Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın beybilerr
dünkü menüm:
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, biraz krem peynir salça, domates az tahin pekmez ve çay
öğlen : 1 küçük tabak salçalı makarna yanında yoğurt
ara : 2 avuç leblebi, 1 kupa yeşil çay
akşam : 1 tabak ıspanak az yoğurt, yarım dilim ekmek ve arkasından 1 kepçe salçalı makarna
ara : 1 türk kahvesi ve 1 dilim ev yapımı tramisu
Günaydın kızlar. Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
Funda' cım benden bir görev istemiştin yaaaa. Al sana görev. Hergün menüleri takip edeceksin. Ertesi gün bana liste şeklinde bildireceksin. Şu menüsünü yazdı, şu yazmadı diye. Exelden bir çizelge oluştur. Üste tarih atarsın. Alta isimleri yazıp paylaşıp paylaşmadığını yazarsın. Bu arada akşama herkes menüsünü yazsın bi zahmet Birde cuma günü yazılan hedefleri not alamadım. Şuan geriye dönüp bakma fırsatım yok. Senin zamanın varsa bakabilir misin?
Selam 13. Takım nasılsınız?
Burcucum ne var ne yok ?Nasıl gidiyor kalori sayma.
Günaydın kızlar. Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
Funda' cım benden bir görev istemiştin yaaaa. Al sana görev. Hergün menüleri takip edeceksin. Ertesi gün bana liste şeklinde bildireceksin. Şu menüsünü yazdı, şu yazmadı diye. Exelden bir çizelge oluştur. Üste tarih atarsın. Alta isimleri yazıp paylaşıp paylaşmadığını yazarsın. Bu arada akşama herkes menüsünü yazsın bi zahmet Birde cuma günü yazılan hedefleri not alamadım. Şuan geriye dönüp bakma fırsatım yok. Senin zamanın varsa bakabilir misin?
canımm makarna tiramisu ekmkler bizim kilomuz için çok çok fazla şeyler malesef olmmış bi menü daha çok koruma menüsü gibi verme menüsü değil açıkçası
ebrucum funda bana dedi ki bel ölçümü ve hedef tutmak istiyorum dedi bende olur demiştim ama mesajı okuyunca görev değişikliği yapcaktır
Eeeeeebruuu eeebruuu :)tamam canım tutayım listeyi ben onu zamanla genişletirim:)Yanlız bende takımdaki kişilerin listesi yok şu kiloyu da baştan isteyip not tutayım okadar vaktim yok sayfa baya fazla çünkü:)
Onu da tutarım burcucum sorun değil.
hakettim burcu ya kaç haftadır ya kilo alıyorum ya sabitim biraz böyle bi ceza çekeyim:)Bak kilo alanlara ara sıra benim bu görevi ceza olarak verebiliriz:)fazla yormayalım kuzucum seni
bu hafta hedefim 60.5 canım
hakettim burcu ya kaç haftadır ya kilo alıyorum ya sabitim biraz böyle bi ceza çekeyim:)Bak kilo alanlara ara sıra benim bu görevi ceza olarak verebiliriz:)
bakalım bu hafta neler olck
merhaba kızlar ben geldim
funda
bu haftaki hedef kilom 69
kızlaar selaaaaaaaaaam
hedef kilom 77.2
Hedef kilom: 79.9