- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
16:30
Yarım ekmek hamsi
Şalgam
19:30
Türk kahvesi
1.5 litre su içtim bolca açık havada yürüdüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncesi nerde menünün?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16:30
Yarım ekmek hamsi
Şalgam
19:30
Türk kahvesi
1.5 litre su içtim bolca açık havada yürüdüm
Günaydın kızlar. Başlasın bakalım sabah sporu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öncesi nerde menünün?ayrıca balık ekmek yemişsin yaaa canım çektiiiii.
havva iyileştin mi?
Günaydın dün sadece onu yedim ki hiç yemicektm arkadasm ZorlA dışarı götürdü ilaçlar iyi geldi iyileşiyorm sanırım :)
Güne güzel başladık. İnşallah böyle devam eder. Gece sene doktor haşimato troid teşhisi koymuştu. Sonra takip etmedim. Bu hafta tekrar doktora gideceğim. Haşimato kilo vermeyi zorlaştırır demişti doktor.
canım haşimato tiroidi öle yabana atılck bi hastalık değil bilgine
Ben bayagı bir yabana attım. İnşallah bu sefer doktor ne derse harfiyen uygulayacağım. Biopsi falan demişti. Korktum.
Günaydın kızlarrrrr :)
Burcucuummm burdaymış nasılsın kuzum?
Bugünkü sporumu yaptım geldim kızlar :) keşke her gün olsaymış bu spor ama haftada 3 gün bile bayağı kalori harcatacak gibi görünüyoryorgunluktan öldüm
![]()
Günaydın, hadi bakalım sevindim senin adına iyileş hemen. Ayrıca havva, iyileşince de toparlanmaya çalış. son zamanlarda baya motivasyonunu kaybetmiş görüyorum seni. haklısın hastalık seni yordu uzun süredir ama aman diyim o kadar emek veriyoruz aylardır, boşa gitmesin.Günaydın dün sadece onu yedim ki hiç yemicektm arkadasm ZorlA dışarı götürdü ilaçlar iyi geldi iyileşiyorm sanırım :)
birazda hamlık vardır cnm![]()
Evet canım spor yapmaya alışık olmadığım için bayağı zorlandımama bu haftayı atlatırsam sonrasında daha rahat geçer eminim
![]()
Kızlar günaydınnkahvaltımı ettim baya oldu, üstüne sabah yürüyüşümü de yaptım geldim.
ama kafam karışık bugün biraz. :44: günlerdir dikkat etmeme rağmen tartı bana her sabah 200 gr. verdiğimi gösteriyor. her gün aynı sonucu görmek moralimi bozuyor. ben kendimi biliyorum, 3 gün bu şekilde beslenmeyle daha çok gidiyordu normalde. kilit noktası denen yere geldim sanırım. :26: her gün toplamda ortalama 2 saat yürüyorum sabah akşam ve sanki karşılığını alamıyormuşum gibi hissediyorum. ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
![]()
iyiyim bende cnm çocuklarıma sınav hazırlıyorumiyiyim nm sen nasılsın
o hissi iyi bilirim şuan birsürü kalori yaktın ve süper hissediyorsun hu huu:)Bugünkü sporumu yaptım geldim kızlar :) keşke her gün olsaymış bu spor ama haftada 3 gün bile bayağı kalori harcatacak gibi görünüyoryorgunluktan öldüm
![]()
canım benim ama hergün tartılıp bunları kafana takarsan olmaz ki, bazen bazı şeyleri unutursun o anda gerçekleştiğini görürsün sana tavsiyem cumaya kadar tartılma ve stres yapmayı bırak ben niye kilo veremiyorum diye....sonuçta maşallah cok iyi gidiyorsun spor düzenin var daha ne olsun canımKızlar günaydınnkahvaltımı ettim baya oldu, üstüne sabah yürüyüşümü de yaptım geldim.
ama kafam karışık bugün biraz. :44: günlerdir dikkat etmeme rağmen tartı bana her sabah 200 gr. verdiğimi gösteriyor. her gün aynı sonucu görmek moralimi bozuyor. ben kendimi biliyorum, 3 gün bu şekilde beslenmeyle daha çok gidiyordu normalde. kilit noktası denen yere geldim sanırım. :26: her gün toplamda ortalama 2 saat yürüyorum sabah akşam ve sanki karşılığını alamıyormuşum gibi hissediyorum. ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
![]()