Sanırım biz seninle tanışmadık canım. Ben Ebru kaptan yardımcısıyım. Nickin çok tanıdık geliyor daha önce yarışmış mıydın cuma yarışmalarında? Menün çok ama çok kötü olmuş. Böyle menülerle kilo veremezsin. Menülerimizi yazarken öğünlerin saatlerini de yanlarına yazmamız gerekli. Ayrıca su ve spor yok. Sende kendini bana tanıtırsan sevinirim.günaydın beybilerr
dünkü menüm:
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, biraz krem peynir salça, domates az tahin pekmez ve çay
öğlen : 1 küçük tabak salçalı makarna yanında yoğurt
ara : 2 avuç leblebi, 1 kupa yeşil çay
akşam : 1 tabak ıspanak az yoğurt, yarım dilim ekmek ve arkasından 1 kepçe salçalı makarna
ara : 1 türk kahvesi ve 1 dilim ev yapımı tramisu
Sana hangisi kolay geliyorsa öyle yap canım. Ama menülerini içeriklerini istemiyorum. Sadece her gün menü paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol etmek istiyorum. Ama şöyle bir şeyin listesini tutabilirsin. Kaçamak listesi adı altında kim kaçamak yaptıysa tarihiyle birlikte yazarsın. Haftalık ve aylık kontrol ederiz. Kilo veremeyenlerin de neden veremedikleri ortaya çıkar.Eeeeeebruuu eeebruuu :)tamam canım tutayım listeyi ben onu zamanla genişletirim:)Yanlız bende takımdaki kişilerin listesi yok şu kiloyu da baştan isteyip not tutayım okadar vaktim yok sayfa baya fazla çünkü:)
Onu da tutarım burcucum sorun değil.
Liste süper olmuş. En kısa zamanda mezura alıp bende ölçülerimi kaydedeyim. Malum spora başlayacağım. Bakalım pilates ne kadar inceltecek beni.Kızlar elim değmişken şu vücut ölçülerinizin çetelesinide tutayım cuma gününe kadar bana şu ölçüleri verirseniz ekleyeceğim sizide
1-BOY
2-KİLO
3-OLMAK İSTEDĞİNİZ KİLO YANİ İDEAL KİLONUZ
4-BEL
5-BASEN
6-GÖBEK
7-KOL
8-BACAK
9-GÖĞÜS
Burcu senin problem ortaya çıktı. Basenler oldukça fazla. Sen basen ağırlıklı çalış canım.şuan kilo:61.5
hedef kilo :53
boy:1.61
gögüs:85
bel: 76
göbek:90
basen: 102
kol :28
bacak :54
1 ay sonra tekrar ölçücem
Sanırım biz seninle tanışmadık canım. Ben Ebru kaptan yardımcısıyım. Nickin çok tanıdık geliyor daha önce yarışmış mıydın cuma yarışmalarında? Menün çok ama çok kötü olmuş. Böyle menülerle kilo veremezsin. Menülerimizi yazarken öğünlerin saatlerini de yanlarına yazmamız gerekli. Ayrıca su ve spor yok. Sende kendini bana tanıtırsan sevinirim.
Sana hangisi kolay geliyorsa öyle yap canım. Ama menülerini içeriklerini istemiyorum. Sadece her gün menü paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol etmek istiyorum. Ama şöyle bir şeyin listesini tutabilirsin. Kaçamak listesi adı altında kim kaçamak yaptıysa tarihiyle birlikte yazarsın. Haftalık ve aylık kontrol ederiz. Kilo veremeyenlerin de neden veremedikleri ortaya çıkar.
Liste süper olmuş. En kısa zamanda mezura alıp bende ölçülerimi kaydedeyim. Malum spora başlayacağım. Bakalım pilates ne kadar inceltecek beni.
Burcu senin problem ortaya çıktı. Basenler oldukça fazla. Sen basen ağırlıklı çalış canım.Bu arada kol ve bacağı nasıl ölçtün?
Sanırım biz seninle tanışmadık canım. Ben Ebru kaptan yardımcısıyım. Nickin çok tanıdık geliyor daha önce yarışmış mıydın cuma yarışmalarında? Menün çok ama çok kötü olmuş. Böyle menülerle kilo veremezsin. Menülerimizi yazarken öğünlerin saatlerini de yanlarına yazmamız gerekli. Ayrıca su ve spor yok. Sende kendini bana tanıtırsan sevinirim.
Sana hangisi kolay geliyorsa öyle yap canım. Ama menülerini içeriklerini istemiyorum. Sadece her gün menü paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol etmek istiyorum. Ama şöyle bir şeyin listesini tutabilirsin. Kaçamak listesi adı altında kim kaçamak yaptıysa tarihiyle birlikte yazarsın. Haftalık ve aylık kontrol ederiz. Kilo veremeyenlerin de neden veremedikleri ortaya çıkar.
Liste süper olmuş. En kısa zamanda mezura alıp bende ölçülerimi kaydedeyim. Malum spora başlayacağım. Bakalım pilates ne kadar inceltecek beni.
Burcu senin problem ortaya çıktı. Basenler oldukça fazla. Sen basen ağırlıklı çalış canım.Bu arada kol ve bacağı nasıl ölçtün?
sabah(11:00)
tereyağlı 2 yumurta
2 dilim kızarmış tam bugday
6 zeytin
1 kk peynir
öğle(15:00)
dürüm et döner
büyük ayran
salata
akşam(18:30)
1 kase tel şehriye
turp
2.8 litre su
47 dk leslie
10 dk basen
10 dk bacak egzersizi
canım dürüm dışında güzel bir menü
Bugünkü menüm
Sabah
1 kase şekersiz yeşil elma kompostosu
Öğle 12:30
2 yk çökelek
1 yk büyüklüğünde ekmek
15:00
4-5 kaşık lahana çorbası
tadı gitsin diye bir lokma ekmek
400ml yeşil çay
400ml rezene çayı
3 Litre su
Spor 17:30
:124::118:1 saat dans :124::118:
dürüm nası karambole geldi biliyor musun bugün 2 hafta önce bizim üst kattakı hatuna dedim ki abla sen lavas yapıon ya yapda bende döner filan alıyım demiştim ay kadın kapıya glince yok diyemedim bi daha sipariş verdim yedik öle işte ama pişman değilim
hadi bakalım detokscu bu hafta iyi kilo ver
selam kizlarrr bu gun ablamlardaydim yeni geldim eve hemen menumu yazayim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 ceviz
oglen kisir gibi yapilmis ama kisir olmayan bulgur pilavi+salata (icinde 1 tatli kasigi yag var) 2 tatli kasigi irmik tatlisi 1 bardak cay
aksam 1 tabak tarhana corbasi+ taze fasulye
20dk+20dk+40dk yuruyus
1.5 litre su
Afiyet olsun cnm iyi kendini frenleyip tatlıyı az yemişsin.selam kizlarrr bu gun ablamlardaydim yeni geldim eve hemen menumu yazayim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 ceviz
oglen kisir gibi yapilmis ama kisir olmayan bulgur pilavi+salata (icinde 1 tatli kasigi yag var) 2 tatli kasigi irmik tatlisi 1 bardak cay
aksam 1 tabak tarhana corbasi+ taze fasulye
20dk+20dk+40dk yuruyus
1.5 litre su
sabah(11:00)
tereyağlı 2 yumurta
2 dilim kızarmış tam bugday
6 zeytin
1 kk peynir
öğle(15:00)
dürüm et döner
büyük ayran
salata
akşam(18:30)
1 kase tel şehriye
turp
2.8 litre su
47 dk leslie
10 dk basen
10 dk bacak egzersizi
bugünki menüm
sabah(10.00)
2 etimek
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
biraz çeçil peyniri
6 zeytin
domates salatalık
yeşil çay
ara(13.00)
sade türk kahvesi
küçük 2 kare parça bitter çikolata
öğle(14.30)
5 yk yulaf
1 bardak süt
10 çiğ badem
akşam(18.00)
yarım kase domates çorbası(kaşar peynirsiz)
3 ızgara köfte
2 yk bulgur pilavı
1 kase marul salatası(2 yk yoğurt,1 tatlı kaşığı hardal ve limonla sos yaptım)
9 bardak su içtim dahada içicem
spor yapamadım
bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum hasta olucakmışım gibi çok halsizim bütün gün tembellik yaptım:2:
başakcım bulgur şişirmiştir irmik tatlısı cıs benmde canım istiyo ama
bitte çikilataya çok laf etmem ama bulgur bugün son olsun cnm yoksa şişkinlik yapar
Ne detoksu ya içemedim çorbayı 2-3 kase içmem lazımdı yatana kadar.hadi bakalım detokscu bu hafta iyi kilo ver
Afiyet olsun cnm.bugünki menüm
sabah(10.00)
2 etimek
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
biraz çeçil peyniri
6 zeytin
domates salatalık
yeşil çay
ara(13.00)
sade türk kahvesi
küçük 2 kare parça bitter çikolata
öğle(14.30)
5 yk yulaf
1 bardak süt
10 çiğ badem
akşam(18.00)
yarım kase domates çorbası(kaşar peynirsiz)
3 ızgara köfte
2 yk bulgur pilavı
1 kase marul salatası(2 yk yoğurt,1 tatlı kaşığı hardal ve limonla sos yaptım)
9 bardak su içtim dahada içicem
spor yapamadım
bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum hasta olucakmışım gibi çok halsizim bütün gün tembellik yaptım:2:
Ne detoksu ya içemedim çorbayı 2-3 kase içmem lazımdı yatana kadar.Çok acıkırsam nesfitt+süt olurmu cnm?
Afiyet olsun cnm.
Ne detoksu ya içemedim çorbayı 2-3 kase içmem lazımdı yatana kadar.Çok acıkırsam nesfitt+süt olurmu cnm?
Afiyet olsun cnm.
BİRAZCIKKKK:)
ekledim tatlım
cuma günkü hedef kilonu yazda canım diğerlerini yarın verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?