir msiniz?
Kelebekcim hosgeldin ben nur 22yasindayim. Grupla birlikde baya bir hafifledim. 80leri görmüstüm, hedegim listede 59 ama boyuma glre daha cok vermeliyim. Bu aralar 65-66arasi oynuyor kilom.
Istedikten sonra verilio canim verirsin sende
hoşgeldin gönül ben de hilal. Ben henüz deneme süresindeyim insallah bu hafta takıma gireceğimKuralları okudum, problem yok. Hepsine dikkat edicem inşallah.
Adım Gönül. 33 yaşındayım, bekarım, çalışıyorum.
Şuandan itibaren başlıyorum.
hoşgeldin gönül ben de hilal. Ben henüz deneme süresindeyim insallah bu hafta takıma gireceğim
30 yaşındayım çalışıyorum. Boyum 162 cm. 84.7 kg ile başlamıştım şu an 78 civarında seyrediyorum :)
Kuralları okudum, problem yok. Hepsine dikkat edicem inşallah.
Adım Gönül. 33 yaşındayım, bekarım, çalışıyorum.
Şuandan itibaren başlıyorum.
Memnun oldun. Maaşallah sen de cok güZel kilo vermişsin. İnşallah ben de senin gibi kilo verebilirim. Seninle başlangıç kilomuz ve boyumuz yakın. Senin kaç kilo olmak istiyorsun.
Ben diyetisyenle kilo veriyorum canım 1.5 ay oldu başlayalı. 60 kg benim hedefimsen kaç kg olmak istiyorsun?
Kötü kaptan geldi yine bir ceeee deyip kaçacak. Ceee deyince aklıma Tuba geldi. Uzun zamandır uğramıyor neden acaba? Umarım kötü bişey yoktur. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum kızlar. Az önce yemek molası verdim birkaç dakika da size bakayım dedim. Çıldırmak üzereyim yetişemiyorum artık hiç bir şeyeeeeeeeeeeee
Yeni bir arkadaş gelmiş. Gönül' cüm hoş geldin. Ben kaçak takım kaptanıyım. Bir süredir uğrayamıyorum takıma ama kızların maşallahı var çok güzel idare ediyorlar. Kızlar biriniz yazılmadıysa eğer Gönül' e takım kurallarını yazarsa sevinirim. Ben yine koşar adım temizliğimin başına dönüyorum. Kocişim beni bekler. Öpüyorum hepinizi
Kizlar bugünde menüm kötüydü simdi 4fast mil yapio azda olsa telafi etmeye caliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?