- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Sanırım biz seninle tanışmadık canım. Ben Ebru kaptan yardımcısıyım. Nickin çok tanıdık geliyor daha önce yarışmış mıydın cuma yarışmalarında? Menün çok ama çok kötü olmuş. Böyle menülerle kilo veremezsin. Menülerimizi yazarken öğünlerin saatlerini de yanlarına yazmamız gerekli. Ayrıca su ve spor yok. Sende kendini bana tanıtırsan sevinirim.günaydın beybilerr
dünkü menüm:
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, biraz krem peynir salça, domates az tahin pekmez ve çay
öğlen : 1 küçük tabak salçalı makarna yanında yoğurt
ara : 2 avuç leblebi, 1 kupa yeşil çay
akşam : 1 tabak ıspanak az yoğurt, yarım dilim ekmek ve arkasından 1 kepçe salçalı makarna
ara : 1 türk kahvesi ve 1 dilim ev yapımı tramisu
Sana hangisi kolay geliyorsa öyle yap canım. Ama menülerini içeriklerini istemiyorum. Sadece her gün menü paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol etmek istiyorum. Ama şöyle bir şeyin listesini tutabilirsin. Kaçamak listesi adı altında kim kaçamak yaptıysa tarihiyle birlikte yazarsın. Haftalık ve aylık kontrol ederiz. Kilo veremeyenlerin de neden veremedikleri ortaya çıkar.Eeeeeebruuu eeebruuu :)tamam canım tutayım listeyi ben onu zamanla genişletirim:)Yanlız bende takımdaki kişilerin listesi yok şu kiloyu da baştan isteyip not tutayım okadar vaktim yok sayfa baya fazla çünkü:)
Onu da tutarım burcucum sorun değil.
Liste süper olmuş. En kısa zamanda mezura alıp bende ölçülerimi kaydedeyim. Malum spora başlayacağım. Bakalım pilates ne kadar inceltecek beni.Kızlar elim değmişken şu vücut ölçülerinizin çetelesinide tutayım cuma gününe kadar bana şu ölçüleri verirseniz ekleyeceğim sizide
1-BOY
2-KİLO
3-OLMAK İSTEDĞİNİZ KİLO YANİ İDEAL KİLONUZ
4-BEL
5-BASEN
6-GÖBEK
7-KOL
8-BACAK
9-GÖĞÜS
Burcu senin problem ortaya çıktı. Basenler oldukça fazla. Sen basen ağırlıklı çalış canım. Bu arada kol ve bacağı nasıl ölçtün?şuan kilo:61.5
hedef kilo :53
boy:1.61
gögüs:85
bel: 76
göbek:90
basen: 102
kol :28
bacak :54
1 ay sonra tekrar ölçücem