- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Bezelye bile olsa menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Senin menüleri böyle görünce mutlu oluyorum.menümü paylaşayım
sabah 10 : 1 kk peynir
yarım domates
2 kaşık süzme yoğurt
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
öğle 13.00 : 1 kase mercimek çorbası
3 kaşık etli bezelye yemeği ( başka yemek yoktu malesef sadece bugünlük yememem gerektiğini biliyorum)
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
akşam 17.30 : 1 kase çorba
salata
4 kaşık yoğurt
2 kaşık bezelye yemeği
2 kaşık karalahana yemeği ( pek sevmediğim için zorlanarak yedim bezelye çok yememek için )
su 3 litre oldu
1 saat sporumuda yaptım
Yediklerin çok az Funda. Menülerini beğenmiyorum. Diyetisyen düşündün mü hiç? Bence sana bir diyetisyen lazım.Iyi aksmlar kizlar
Menum
Sabah 8
1/5 sute nesfit
1 turk kahvesi
1 elma
Ogle 12.30
1 domates
1 salatalik
1ucgn peynir
1 etimek
Ara
2 mandalina
1 bitki cayu
Aksam
2 kase yesil mercimek arpa sehriyeli corba
1 kase marul dereotu salatasi
2 lt su yarim daha icerim
Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun. Suyu biraz çoğaltman lazım.Uyanınca (12:00 civarları)
1 bardak ılık su
3 kuru kayısı
Sabah (12:10)
1 dilim peynir
2 cherry domates
4 zeytin
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Öğle (15:30)
1 kase tel şehriyeli naneli yoğurt çorbası
Ara (17:10)
1 elma
Akşam (20:15)
Patlıcan salatası (közlenmiş patlıcandan)
Az tavuk sote
1 bardak çay
4 lokma ekmek
1.5 litre kadar su
spor: leslie 3 mile + 10 dk. sırt egzersizi
Ellerine sağlık canım süper bir liste olmuş. Bayıldımebrucum menu yazanlar mavi yazmayanlar kirmizi.listemde guzel oldu heeeeee
Bazen böyle insanlarla karşılaşabiliyoruz. Ama sonuna kadar haklısın. Eğer işini layıkıyla yapamıyorsa yapmasın daha iyi. Böyle mesleklerde çalışanları çok iyi seçmek lazım ama nerdeeee. İyi etmişsin şikayet etmekle.sinirimden çıldırmak üzereyim. az önce internetten verdiğim siparişim elime ulaştı ama ne ulaşmak! kuryeyle tartıştık. açık açık yazdığım adresi bulamadı. defalarca aradı, defalarca tarif ettim yine de bulamadı. yola kadar çıkıp kendim aldım. birde kargomu verirken bana resmen hesap sordu. adresi düzgün tarif edemediğimi söyledi. daha önce defalarca internetten sipariş verdim aynı adresi yazarak, kapıma kadar getirildi. bir kez bile bu kadar uğraşmadım. hayret bir şey ya sakinleşemiyorum. resmen niye şöyle tarif etmedin diye hesap sordu.
Göbeğin üstüyle altı arasında çok fark var yaaaa Bide bacak olayı takıldı bana. Acaba bizde de öyle mi? En kısa zamanda ölçü almam lazım ama oturduğum yere yakın mezura satan bir yer yok. Birde mezura nerede satılır acaba kızlar? Tuhafiyelerde olur mu?Kizlar cvp gelmedi ben buradan paylasayim gitsin ölcülerimi.
Gögüs 96
Bel 80,5
Göbek: göbegin üstü 87 / göbek deliginin alti 98,5 iste problem bölgemmmm
Kalca 105
Bacak sol 60,5 / sag 63 !!!
Kol 27,5
Şimdi nasılsın düzeldi mi biraz ağrıların?Merhaba kızlar nasilsiniz? bugun sabah ugrayamadim.3 gundur gecmeyen bas agrim var.:-/
Menün çok sağlıksız. Bu şekilde kilo vermen çok zor. Versen bile kısa zaman sonra yeniden almaya çok açık olursun.Dünkü menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça tahin pekmez ve çay
Öğlen: ıspanak yoğurt ve bir kepçe salçalı makarna
5,6 tane kestane
Türk kahvesi
Akşam yok
Ekle canım. Sendeki excel listesinde olsun. Cumaları listeyi yayınlarsan kimin yazıp kimin yazmadığı belli olur. Ayrıca bazen ertesi gün yazılabiliyor menü ama siz mümkün olduğunca aynı akşam yazmaya çalışın.Burcuuuuucumm acaba dünkü menü bildirimini bugun yapan birini de eklemelimiyim?
sabah10:45
1 haslanmis yumurta
1 bucuk dilim kizarmis tam bugday
Yarim kk peynir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 14:45
Mantarli sebze yemegi 5yk
Salata
Aksam 18:30
1 kase tavuksuyu corba
Sogan biber