- 24 Eylül 2018
- 99.699
- 297.346
- 698
Al cancağızımSana da alayım mı cancağzım, piknikte falan giyer bağdaş kurarsın.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al cancağızımSana da alayım mı cancağzım, piknikte falan giyer bağdaş kurarsın.![]()
Bayrama baklava bile yapmıyorlar ne kadar zor olabilirAntep’te kadın olmak daha mı zor daha mı kolay anlayamadım
Nevreste sen orada da yaşadın, farklı mı?
Çok teşekkürler canısı sağolSağlıkla gelsin![]()
Niyet ettimm inşallah silmeyeeeBize de diyolla ama sildim, yağacak zaten ama olsun, düzgün silemediysem bir tur da yağmur siler![]()
İyiyim canoo'm çok şükür, iş yerine geldim başladı benim cahillerle mücadele günümNasılsın canım![]()
ablacım sana misafirliğe gelebilir miyimmBayrama baklava bile yapmıyorlar ne kadar zor olabilirGidince kurabiye ikramı var. Oda fırınlarda yapılıyor. Bir tek yuvalama yapılır. Oda aile fertlerine, birinci derece akrabalara
Biz de sarma sarılır, baklava yapılır, börek yapılır, ayran aşı yapılır duruma göre analı kızlı hazırlanır.
Kolay gelsinNiyet ettimm inşallah silmeyeeeinşallah sırası gelir:)))
Sen de sağol canımsağol jennamm![]()
Gel canımablacım sana misafirliğe gelebilir miyimm![]()
Nevos bu akşam belki incileri dizersin,ne dersinGel canım
Ama burada kime gitsen bunları bulursun![]()
Bakalım kanacak mıBelki kandırırım diyorum ama![]()
cennamAllah daim etsin inşallah cenam![]()
Yok yok çok yorulacak derecede değil ama işte misafir falan gelicek mecbur bebeğide daha kimse bilmiyor yardımada çağıramadım kimseyi
![]()