kızlar günlerdir neden kimsecikler yok.gerçekten motivasyonumuz falan kalmadı hiç, çok dağıldık. sabahtan beri tek başımayım bakıyorum bakıyorum hep kendi mesajımı görüyorum sayfanın en sonunda. :26: 0zlem sen nerelerdesin? izine ayrıldın ama paylaşımı bırakma sakın. hastane işini halledip gel kaldığın yerden devam et. funda kum döküyordu en son. nur un derdi var, havva bilgisayarın geldi mi? ozzleemm uğruyordu o da gelmedi bugün. tek başımayım yaaa eski halimize dönelim. kendime hakim olmaya çalışıyorum ama kimse yok, motivasyonum düşecek ve bir şeylere saldırıcam diye korkuyorum.
benimde kendimce sorunlarım var zaten, burası da bomboş deli gibi boş topice konuşuyorum.
kızlaaaar bakın ben şekerpare yedim gelin de kızınahaha psikolojim bozuktu iyice gitti.
kızlar günlerdir neden kimsecikler yok.gerçekten motivasyonumuz falan kalmadı hiç, çok dağıldık. sabahtan beri tek başımayım bakıyorum bakıyorum hep kendi mesajımı görüyorum sayfanın en sonunda. :26: 0zlem sen nerelerdesin? izine ayrıldın ama paylaşımı bırakma sakın. hastane işini halledip gel kaldığın yerden devam et. funda kum döküyordu en son. nur un derdi var, havva bilgisayarın geldi mi? ozzleemm uğruyordu o da gelmedi bugün. tek başımayım yaaa eski halimize dönelim. kendime hakim olmaya çalışıyorum ama kimse yok, motivasyonum düşecek ve bir şeylere saldırıcam diye korkuyorum.
benimde kendimce sorunlarım var zaten, burası da bomboş deli gibi boş topice konuşuyorum.
kızlaaaar bakın ben şekerpare yedim gelin de kızınahaha psikolojim bozuktu iyice gitti.
Mutsuzm çok yorgunum çok diyet kilo hiç biri değil umrumda olan sadece uzak bi adada tek bsima kalıp uyumak uyumak unutmak beynimi boşaltmak kendimi sifirlamak unutulmak istiyorum yada birazcık kendime gelmek çok şey değil ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beynimin içinde bi bomba var patlıyor da patlıyor her patlayan bir parcami alıyor götürüyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sCanim bu mümkün dgl su durumda. Cok farkli ve zor bir durumdayim.
Ailem sevdigimi sirf yasindan dolayi kabul etmiyor. bu konu cok derin ve bilenler cok az ve bana karsi. Bende ancak aglayarak rahatlamaya calisiyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Allah düsmanimi bile bu duruma düsürmesin. Cok fazla detay veremiyorum ama benim ihtiyacim ve bi durumu düzeltecek tek sey dua etmek.
Insallah ailem sevdigim insani kabul eder ve biz kavusuruz
Günaydin kizlar insallah gzl bir gün olur hepimiz icin. Benim dün menüm berbatti. Bugün daha dikkatli olmaliyim.
Yakin zamanda biraz uzun bir yolculuga cikacagim ve gidecegim yer kolay bir yer dgl, bu yüzden annem direncsiz kalma orada zaten kilo vereceksin simdi ye kendini cekme diye zorluyor hatta agzima zorla yemegi sokuyor bende pes ediyorum. Son zamanda cok halsizdim, dün yemem kiloma dgl ama bedenime ve ruhuma iyi geldi. Bu telafi etmez tabiki ama bugün dikkat edicem insallah.
Gidecegim yeri gitmeden önceki gün aciklayip izine ayrilacagim. 2hafta kadar uzak kalacagin. Simdi aciklamamamin sebebi heran bir aksilik cikio gidemeyecegimden korktgm icin kizlar. Asida vuruldum kolum sis apzess olma ihtimali var ki bu durumda iptal olabilir hersey. Hersey yolunda gider insallah.
Döndügümde yine listeye girmek istiyorum 2hafta sonra girebiliyormuyum, bekleme süresi ne kadardi?
Insallah canim öyles
enin durumunda zor nurcum inş. hakkında hayırlısı olur.
kızlar günaydın artık farkındasınız takım azaldı ve kanlara ihtiyaç var ben şimdi bi kişi yakalayıp çağırdım ama siz yinede arada katılmak isteyenler topiğine girip gruba birilerini davet edin ve bnm paylaştıgım kuraları paylaşın boy kilo hedef kilo not alın ebruya yada bana özel mesaj atın
2 hafta sonra dönersin cnm bnm ama nereye gideceğini merak ettm türkiyeye mi gelceksin
Slm ben de geldim aranıza. Hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan inşallah. 2014 yazı bizim olsun.
Boy 1.63. kilo:83 hedefim:63.
Aaa ben de deniz seki gibi 20 kilo verebilir miyim ki :)
Slm ben de geldim aranıza. Hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan inşallah. 2014 yazı bizim olsun.
Boy 1.63. kilo:83 hedefim:63.
Aaa ben de deniz seki gibi 20 kilo verebilir miyim ki :)
Kuralları okudum, problem yok. Hepsine dikkat edicem inşallah.
Adım Gönül. 33 yaşındayım, bekarım, çalışıyorum.
Şuandan itibaren başlıyorum.
neden veremeyesin. ben 2.5 ay kadar önce katıldım gruba ve şimdiye kadar yaklaşık 10 kilo verdim bile.yediklerine dikkat edip menülerini akşam yemeklerinden sonra burada paylaşıp yediklerine yapılan olumlu ve olumsuz eleştirilere göre hareket edersen sonucunu mutlaka alırsın. bu arada ben özlem senin ismin ne? aramıza hoşgeldin aklına takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?