• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları OYLAMA (2025)

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Tavuklu Sebze Kebabı ve Kakaolu Kek ile İftar Sofrası

• Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

• Sultan Kebabı ve Soğuk Kadayıf ile İftar Sofrası

• Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

• Adana Kebap ve Künefe ile İftar Sofrası

• Çöp Şiş Ve Profiterol ile İftar Sofrası

• Tavada Soslu Kanat ve Supangle ile İftar Sofrası

• İnegöl Köfte ve Mozaik Pasta ile İftar Sofrası

• Söğürtme Kebabı ve Lotus Tatlısı ile İftar Sofrası

• Beyti Sarma ve Taş Kadayıf ile İftar Sofrası

• İskender ve Padişah Yastığı Tatlısı ile İftar Sofrası

• Karnıyarık - Fırın Sütlaç ile İftar Sofrası

• Çökertme Kebabı ve Aşure ile İftar Sofrası

• Sac Kavurma ve Şekerpare ile İftar Sofrası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben daha önce onlara fikir verdim.
Hazır alın diye . 😄😃😀 çünkü yaptıktan sonra yorulduklarını söylüyorlar bende bunu anlamıyorum . 😂😅🤣
Dükkanlarda da yapılıp satılıyor diye . Hani marketlerde bile var kutulu olanlar annem daha önceki yıllarda kutulu olanlardan da aldı denedi pişirdi . Sonra ev yapımı yuvarlayanlara döndü.
Yok olumlu bakmadılar .
Evde yapmaya alışmışlar ondan.
Bende bu dönem yıl bebekliyim zaten.
Geçen sene hamileyken biraz yapabildiğim kadar yapıp yardım etmiştim.
şimdi bu sefer eşim izinliyken yukarda yardım edecek.
öyle konuşup programladılar .

Antep’te kadın olmak daha mı zor daha mı kolay anlayamadım:confused:
Nevreste Nevreste sen orada da yaşadın, farklı mı?
Zorlukları da var kolaylıkları da. Baklava yapmıyorlar ama yuvarlama da zor. Fırına yemek gönderme işi çok iyi mesela ama Bursa’da bugün bakıyorum burada da fırınlara lahmacun içi, patlıcan kebabı falan gönderiyorlar hep. Bayağı yaygınlaşmış o iş. 😁

Yok kuşum, tek bayram hazırlıkları yuvarlama ve kahke.
Yemekleri desen fırıncıyı zengün eder, ev yemeği hak getire.😂😂

Margaret’e sorsan anlarım, o bu taraflardan gelin gitti.😁😁

Nevreste elticiğime sorsan, o da beceriklilikten nazara geliyor.

Ben has Anteplilerin yuvarlama harici bir şeyi evde yaptığını duymadım.😂
Ula senin dilin ne söyliir

Zorlukları da var kolaylıkları da. Baklava yapmıyorlar ama yuvarlama da zor. Fırına yemek gönderme işi çok iyi mesela ama Bursa’da bugün bakıyorum burada da fırınlara lahmacun içi, patlıcan kebabı falan gönderiyorlar hep. Bayağı yaygınlaşmış o iş. 😁
Sana tayt beğendim bebeyim, konudan bağımsız ama olsun.😌
IMG_5597.webp

Yok kuşum, tek bayram hazırlıkları yuvarlama ve kahke.
Yemekleri desen fırıncıyı zengün eder, ev yemeği hak getire.😂😂

Margaret’e sorsan anlarım, o bu taraflardan gelin gitti.😁😁

Nevreste elticiğime sorsan, o da beceriklilikten nazara geliyor.

Ben has Anteplilerin yuvarlama harici bir şeyi evde yaptığını duymadım.😂
Yok kız bir sürü buraya özgü “kazan yemeği” var onların. Öyle diyorlar tencereye ahsjsjs. Ülke genelinde yapılan yemekleri de yapıyorlar gayet. Fırına en fazla haftada bir gönderilir. Bizimkiler iki haftada bir hatta. 😁

Keşke buralarda da olsa. Tek lahmacun, pide içini pide lahmacun salonuna gönderiliyor. Fırında olsa misafir sofraları için özellikle çok iyi olur.

Yok kız bir sürü buraya özgü “kazan yemeği” var onların. Öyle diyorlar tencereye ahsjsjs. Ülke genelinde yapılan yemekleri de yapıyorlar gayet. Fırına en fazla haftada bir gönderilir. Bizimkiler iki haftada bir hatta. 😁
Biliyorsun benim 36 saatlik bir Nizip çıkartmam oldu. Orada gördüğüm, yemeğinden kahvaltısına her şey hazırdı.

Keşke buralarda da olsa. Tek lahmacun, pide içini pide lahmacun salonuna gönderiliyor. Fırında olsa misafir sofraları için özellikle çok iyi olur.
Evet orada da misafir sofraları için çok tercih ediliyor. Kurtarıcı. Bir de taş fırında daha lezzetli oluyor. Deyno sen neredeydin?

Biliyorsun benim 36 saatlik bir Nizip çıkartmam oldu. Orada gördüğüm, yemeğinden kahvaltısına her şey hazırdı.
Orası cenaze evi diyedir ya da misafir geldiği için güzel şeyler yedirmek istemişlerdir ama amaçlarına ulaşamamışlardır hahahhahdhhddh

Orası cenaze evi diyedir ya da misafir geldiği için güzel şeyler yedirmek istemişlerdir ama amaçlarına ulaşamamışlardır hahahhahdhhddh
Peynir ya peynir, süzme peynir aldılar biz başka şey yemeyiz diye. Ama o bile yetmedi benim çatıya kaçışımı engellemeye.😂😂

Back
X