- 22 Temmuz 2017
- 45.253
- 133.988
- 598
Kokulu ciğer vardı kuşum, peynire gerek kalmadı.Size koyun kokulu köy peyniri yedireceklerdi ki offff aahjsjsjs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kokulu ciğer vardı kuşum, peynire gerek kalmadı.Size koyun kokulu köy peyniri yedireceklerdi ki offff aahjsjsjs
Koyun, kuzu, keçi hiçbir şekilde etini, sütünü, yoğurdunu, peynirini yiyemiyorum ben kokudan dolayı.Size koyun kokulu köy peyniri yedireceklerdi ki offff aahjsjsjs
Dana ciğeri olsa kokmazdıKokulu ciğer vardı kuşum, peynire gerek kalmadı.![]()
Sana tayt beğendim bebeyim, konudan bağımsız ama olsun.Eki Görüntüle 3567526
Benim için farketmez bacım, zeytin yakacağı dumanında islenirim daha iyi.Dana ciğeri olsa kokmazdı![]()
Sana da alayım mı cancağzım, piknikte falan giyer bağdaş kurarsın.
Margaret hem çalışıyor üstelik. Esas bebesine kim bakıyordu ki Margatet'in?Margaret Hale , sen ve Seda gibi küçük bebeliler isteseler de öyle hazırlık falan yapamazsınız.
Hazır takılın en iyisi.![]()
Yemek yaptığımıza şükür. Baklava, yuvarlama mı yapacağız bir de.Margaret Hale , sen ve Seda gibi küçük bebeliler isteseler de öyle hazırlık falan yapamazsınız.
Hazır takılın en iyisi.![]()
Babaannesi bakıyor.Margaret hem çalışıyor üstelik. Esas bebesine kim bakıyordu ki Margatet'in?
Hem evin işini yapıyor hem elinde telefon nette takılıyor, hangi ara iş yapıyor?Yemek yaptığımıza şükür. Baklava, yuvarlama mı yapacağız bir de.
Hoş ne zaman denk gelsem Seda’nın bebesi uyuyor, evinin işini yapıyor kız o ara. Ama kaynanasında durdurtmazmış. Seda sen de az değilsin haa şimdi fark ettim.![]()
sedagaziantep27
Umut uyuyor, o ara işini yapıyor işte. Benim veledin uykusuna güvenip tuvalete bile gidilmez.Hem evin işini yapıyor hem elinde telefon nette takılıyor, hangi ara iş yapıyor?
Yuvalamaya gelince durmuyor diyordu değil mi uyanık hee![]()
İşteyken kvye bırakıyor, ama diğer işlerde Umay ve Mete hep yanında.Margaret hem çalışıyor üstelik. Esas bebesine kim bakıyordu ki Margatet'in?
Umut uyuyor, o ara işini yapıyor işte. Benim veledin uykusuna güvenip tuvalete bile gidilmez.![]()
Doğu nerden çıktı ya ne kaçırdım benJOYz bebeyimi düşün bir de, Ege canına okuyor.
İnşallah DOĞU yumuşak huylu, sakin bir bebe olur.
Doğu diyorum diye dövmez inşallah.![]()
Gelirse açıklar diye umuyorumDoğu nerden çıktı ya ne kaçırdım ben
Ege’nin kardeşi Efe olur ayrıca aklsksls