- 2 Aralık 2015
- 32.104
- 106.875
- 598
Coğrafya kaderdirEvet bizimkiler de künefe, kadayıf falan basar evde. Ama hiç baklava yapmıyorlar.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coğrafya kaderdirEvet bizimkiler de künefe, kadayıf falan basar evde. Ama hiç baklava yapmıyorlar.![]()
Antep baklavası en sevdiğimHazır baklavayı Antep’te yemediğin için bayıyordur kuşum.![]()
Antep baklavası diye satılan marka baklavalar kandırıyor mu biziHazır baklavayı Antep’te yemediğin için bayıyordur kuşum.![]()
Zorlukları da var kolaylıkları da. Baklava yapmıyorlar ama yuvarlama da zor. Fırına yemek gönderme işi çok iyi mesela ama Bursa’da bugün bakıyorum burada da fırınlara lahmacun içi, patlıcan kebabı falan gönderiyorlar hep. Bayağı yaygınlaşmış o iş.Antep’te kadın olmak daha mı zor daha mı kolay anlayamadım
Nevreste sen orada da yaşadın, farklı mı?
Ula senin dilin ne söyliirYok kuşum, tek bayram hazırlıkları yuvarlama ve kahke.
Yemekleri desen fırıncıyı zengün eder, ev yemeği hak getire.
Margaret’e sorsan anlarım, o bu taraflardan gelin gitti.
Nevreste elticiğime sorsan, o da beceriklilikten nazara geliyor.
Ben has Anteplilerin yuvarlama harici bir şeyi evde yaptığını duymadım.![]()
Evet maalesef. Ben de Antep’e gelene kadar baklavayla ilgili senin gibi düşünüyordum. Fikrim değişti. Artık dört dilim bile yerim, ama Koçak olursa akskskksAntep baklavası diye satılan marka baklavalar kandırıyor mu bizi![]()
Sana tayt beğendim bebeyim, konudan bağımsız ama olsun.Zorlukları da var kolaylıkları da. Baklava yapmıyorlar ama yuvarlama da zor. Fırına yemek gönderme işi çok iyi mesela ama Bursa’da bugün bakıyorum burada da fırınlara lahmacun içi, patlıcan kebabı falan gönderiyorlar hep. Bayağı yaygınlaşmış o iş.![]()
Yok kız bir sürü buraya özgü “kazan yemeği” var onların. Öyle diyorlar tencereye ahsjsjs. Ülke genelinde yapılan yemekleri de yapıyorlar gayet. Fırına en fazla haftada bir gönderilir. Bizimkiler iki haftada bir hatta.Yok kuşum, tek bayram hazırlıkları yuvarlama ve kahke.
Yemekleri desen fırıncıyı zengün eder, ev yemeği hak getire.
Margaret’e sorsan anlarım, o bu taraflardan gelin gitti.
Nevreste elticiğime sorsan, o da beceriklilikten nazara geliyor.
Ben has Anteplilerin yuvarlama harici bir şeyi evde yaptığını duymadım.![]()
Hahhahahahha hatırladıkça hayret edeceğimSana tayt beğendim bebeyim, konudan bağımsız ama olsun.Eki Görüntüle 3567526
Keşke buralarda da olsa. Tek lahmacun, pide içini pide lahmacun salonuna gönderiliyor. Fırında olsa misafir sofraları için özellikle çok iyi olur.Zorlukları da var kolaylıkları da. Baklava yapmıyorlar ama yuvarlama da zor. Fırına yemek gönderme işi çok iyi mesela ama Bursa’da bugün bakıyorum burada da fırınlara lahmacun içi, patlıcan kebabı falan gönderiyorlar hep. Bayağı yaygınlaşmış o iş.![]()
Biliyorsun benim 36 saatlik bir Nizip çıkartmam oldu. Orada gördüğüm, yemeğinden kahvaltısına her şey hazırdı.Yok kız bir sürü buraya özgü “kazan yemeği” var onların. Öyle diyorlar tencereye ahsjsjs. Ülke genelinde yapılan yemekleri de yapıyorlar gayet. Fırına en fazla haftada bir gönderilir. Bizimkiler iki haftada bir hatta.![]()
Hahhahahahha hatırladıkça hayret edeceğim![]()
Evet orada da misafir sofraları için çok tercih ediliyor. Kurtarıcı. Bir de taş fırında daha lezzetli oluyor. Deyno sen neredeydin?Keşke buralarda da olsa. Tek lahmacun, pide içini pide lahmacun salonuna gönderiliyor. Fırında olsa misafir sofraları için özellikle çok iyi olur.
Orası cenaze evi diyedir ya da misafir geldiği için güzel şeyler yedirmek istemişlerdir ama amaçlarına ulaşamamışlardır hahahhahdhhddhBiliyorsun benim 36 saatlik bir Nizip çıkartmam oldu. Orada gördüğüm, yemeğinden kahvaltısına her şey hazırdı.
Biz de bize çok yakın fırına gönderdik, sağ olsun hiç geri çevirmezdi. Oda bir kaç gün önce kapattı maalesefKeşke buralarda da olsa. Tek lahmacun, pide içini pide lahmacun salonuna gönderiliyor. Fırında olsa misafir sofraları için özellikle çok iyi olur.
Peynir ya peynir, süzme peynir aldılar biz başka şey yemeyiz diye. Ama o bile yetmedi benim çatıya kaçışımı engellemeye.Orası cenaze evi diyedir ya da misafir geldiği için güzel şeyler yedirmek istemişlerdir ama amaçlarına ulaşamamışlardır hahahhahdhhddh
Size koyun kokulu köy peyniri yedireceklerdi ki offff aahjsjsjsPeynir ya peynir, süzme peynir aldılar biz başka şey yemeyiz diye. Ama o bile yetmedi benim çatıya kaçışımı engellemeye.![]()
İstanbul. Burada uğraşmak istemiyor fırıncılar.Evet orada da misafir sofraları için çok tercih ediliyor. Kurtarıcı. Bir de taş fırında daha lezzetli oluyor. Deyno sen neredeydin?