:26: şeyy benim boyum biraz(fazla) kısa. 1.50 yim ben
hayran kaldım sana şu anda çok güzel kilo vermişsin tebrik ederimkaç ayda verdin
Şişşt sus bakim ne o öyle abla felan demelerEbru benim adım Abla değil Bu arada hem abla demişsin hem kaptan İki kelimeyi de sevmiyorum
Aah evet hatirladim bende cok kisayim. 1.56yim. Ben toplam ciddi takimda oldugum süre cok dgl. Cok kacamak yapmisligim ve izine ayrildigim süreler var. Gecen yil 3.ayda girdim sanirim gruba. Toplasan kac eder bilmiyorum. 3ay izinliydim yazdan sonra. Ozaman yine 3kg almistim. Takima 79la alindim galiba deneme süresinde verdim 3kg fln.
:44:azıcık karışık gibiymiş
Canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için
Burcu' cum ben bir çok yerin denizini görmüş bir insan olarak Alanya' yı kesinlikle önermiyorum sana. Denizi çok ama çok taşlı. Kum yok nerdeyse. Ayrıca çok çabuk derinleşiyor. Benim sana tavsiyem Didim veya Çeşme. İkisinin de hem denizi hem kumu hem de doğası harika. Bir önceki yaz Avsallara gittik. Ama hiç beğenmedim. Mutlaka yeniden düşün çünkü balayı da bir defa yapılıyor.
Canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için
Burcu' cum ben bir çok yerin denizini görmüş bir insan olarak Alanya' yı kesinlikle önermiyorum sana. Denizi çok ama çok taşlı. Kum yok nerdeyse. Ayrıca çok çabuk derinleşiyor. Benim sana tavsiyem Didim veya Çeşme. İkisinin de hem denizi hem kumu hem de doğası harika. Bir önceki yaz Avsallara gittik. Ama hiç beğenmedim. Mutlaka yeniden düşün çünkü balayı da bir defa yapılıyor.
ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim.bende artık 60lı kiloları görmek istiyorum(
Slm kızlarBen geldim ama geç oldu Burcu' ya da söyledim çok ama çok yoğundum. Hem iş, hem çocuklar, hem ev, hem eş derken ben kendimi unuttum resmen Geçmişe henüz bakamadım. Nasıl gidiyor? Umarım ben gelemedim diye takım yine kaçamaklara gömülmemiştir
Insallah fazla abartmamissindir cnm
Kolay gelsin cnm.:)
Kolay gelsin cnm :)günaydın kızlar bugün temizlik filan yapcam akşama gencaylar yemeğe gelcekler nişan bohçası getircekler
isyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
http://www.youtube.com/watch?v=-I_I5tvusrY
Ne hapi cnm.rahatsiz misin?
Ne hapi cnm.rahatsiz misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?