Sacimda boya var ama 1-2yildir boyamiyorum uclarda var. Belki bi nedenide odur cok boyatmistim actirmistim rengini :s
Hemen bakayim linklere cok sgl cnm :)
insallah hep bu sekilde istikrarli olursun cnm.merhaba kızlaaaar
sonunda iyileştim ve geldim aranızareglda bitti rahatım artık hafif öksürüğüm kaldı ama önemli değil bunada şükür gerçekten çok kötüydüm inanır mısınız geçen akşam şehadet getirdim o denli kötüydüm şimdi turp gibiyim
bugün diyetime başladım eski diyetisyenimin verdiğine harfiyen uyuyorum çünkü kilom 61
Diyetisyen biriyle konuştum ara öğünlerimi yapmıcağımı söyledim oda sakın öyle bişey yapma dedi meyveni ye ki şekerini ayarlasın dedi bende ara öğünlerimide yarım bir meyveyle tamamlıyorum .
spor olarakta zumba yada leslie yapmayı düşünüyorum yani cardio yapıp kilo vermem gerekincelme bi dursun incelmeyide hallederiz önce kilo bi düz 50 olsun diyorum.
Bu sefer istikrarlıyım kimse yolumdan geri çeviremez beniiiiiii
selam kizlarr eve yeni geldim cok yoruldumm saclarimi da kestirdim onleri biraz kisa oldu ama daha bakimli duruyo insallah hemen uzarbu arada 69.5 olmusum cok sevindimmmm halsizlik bas donmesi de olmadi ^_^ cok yurudum bu gun ondan oldu galiba hedef kilomu 68 e mi dusursem ki acaba
selam kizlarr eve yeni geldim cok yoruldumm saclarimi da kestirdim onleri biraz kisa oldu ama daha bakimli duruyo insallah hemen uzarbu arada 69.5 olmusum cok sevindimmmm halsizlik bas donmesi de olmadi ^_^ cok yurudum bu gun ondan oldu galiba hedef kilomu 68 e mi dusursem ki acaba
bugünkü menüm :
sabah 10 : 1 kkdan az peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates
azıcık roka
2 kaşık süzme yoğurt
1 bardak süt
1 tane yumurta
1 dilim ekmek kepekli
ara 12 : yarım armut
öğle 14.00: 4 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
avucumun içinden daha küçük et haşlama
salata
1 kepçe tarhana çorbası
ara 16.45 : 1 tane elma
2 dilim ekmek kepekli
akşam 18.15 : çoban menemeni
su : 1.5 litre bitti
spor şimdilik yok ama karın hareketleri yapıcam 200 mekik çekicem ama değişik şekillerde alt karın üst karın hepsini çalıştırıcam
bide yan yağlar için bi hareketim var onu yapıcam
insallah hep bu sekilde istikrarli olursun cnm.
1 kilo gitmis cnm.insallah butun ac birakmamissindir kendini.:44:
sen böyle gidersen ben yarışta geri kalıcam :))
kalmazsin kalmazsinnn :-D cok yuruyus yapp beni gecmen lazim bak yenilirsen olmaz :-D
kalmazsin kalmazsinnn :-D cok yuruyus yapp beni gecmen lazim bak yenilirsen olmaz :-D
Afiyet olsun cnm.sen bu istekle istikrarla devam edersen.daha iyi menuler ve daha iyi sonuclar gorecegimize eminim.yasinda ufak bunun kiymetini bil,iyi degerlendir.insallah hep bu sekilde istikrarli olursun cnm.
1 kilo gitmis cnm.insallah butun ac birakmamissindir kendini.:44:
yok ac kalmadim
sabah 5 zeytin 1 kucuk bi dilim peynir 4 ceviz 1 dilim ekmek yarim bardak cay
saat 11 gibi bi tane yumurta
saat 4 te bi simit
simdi de bir tabak ispanak yemegi yicem 1 dilim ekmek yerim belki birazcik haslanmis kirmizi etyerim eti cok sevmem annem zorlarsa yerim
sigara böregi cok yag cekiyor.ben genelde fırında yapıyorum.sabah
2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
1 dilim peynir
2 cherry domates
1 dilim ekmek
ara
yarım sigara böreği (maalesef)
1.5 muz (muzlar büyük değildi)
akşam
fırında hamsi
bol salata
1 bardak kola
şimdilik 1 litre su yatana kadar 1.5 litre yapıcam onu da.
bugün öğlen bişey yemedim üşendim sanırım.ara kısmındakilerle idare ettim. ayrıca sigara böreğinin kalorisi çok çok yüksekmiş haberiniz olsun yedikten sonra baktım, iyi ki yarım yemişim.
sigara böregi cok yag cekiyor.ben genelde fırında yapıyorum.
Saatleride yazarsan menun daha iyi yorumlanir cnm.
Yarım kilo hamsi yedinmi?
Bugünkü menüm
Sabah 10:30
1 kase nesfit+süt
Öğle 14:15
1 tabak fırında kıymalı karnıbahar
1 kase yogurt+1yk keten tohumu
Akşam 18:30
1 kase yoğurt+5yk yulaf ezmesi
800ml yesil cay
3 litre su
Spor
00:45
20dk kosu bandı+20dk k.bisikleti
15:30
45dk k.bisikleti 250cal
5dk sopayla saga sola dönme-eğilme hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?