Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bence dersten once yeme imkanı yaratırsan daha iyi olur.
Bence imkanın olukca spor yap.hem kendini daha iyi hissedersin.
Bence imkanın olukca spor yap.hem kendini daha iyi hissedersin.
Şimdi ben size bir şey danışayım o zaman akşam ofisten 18.00 da çıkıyorum eve gidişim 19.30 nerdeyse 20.30 da hocayla fatburn dersimiz var ben akşam yemeği olayını nasılll yapsammmm ?:44::44:
Iyi eglenceler cnm.
Bugünkü menüm
07:00
Yarım kuru incir
10:00
1 yulaf ezmeli yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak süt
13:00
1 tabak mercimek corbası
Yarım dilim çavdar ekmegi
14:00
Çok az patlamış mısır
17:45
1 tabak mercimek corbası
Bir kaç tane küçük ıspanaklı börek
2 fincan karışık bitki çayı
2,5 L su
Spor
16:00 45dk kosu bandında yürüyüş 250cal
Cnm is yerine yanina getirebilme imkanin varsa orada ye cünkü eve geldgnde cok gec oluyor. Spora gutmeden önce yersen zaten rahst spor yapamazsin dolu mideyle
Iyi eglenceler cnm.
Afiyet olsun bence güzel bir menü.
canım menülerin artık daha iyi.çekirdek yerine bi avuç çiğ badem fındık leblebi gibi şeyler yesen daha sağlıkllı olur.pirinç pilavını çok fazla tercih etme.sütlaç arada tatlı yenecekse en iyi tercih diye düşünüyorum o yüzden ona pek bişey demiyorum.kesinlikle daha iyisin daha iyisini yaparak devam et canım :)
Kizlar selam bugun iyi bigun degildi. Annem hamile kotu olan bu degil tabiki. Tek cocuk oldugum icin bi kardesim olsun osterim ama annem 44 yasinda agir bi iste calisiyor tansiyon ve seker hastasi. Aksam isten geldi doktora gittik ultrasonda bisi cikmadi ama knda hcg yuksek cikti. Yani gebe. Sevinemiyorum cunku o arada morfin vurunup dolgu yaptirdi tansiyon seker hapi kullaniyo agri kesiciler icti filan. Hesaplarim dogruysa 2 haftalik filan hamile. Napcagimizi sasirdik haberli bi gebelik olsa kesinlikle isterdi ama bir suru ozur ile dogcak olmasi ki muhtemelen dogamicak cunku buda duserse 3. Dusuk olcak. Cok zor durumdayiz yani kizlar ve cok moralim.bozuk