:-( canim cok uzuldumm boyunu biraz kisaltsan mi? belki kendini toparlar benimkiler uzadigi zaman daha cok dokuluyo yada badem yagi falan duymustum gurlestirir belki. yenge adayimin da saclari cok dokuluyo incecik kalmis o kina falan yakiyo sacina beslesin diye dokulmesi azaldi demisti bu tarz seyler falan deneyebilirsin belki. Sacinda boya var mi?
Hemen bakayim linklere cok sgl cnm :)http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=249421&page=68
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=230664
canım bu iki kürü uygula bana dua etceksin. ilk tariftekileri eczaneden alıyorsun canım ben uyguladım bütün dökülen saçlarım çıkmıştı ve dokülmesi azaldı doktor vermişti. suan 2 tarifi yapıyorum çok memnunum
günydın kızlarr ben bugün dershane ordan malum gencaya gidiyorum kızlar sevdiceğimle buluşcam
Kızlar kalvaltıda esime sucuklu,kasarlı,ketcaplı tost yaptım.ama ben yemedim.:-/ nesfit yedim. Öglen icinde kıymalı karnıbahar yapıcam.:))
merhaba cnm hosgeldinmerhaba kızlaaaaar
Aslında kendime cavdar ekmeginde yapmayi dusunmustum.dun yemekten sonra pogaca yedim diye kendimi cezalandirdim.iskence gibiydi sucuk kokusu.Bizdede her hafta sonu yapiliyor cnm mis gibi koku zor dayanio insan :)
merhaba cnm hosgeldin)
hoşbuldum adaş :13:
kızlar akşama yemekte hamsi var. buğulama ya da fırında yapıcak annem. sizce kaç tane yemeliyim? ben balık çok severim de kendime sınır koymadan oturursam yarım kilo yiyebilirim.kızartmasına elimi sürmeyeceğim zaten diğerlerinin iki katıymış kalorisi.
hoşbuldum adaş :13:
kızlar akşama yemekte hamsi var. buğulama ya da fırında yapıcak annem. sizce kaç tane yemeliyim? ben balık çok severim de kendime sınır koymadan oturursam yarım kilo yiyebilirim.kızartmasına elimi sürmeyeceğim zaten diğerlerinin iki katıymış kalorisi.
1 kase yesen nasıl olur acaba? Pilav falan varmı? Bende hamsiyi severim..)) rokada iyi gidiyor yanında. )
kızlar merhaba nasılsınız
Hosgeldin ozlemcim.iyiyim cok sukur.sen nasilsin? Kulagin nasil oldu?
Kizlar selam birkac gundur ugrayamadim
Cok yogunum bu ara
Ama artik tatile girdik derken
Aksam kizimla oyinoynarken dustum belim muthis ağrıyor
Kizlar selam birkac gundur ugrayamadim
Cok yogunum bu ara
Ama artik tatile girdik derken
Aksam kizimla oyinoynarken dustum belim muthis ağrıyor
1 kase yesen nasıl olur acaba? Pilav falan varmı? Bende hamsiyi severim..)) rokada iyi gidiyor yanında. )
Ozlem'in dediği gibi 1 kase hamsi yanında bol salatayla yersen çok güzel hafif bir akşam yemeği olur.ekmek pilav olmasın tabiki
Slm kizlar yinebnet bozuldu biseyi beceremediler sirket. sim kartimdan nete girdm oda zar zor cekio cok aktif olamicam bugün galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?