- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Teşekkürler canımanaaam doğru ya hamile olduğunu biliyordum da o kadar zaman geçti mi bee :) tebrikler bu arada..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımanaaam doğru ya hamile olduğunu biliyordum da o kadar zaman geçti mi bee :) tebrikler bu arada..
Kaptancım geldim ben bak:) bugunumu cok guzel tamamladım, sabah tatlı yemiştim ama dönüş yaptım artık:) hiç kacamak yapmadım sabahtan sonra, bakalım nezaman giricem listeye
Teşekkürler canım
Kızlar listeleri hazırladım. Nihayet haftalar sonra birinci olduk. Hepinizi kocaman ve yürekten tebrik ediyorum. Elif seni ayrıca tebrik ediyorum bireyselde ikinci oldun. Haftaya herkesten yine aynı başarıyı bekliyorum.
Tebrik ederim seni cnm.4. mü olmuşummm ayy şimdi daha da çok sevindimmmmm. haftaya ilk 3 e girmeye çalışcam keşke makarna yemeseydim tüh yarın iyice yürüyüş yapıp yakmam lazım yediklerimi
bide bir şey sorcam yürüyüş göbek te eritir mi? yoksa sadece bacaklar mı gider
yarına geçmezse doktora gidicem zaten çünkü çok rahatsız ediyorO zaman sknti olmaz cnm
Afiyet oksun cnm
Afiyet oksun
Ozlemcim biraz kilo verdin diye salmissin yne bugun
Allah rahmat eylesin cani. Mekani cennet olsun
Ben 2 hafta tukettim ama kakaolu fikan oksa bayilirim bogulenli cok baymisti beni
Canim orta kulak iltihabi okabilir doktora gorun derim
canım erken gelirim diye yazmamıştım
karne dağıttıktan sonra yazarım demiştim
sonra işler uzayınca okuldan hızlıca yazdım oradan da başsağlığına gittik
arkadaşımızın 13 yaşındaki kas hastası oğlu vefat etti
oradan da hemen gelemedim
rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
valla burcucum aceleyle yazdım yaaa
yanlış hatırladım herhalde
çok canım sıkıldı haberi alınca
hala kafam yerine gelmiyor
Insallah kaptancim :)
Tebrik ederim seni cnm.
Yürüyüs göbekte eritiyor ama skilastirmiyor. Ebrunun dedigi gibi hedeg kilona yaklasinca skilastirici spora baslarsin
Bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniiiizzzz diyeyim, ben yokken baya bi taze kan gelmiş takıma, zaten de birincii olmuşuz tebrik ederim herkesi:))
Kendimi tanıtayım, yavas yavas sizi de tanırım artık:)
Tuba ben (takma adım) 26 yasındayım, nerdeyse 27
2 kızım var, biri 6 diğeri 2,5 yasında
İstanbuldayım marmara üni.de 3. Sınıf öğrencisiyim
169 boyum, suan 66 civarı kilom, baslarken 75 kiloydum. Hedefim 60 simdilik
bi doktora gorun bekli ise yarar. ilac falan verirKizlar asiri sac dökülmem var cok moralimi boziyor, üstelik tam alin bölgemde baslayan saclar dökülüyor
Troidim var ve hormonlarindada sorun vardi. Napicam ben ya
bi doktora gorun bekli ise yarar. ilac falan verir
benim de saclarimla derdim var hemen kiriliyolar ne guzel belimi gecmisti :'( ama yarin kestircem cok sert oldu bakimsiz gorunuyo kepeklendi ve hemen yaglaniyo :'( kiyamiyorum ama mecburum
Hormonlarima baktiricam yeniden mecburen. Benimkilerde epey uzun popomda ama dipleri öyle seyreldiki ne tarafa cevirirsem cevireyim kafamin tenini görüyorum, ön taraflar hele en cok sevdgm saclarimdi benim. Hep özenle baktim ve hep uzun biraktim. Son 1yilda özellikle asiri döküldü. Beni öyle etkiliyirki sacimin dökülmesi anlatamam :'( Onlari kaybetmek istemiyorum
Kizlar asiri sac dökülmem var cok moralimi boziyor, üstelik tam alin bölgemde baslayan saclar dökülüyor
Troidim var ve hormonlarindada sorun vardi. Napicam ben ya
Cnm Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabir versin.cok zor bir durum..