Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ortalama 3 haftalik filan iste hesabina gore 2 hcg ye gore 4 filan iste ama kese bebej hic bisi yok ultrasonda korkutuyor buda bni
iyi geceler arkadaşlar ben dünde bu günde eşimle konuştum artık katlanacak gücümün olmadığını tükendiğimi bitirmek istediğimi söyledim.kararımdan dönmeyeceğim yeter artık yaptığım hatanın bedelini 7 yıl ödedim kimsedende artık korkum yok.ama beni bu seferde yıkan bu gün test yaptım pozitif çıktı, hamileliklerim hep sorunlu oluyor bu seferki nasıl bilmiyorum kimseye söylemedim her ne olursa olsun geri adım atmıyacağım.bana hakkınızı helal edin pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek belki gine dış gebe falan olabilirim.
Canim ortalama 3 haftalik filan iste hesabina gore 2 hcg ye gore 4 filan iste ama kese bebej hic bisi yok ultrasonda korkutuyor buda bni
Ins. Ozlemim yaaaa
günaydın herkese
kızlar bişeyi çok merak ettim yani şimdş mesela bgn canım menemen çekti bende 1 domates 1 biber doğradım bunu pişirdim azcık tuz koydum 1 tanede yumurta kırdım hiç yağ koymadım içine bunun kalorisi ne kadardır ki yani diyetken yenebilir mi sizce? birde normalde yarım domates yiyordum şimdi 1 e çıakrdım pişince bişey değişir mi ki?
tamam kaptanKızlar ben birkaç gün daha gelemeyeceğim maalesef. Önemli bişey yok ama bir arkadaşın tayini çıktı. Onlara veda yemeği hazırlıyorum. Onlarla birlikte yemeklere gidiyoruz derken gece çok geç geliyoruz eve. Yarın kalabalık misafirim olacak. Bugünden başladım hazırlıklara. Bebekle de çok zor oluyor. Eğer müsait zaman bulursam gelmeye çalışırım. Ama dediğim gibi gelemezsem merak etmeyin. Burcu' nun da problemleri varmış. O da sık uğrayamazsa eğer takım sizlere emanet. Boş bırakmayın. Menülerinizi mutlaka yazın. Ve biz burda yokuz diye kaçamak yapmayın. İsteyene özelden telefon numaramı verebilirim. Bir sorun çıktığında ordan ulaşabilirsiniz. Şimdilik öpüyorum hepinizi Dönünce bütün geçmişi okuyacağım. Ayrıca cezaları da unutmadım aklımdasınız.
Not: Yeni gelen arkadaşlar gördüm. Eskiler yenilere yardımcı olsun lütfen
Kola dışında iyi cnmbugünkü menümden pek memnun değilim.
Sabah (11:35)
Sahanda yumurta (1 yumurtadan)
Biraz yeşil biber
5 siyah zeytin
1 dilim peynir
1 bardak çay
1.5 dilim kızarmış ekmek
15:00
1 elma
16:30
4 yk. yoğurt
Çeyrek çay bardağı kuru üzüm
Akşam (20:30 gibi)
Fırında hamsi
Bol salata
1 dilim ekmek
1 bardaktan biraz az kola (pişmanım )
----
Yarım limon
1 lokma muz (eve aldığım muzun tadını merak ettiğim için :26:)
2 litre su
Poğaca fazla kaçmadıysa sorun yokBugunku menum
10:30
2 yk muhammara
1 tk. çökelek
1,5 dilim kızarmıs ekmek
12:00
Sütlü nescafe
15:30
4yk yogurt (icinde az esmer bulgur vardı)
18:30
Yarım kase mercimek corbasi
Ve ev pogacası :-/
3 L su
Spor
Yarım saat yürüyüş
12.30da
3 uno glisin 1 mandalina
""14:15 de
yarım kepçe tarhna çorbası
2 yemek kaşıgı türlü
2.5 kepçe yağsız tuzsuz az haşlanmış sarımsaklı yoğurtlu patatesli mantı
14:40 da
biberiyeli zeytinli çayımıda içtim
Öğlenki mantı biraz dazla olmuşikindi ara öğün yapmadım bu gün çayım açlık hissettirmiyor çok iyi tok tutuyor
akşam
fırında tavuk baget
iki üç çatal öğleden kalan patates mantısından yedim
şimdi de çayımı içiyorum
1.5lt de su bitirdim yatana kadar daha da içerim 3 saat dışarda gezdim
Simit gizli kalori kaynağıymış aman dikkatkızlar merhaba nasılsınız? bugün hiç giremedim.açıköğretim bütünleme sınavlarım vardı.sonrada kuzenime gittim anca eve geldim.önce menümü paylaşayım sonra geçmişi okuyacağım
sabah(9.30)
sahanda yumurta(1 taneye)
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
biraz beyaz peynir
yeşil çay
öğle(12.30 gibi)
1 simit ayran
sınavdan önce bişeyler yiyeyim dedim bulunduğum yerde en mantıklı tercih buydu
akşam(17.30)
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak
yarım kase yoğurt
gün içinde 3 bardak sade nescafe biraz öncede 10 çiğ badem yedim
bugün çok fazla su içemedim 1 buçuk litre bile olmamıştır
sporda yapamadım
Burcu 3 haftalıkken kese görülmeme ihtimali çok yüksek. 5. haftaya kadar ancak görülüyor diye biliyorum. Telaşlanma. İnşallah her şeyin hayırlısı olur. Allah korumuştur onu morfinlerden ilaçlardan inşallah. İyi haberlerini bekliyorum biran önce.
Kızlar ben birkaç gün daha gelemeyeceğim maalesef. Önemli bişey yok ama bir arkadaşın tayini çıktı. Onlara veda yemeği hazırlıyorum. Onlarla birlikte yemeklere gidiyoruz derken gece çok geç geliyoruz eve. Yarın kalabalık misafirim olacak. Bugünden başladım hazırlıklara. Bebekle de çok zor oluyor. Eğer müsait zaman bulursam gelmeye çalışırım. Ama dediğim gibi gelemezsem merak etmeyin. Burcu' nun da problemleri varmış. O da sık uğrayamazsa eğer takım sizlere emanet. Boş bırakmayın. Menülerinizi mutlaka yazın. Ve biz burda yokuz diye kaçamak yapmayın. İsteyene özelden telefon numaramı verebilirim. Bir sorun çıktığında ordan ulaşabilirsiniz. Şimdilik öpüyorum hepinizi Dönünce bütün geçmişi okuyacağım. Ayrıca cezaları da unutmadım aklımdasınız.
Not: Yeni gelen arkadaşlar gördüm. Eskiler yenilere yardımcı olsun lütfen
canım hayırlısı olsun hakkınızda bekleyin biraz bakalım
bence hiçbir sakıncası olmaz hatta çok sağlıklı bir menü
tek sıkıntı domates ve biberin mevsimi olmaması
diyetistene gittiğim dönemde mevsimi olmayan ürünleri yememeye çalış demişti bana
tamam kaptan
bu arada ebru ben bir öneri getiricektim menüleri yazmıyoruz çoğu zaman
kaçakların başında ben geliyorum
menü yazma konusunda takip yapalım
nasıl yapacağımıza karar verelim diyecektim
mesaj sayısı yazdığımız gibi o hafta kaç menü yazdığımızı da ekleyelim diyecektim
bende ibretlik bi menü paylaşıyorum bugün yine sınavım vardı dışardaydım
sabah(10.00)
mamaliga 6-7 kaşık(mıhlamaya benzer bi yemek yapıyoruz.mıhlamadan farkı tereyağ ve kaşar peyniri yerine kaymak ve beyaz peynir var.)
yeşil çay
öğle(13.00)
kaşar peynirli,salamlı,domatesli sandviç
ayran
akşam(18.00)
3 yk ıspanak
2 yk yoğurt
1 porsiyon fırında makarna
2 parça kabak tatlısı
ne kadar su içtim sayamadım ama 1.5 litre oldu sanırım
malesef spor yok.sadece otobüsten biraz erken inip eve kadar 15 dk yürüdüm
kızlar bol bol yorum yapında kendime geleyim bu gün çok kötü bi menü oldu
ibretlik menü
sabah(10:00)
yarım ekmek
tereyağlı yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
ince bi dilim helva
öğle(14:00)
2 yk fırında karışık kızartma
1 dilim mısır ekmeği
akşam(17:30)
2 lahmacun
yarım bardak meyve suyu
2 litre su
1.5 saat avm de gezme
buna hakkım var mı bilmiyorum canım ama akşam dışında yine iyiymiş ama akşam çok olmuş
canım menüne hiç bişey demicem sen belirtmişsin zaten :)) yazdıklarını okudum ama bişey yazmaya fırsatım olmadı.hayırlısı neyse o olur canım üzmeyin kendinizi.salı günü randevunuz varmış inş iyi haberlerini alırız
inş. cnm ya içim hiç rahat değil
annem benim için ıspanak yapmış onu yedim ama onunla duramadım normalde yapmazdım ama bugün bişey oldu bana her şeye saldırdım sonrada pişman oldum
canım 2 gündür bende öleyim
kesinlikle canım cumaya kadar çok güzel menüler yapalımyarından itibaren kendimize çeki düzen verebilim.bi kaç gün arka arkaya ipin ucu kaçınca toparlamak çok zor olur
kahvaltı
menemen (yağsız)
yarım salatalık
az bi peynir
bir dilim kepek ekmek
çay şekersiz
12 de
1 tane uno glisin
12:45 de
2 kaşık yoğurt
öğlen
ton balıklı mısırlı salata
bir dilim kepekli ekmek
biberiyeli çay
16:00 da
1 tane glisin
18:30da
2 kaşık yoğurt
akşam
2.5 kepçe susuz yeşil mercimek yemeği
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt
şimdi biberiyeli çay içiyorum
gün içinde 1.5litreden fazla su içtim az biraz karın için çalıştım tüm evi sildim süpürdüm
mısırı çok seviyorum dayanamaıdm salataya koydum :))kesinlikle canım cumaya kadar çok güzel menüler yapalım
canım mısır patates bezelye ve pirince çok yer verme diyette şeker deposudur ama çok güzel bi menü bide biberiye çayını çok tüketme kan basıncını aniden yükseltmeye neden olur