- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
Bu ne akildir gercekten bende sinirlendim kurye adresi bulamiyorsa bi zahmet isi birksib yada kurye sirketi adam gibi navigasyon taksin arabalarina. Hic profesyonel bir is bicimi degil. Senin yerinde olsam hemen kurye sirketine sikayette bulunurdum. Bizim bu yil trde arabada uzun yolda oldugumuz icin araba buzdolabi vardi. Acik kalinca akü bitti. Hemen avrupa ve tr avrupa yakasinda üyeligimiz olan araba kuruöusunu aradik bize tamirci gönderdiler ama adam ayni sekilde otelomizin adresini bulup gelemedi istanbulda. Bayaaa bir zaman sonra etraftakilere tarif ettirerek getirebildik tamirciyi. Bizde oralarin yabancisiyiz bize soruyor birde. Geldikten sonrada bizim araba otomatikti bu arada. Akü doldurucam diye arabada yangin cikariyordu ates cikti. Yoldan gecen vatandas sagolsun oda araba tamircisiymis o doldurdu aküyü. Is konusunda hic profesyonellik glremiyorum trde bazi sektörlerde ama insanimizinda üzerine insan tanimam, cok yardim sever bir milletiz
kesinlikle haklısın bende düşündüm aynısını navigasyon takılsın arabalarına. ama öyle bir adamdı ki navigasyon cihazı da olsa onunla uğraşmamak için beni böyle yine uğraştıracakmış gibiydi. belki de takılı bile olabilir yani cihaz.
"sokak numarasının yazdığı tabela nerde hani" diyo bana! "bak orda, birazcık yaklaşırsan görürsün." dedim. sokak ortasında tartıştım ya rezil oldum. ben bu şekilde olacaksa siparişime adres yazmazdım. yazmasam da birşey fark etmiyormuş yani. yine ben tarif ettim bulamadı gidip kendim aldım yoldan.