Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaslanmamı var canım yağlanmamı yag bezesi filan tarzında mı yani. benmde gögüslerim 100 filan vardı ya ama kalçalarım gerçekten baya incelmiş inş. dahada incelir ya şöle 95 filan görsem yeter
canım sabah kahvaltını biraz değiştirsen güne şekerli ile başlıosun ve gün boyu insülin yüksek oldugu için yağ yakımı biraz zor olabiliyor. makarna mı var yine hemde bi kepçe akşamın olmaması hiç iyi olmamış metabolizmanı sabaha kadar sıfırlama seviyesine getirmişsin. su miktarını ve menü saatlerini yazmamışsın canım
bugünkü menüm:
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça zeytin ve çay
öğlen : urfa dürüm ayran
akşam : 1 porsiyon börek ve çay
ara: 1 türk kahvesi
bol bol su (suyu bol içerim ve ihmal etmem en sevdiğim alışkanlıklarımdan biridir.)
Sanırım biz seninle tanışmadık canım. Ben Ebru kaptan yardımcısıyım. Nickin çok tanıdık geliyor daha önce yarışmış mıydın cuma yarışmalarında? Menün çok ama çok kötü olmuş. Böyle menülerle kilo veremezsin. Menülerimizi yazarken öğünlerin saatlerini de yanlarına yazmamız gerekli. Ayrıca su ve spor yok. Sende kendini bana tanıtırsan sevinirim.
Evet canım tanışmamıştık ben Beste 27 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim..evet daha önce 8. takımda yarışmıştım istediğim kiloya da ulaşmış sayılırken mezun olamadan ayrıldım...şimdi malesef yine fazlalıklarımla başım derde girdi, bekar bir genç kıza böyle 60 lı kiloda olmak hiiç mi hiç yakışmıyor.... menülerim birkaç gündür çok sağlıksız farkındayım ama evle ilgili bazı sorunlar oldu onlarla uğrasıyoruz mesela bugün dışarda yemek zorunda kaldım öğleni e biraz da iştah da var bir dur diyebilsem şu içimdeki sese...
canım niye bugün böyle yaptın kötü bi menü olmuş. dürüm,börek,krem peynir
of sorma özlemcim valla üstüste geldi hamur işleri berbat farkındayım...bgn dışarıya çıktık annemle fırınımızı yenilemek için e dışarda yedik, önceki günde ananemdeydik çarşaf böreği açmıştık, sonuç böyle oldu işte, tabi kendi iradesizliğimi de saymam lazım bunların arasında:18:
Sabah (11:20)
Sahanda yumurta (1 yumurtadan)
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
Biraz yeşil biber
Öğle (15:45)
Yumurtalı ıspanak kavurması (üzerine 1 dilim peynir ve pul biber serptim)
4 yk yoğurt
Ara (17:40)
1 kupa yeşilçay
Akşam (19:40)
1 kase tarhana çorbası
Yumurtalı ıspanak kavurma (biraz)
1 dilim ekmek
1 bardak çay
Yoğurt
su 1.5 litre şimdilik.
selamm kizlarrrrrr menumu yazayim hemen burazdan kuzenlerim gelecek bebislree bakicam foruma gelemeyebilirimm
sabah: yumurta 3 ceviz5 zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak cay
oglen haslanmis yogurtlu brokoli + 2kasik yogurt
aksam 1 tabak nohut ve son anda annemin tabagima attigi 2 3 kasik bulgur pilavii yemek zorunda kaldim kizlar :/ annem de zayiflamami istiyo ama dayanamiyo. kizsam bi dert kizmasam bidert. anne yuregi iste. bulgur yasakti ama ben bildirimlerimi persembeden persembeye yaptigim icin sorun olmaz diye dusundum
bu arada bidaha yapayim bildirimi 69.9 kiloyum ne olur ne olmaz yarin giremezsem unutmayin :-D :-D
Bugün menüm
10
2tane kayisi ilik suyla beraber
1kase nesfit ve süt
15
1tabak haslanmis balik ve ispanak
18:30
1kase nesfit ve süt
Bol su ve bol hareket.
2bardak papatya cayi
süper süper spor da varsabah(9.30)
2 dilim etimek
biraz beyaz peynir
biraz çeçil peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
yeşil çay
ara(12 gibi)
fırında elma kurusu gibi bişey yaptım :) yarım kase ondan yedim.tam elma kurusu değil biraz yumuşak adına ne denir bilemedim.
öğle(13.30)
1 kase mercimek çorbası
yoğurtlu pancar salatası
akşam(18.00)
4 ızgara köfte
1 kase brokoli(2 kaşık yoğurt,1 tatlı kaşığı hardal biraz limonla sos)
9 bardak su içtim daha da içiçem
1 saat kadar fitness
bugün spora gitmicektim ama iyiki gitmişim şimdi gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum.her zamanki tempomda yapamadım ama hiç yapmamaktan iyidir
Bugünkü menüm
10:00
1 kuru kayısı+1 kuru incir
11:30
3-4 yk menemen
2 çay kaşıgı pekmez
Salata
Cok az ekmek
3 fincan cay
18:30
2 yk menemen
1 küçük kase yogurt
1 kase kadar salata
Spor
2 saat yürüyüs
yarından itibaren kendine bi yemek düzeni oluştur ve kararlı ol dışarda olsan bile dürüm yerine daha sağlıklı şeyler yemeğe çalış.bi daha bu şekilde geçiştirme canım:)
bir şey soracağımmm
birkaç gündür evle ilgili bazı işlerimizden dolayı forumu çok iyi takip edemedim...şimdi biz ölçülerimizi mi vereceğiz fundaya???
evet canım funda ölçülerimizin listesini tutucak bu şekilde zamanla nasıl değişiklik olduğunuda görmüş olucaz.
gayet dengeli bir diet menüsü
gayet iyi olmuş
canım sadece nesfit yiyerek nasıl tok kalıyorsun ?
süper süper spor da var
gayet iyi görünüyor
Teşekkürler.. :)gayet dengeli bir diet menüsü