hadi gozun aydinnn :-D insallah bidaha gitmez giderse de sopayi hak ettiler artik :-D
Bugünkü menüm
10:00
1 kuru kayısı+1 kuru incir
11:30
3-4 yk menemen
2 çay kaşıgı pekmez
Salata
Cok az ekmek
3 fincan cay
18:30
2 yk menemen
1 küçük kase yogurt
1 kase kadar salata
Spor
2 saat yürüyüs
Cok az eksideydim bugün, hedefime ulasamadim cezami merak ediyorum. Benim gibi olan var mi
Hareketli oldugum icin aclik hissetmedim bugun.saat 4'te kibrit kutusu buyuklugunde zeytinli ekmek yedim.aklimdan cikmis yazmayi unutmusum.
Hareketli oldugum icin aclik hissetmedim bugun.saat 4'te kibrit kutusu buyuklugunde zeytinli ekmek yedim.aklimdan cikmis yazmayi unutmusum.
bugün tartılmadığım için hedefime ulaştımmı bilemiyorum ama cezaları bende merak ediyorum.sağlam bişeyler olsun ki bundan sonra kaçamak yapamayalım
marketten almıştım bi çok yerde vardır bence
Yuhuuu neti yaptilar ins bozulmAz yine :)
tamam, sağol. :)
gözün aydın.
Afiyet olsun cnm guzel menu..
şuan kilo:61.5
hedef kilo :53
boy:1.61
gögüs:85
bel: 76
göbek:90
basen: 102
kol :28
bacak :54
1 ay sonra tekrar ölçücem
Selam kızlarBugün mezuramı ve ölçülerimi aldım. Çok iyi oldu bu ölçme işi. Hemen bildirimimi yapıyorum. Yalnız eski (yıllar önceki) ölçülerime göre çok fazla hissettim kendimi. Söylemesi ayıp bir ara göğüs 88, bel 60, basen 90 cm di. Şimdi uçmuşum. Gerçi iki çocuktan sonra normal bile
Boy: 172 cm (ama geçen gün eşim ölçtü 170 çıktım:26:)
Kilo: 62.2 kg (bu sabah)
Hedef: 60 kg
Bel : 75 cm
Basen: 96 cm
Göbek : 90 cm
Kol (ikisi de) : 28 cm
Bacak (ikisi de) : 54 cm
Göğüs : 86 cm
Kalça : 99 cm
Gobegi nasil olctun? olculer nasil olculuyor tam bilmiyoruz.
Selam kızlarBugün mezuramı ve ölçülerimi aldım. Çok iyi oldu bu ölçme işi. Hemen bildirimimi yapıyorum. Yalnız eski (yıllar önceki) ölçülerime göre çok fazla hissettim kendimi. Söylemesi ayıp bir ara göğüs 88, bel 60, basen 90 cm di. Şimdi uçmuşum. Gerçi iki çocuktan sonra normal bile
Boy: 172 cm (ama geçen gün eşim ölçtü 170 çıktım:26:)
Kilo: 62.2 kg (bu sabah)
Hedef: 60 kg
Bel : 75 cm
Basen: 96 cm
Göbek : 90 cm
Kol (ikisi de) : 28 cm
Bacak (ikisi de) : 54 cm
Göğüs : 86 cm
Kalça : 99 cm
Göbek ben söyle biliyorum. Göbek deliginden 1-2cm asagisindann en kalin yerden ölcülüyor. Ben kendim icin birde üta karin yani mide yerini ölcüyorum cünkü benim alt karin cok büyük obiki yeri ayni yapabilmem lazimGobegi nasil olctun? olculer nasil olculuyor tam bilmiyoruz.rastgele olcuyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?